devletşah diye bi siteydi galiba...
Aa tamam evet sen diyince hatirladim tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devletşah diye bi siteydi galiba...
Selam kızlar....kaç ay olmuş yazmayalı yaa ebişimle zaman nasıl geçiyo anlamadım valla gelsin diye gün sayarken şimdi büyüsünde anne desin diye bekler oldum
oğluşum kurabiyem 2. ayı dolunca bi düzen tuturmaya başladı bi derdi kaldı memeye doymuyo söylenip duruyo süt gelmeyince sütümü artıracak önerileriniz varmı kızlar döktürün bakalım ben bol bol su içiyorum hurma yiyorum...işte bu da meme canavarı oğluşumun bebek mevlidi..Eki Görüntüle 820242
MAŞALLAH deyin teyzeleriEki Görüntüle 820244
1- bnde yenıdgn emzıı kullanıorum aventnı kullanıorum 0 6 ay yazıo uzernde arada da emzıgı sıcak suda dezenfekte edıyorum zaten bıraz buyuk gbıde oldgu ıcın kullnır bnce
2- bıbernda degsmez oda 0 6 ay cnku yne avent kullnırum
3- bncede kesnlıkle hayır bgrsakları sındrm sıstemlerı tamamn olşması duzene grmesı gerekıo bnce suandada bnm sutum yetıo baska seye gerek yok mıdesı nekadar kı ne yıcekte cok tok tutuck kı mınıcık mıdelerı var zaten
4-ben cok dan basladım yakmaya altını fln alırken hapşrıodu bebgm banyosunda fln usumesın ddm ılık tutuyorum atlet ve tek uzun kollu cıtcıtlı badısını ydrıorum ayaksız pjama cıft corap gayet ıyıyz sımdılık cnm
inş yardmcı olabılmısımdır
hoşgeldin aramıza.
benim oğlumda 24 temmuzda doğdu.
ismi ne oğlunun
Benimki Ali Kaan.
nasıl gidiyor annelikk
kızlar ya bu d vitamininin kullanım süresi var mı? ben ilk şişedeyim daha yoksa ayda bir gaz ilaçları gibi yenileyecek miyiz?
Allah yardımcın olsun cnm.Cok zor gidiyor. Günde 5 saat uyuyor. Onun dışında hep kucağımda. Adı kuzey Demir.
adrenalinw onu değil de sanırım son kullanma tarihi var mı diye sordu yanlış anlamadıysam. bitene kadar kullanabilirsin canım onu gaz ilaçları gibi değil. bana öyle demişlerdi sağlık ocağında1 yasına kadar kullanılması lazım. Yoksa bingildak kapanmaz ve dişleri geç çıkar d vitamini eksikliğinden.
Allah yardımcın olsun cnm.
kucak dışında oyalancak bişey bulmakta bende zorlanıyorum. türlü türlü şeyler deniyorum bütün gün. ama hepsi en fazla 10 dk oyalıyor. yarın anakucağı alıcaz bakalım o işe yarıycak mı. burdaki bütün kızlar çok güzel anlattılar faydasını gördük dediler bende almaya karar verdim. inşallah bir faydası olur.
sünnet ettirdiniz mi siz?
adrenalinw onu değil de sanırım son kullanma tarihi var mı diye sordu yanlış anlamadıysam. bitene kadar kullanabilirsin canım onu gaz ilaçları gibi değil. bana öyle demişlerdi sağlık ocağında
bende sünneti 6. aydan sonra düşünüyordum. fikrimi dr. muz değiştirdi. iyileşme acısından 6.aydan önce yapılması daha iyi dedi. 6. aydan sonra oturmaya başladıklarından bebekler için daha zorlu bir süreç oluyormuş.sanada fikir olsun dedimSünnet ettirmedim. Ana kucağında da durmuyor. Oyun halısı, jimnastik merkezi hepsini denedim. Hiç birinde durmuyor. Sünneti 6 aydan sonra yaptırmayı düşünüyoruz.
hoşgeldin aramıza.
benim oğlumda 24 temmuzda doğdu.
ismi ne oğlunun
Benimki Ali Kaan.
nasıl gidiyor annelikk
Ben mama da veriyorum mamayı hiç istemiyo hele, başparmağını buldu, onu eme eme bitirecek nerdeyseparmağını emmesini de hiç istemezdim ama engel olamıyorum, emzikte almıyo, birsürü emzik denedik almadı hiç birini.. Parmağını emerken uyuya kalıyo, bana da sürekli bebek aç kalmasın aç kalırsa kan şekeri düşer, beyin gelişimini olumsuz etkiler diyolar, bu sefer ben de acaba kan şekeri mi düştü, hadi olumsuz etkilenirse diye korkuyorum
![]()
Merhaba, yeni üye oldum. Benim oğlumda 23 temmuzda doğdu.
kızlar sadece emziren anneler var mı? ben hiç mama vermedim doğduğu ilk zamanlar hariç,büyüdükçe sütüm yetermi die endişelendimde.birde bu ara emmek istemiyor 5 dakka zar zor ayakta emiyor.bırakacakmı acaba yoksa doyuyormu öffff bilemedim
maşallah sizee.Oğlum ve ben :)
canım ben aşıdan sonra ateş düşürücü kullanmadım. 37 dereceyi gördük en fazla.nihayet bebeğimin aşısını yaptırdık kuzucuğum pek bi ağladı heşire bacaklara yaparken köküne kadar soktu iğneyi off off
şimdi takip ediyorum da kuzumun hiç ateşi olmadı hemşireden ateş düşürücü tavsiyesi istedim calpol dedi herkesin dediği gibi
ben yurt dışında yasaklandığını söyledim alternatifi yok mudur diye ibufen kullanabilirsin dedi fakat prospektüse baktım 6 aydan
(7kg altındakilere önerilmez) itibaren kullanıbilirmiş doktoru aradım asistanına sordurdum doktor da ateş olursa yarım ölçek calpol kullanmamı söylemiş sanırım calpol de 3 ay sınırı var velhasılı sabahtan beri araştırıyorum yurt dışındaki calpollerde parasetamol oranı fazla türkiyedekinde çok azmış ama sonuçta parasetamol içeriyor (2gr dan fazlasının ölüm riski var )
ateşle ilgili araştırma yaparken buyrun güzel bilgiler OCUKLARDA ATE VE ATE DRME METODLARI - Dr. Savan Gnay - Salk Makaleleri
neyseki yavrumun ateşi çıkmıyor takipteyim derecem yok bu arada braun kulaktan ölçen ateşölçer alıcam en sağlıklı ölçüm sanırım kulaktan kızılötesi olanlar yanıltıcı olabiliyormuş civalılarda küçük bebekte zor ama fikirlere açığım.