2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Cok gecmis olsun canim
Dikkat et kndine
Pateeo ile ilgili goruslerini bekliyorum

maşallah oğluna.benim oğlum yiğit e benziyor sizinki.çekik gözleriyle ve bakışıyla.

Saol canim benim
En kisa zamnda ugruyacagim c&a ya

GOGO DENEME
kızlar naçizane tavsiyem
bebikler istemiyorsa zorlamayın yoksa memeyi bırakabilirler..
bizimki gün içerisinde 5-6 kez besleniyor gece beslenmesi yok.. kilo alımı normal çok tontiş değil..

Ben mama da veriyorum mamayı hiç istemiyo hele, başparmağını buldu, onu eme eme bitirecek nerdeyse parmağını emmesini de hiç istemezdim ama engel olamıyorum, emzikte almıyo, birsürü emzik denedik almadı hiç birini.. Parmağını emerken uyuya kalıyo, bana da sürekli bebek aç kalmasın aç kalırsa kan şekeri düşer, beyin gelişimini olumsuz etkiler diyolar, bu sefer ben de acaba kan şekeri mi düştü, hadi olumsuz etkilenirse diye korkuyorum

Canim verdigin bilgi icin cok tsk ederim
Bizim kiz simdiden uzerini aciyo canim ya
Temmuz 12 dogumlu
Havalar artik sogudu
Hem evde kullanacagi hemde disarida kullanacagi bisey ariyorum
Ayri ayri tabi

Ben morhipo ve kanz da gördüm, uyku tulumlarından.. 70 lira civarıydı.

Kislarrrrrrrrr birkac sorum olacak sizlere

1-bebisim halen yeni dogan emzigi kullaniyorbunu 3.aydan sonrami degistirmek gerekiyordu?
2-biberonundaki emzikte 3.aydan sonra degisecek mi?
3-gecenlerde ebeye gittik ek gida vereyim mi dedim hayir kesinlikle 6.aya kadar anne sutu diyor dedim emmiyo sadece mama ile besleniyor o zamn sadece mama dedi.6.aya kadar birsey yok dedi ama cok gec degil mi ya? Geceleri karnini daha tok tutacak birsey versek aciktigi icin iki saatte bir uyaniyor mama demekki o kadar tok tutmuyir
4-havalar artik sogudu dogalgazlari yakmaya baslasak mi daha erken mi?malum biz basaksehirde oturuyoruz ve burasi ic kesimlere gore daha soguk

Simdiden tesekkurler canlarrrr

cennetlik;32137868]GOGO DENEME
kızlar naçizane tavsiyem
bebikler istemiyorsa zorlamayın yoksa memeyi bırakabilirler..
bizimki gün içerisinde 5-6 kez besleniyor gece beslenmesi yok.. kilo alımı normal çok tontiş değil..

Benim bebişim versen her saat emicek memeyi gecede 2 saatte bi uyanıp emiyo canavarım benim

kızlar sadece emziren anneler var mı? ben hiç mama vermedim doğduğu ilk zamanlar hariç,büyüdükçe sütüm yetermi die endişelendimde.birde bu ara emmek istemiyor 5 dakka zar zor ayakta emiyor.bırakacakmı acaba yoksa doyuyormu öffff bilemedim

maşallah ikini<de çook güzelsinizz

tesekkur edrm tatlım

maasallah neslı hancım ne kadarda guselsınız allah kabul etsın ınsl benım hıc aklım aglemdı foto cekmekkk:)

anı kalırdı beyaaaaaaaaaaaa
sen cok genc gorunuyordun yas 19-20 fılan mııı

bu kılolu halımlemı guzelım saol tatlım allah hepımıznkını kabul etsın
nası unutrsun fto cekmeyı suzancım

ılk defa sen tuttrdun yasımı canm 20 yasındayım gorenler hep 22 den bahsedıo da boyumu gormedgn ıcın tutrdun sanırım

bıze verlmez ddı de dr solım ddm cnm oleyse sorun tabı yok bnde dun ası olduk eve geldık ftıl verdm yarım daha vermedm aksamada ver ddı ama atesı cıkmadı 36 5 allaha cok sukur daha faslasını gormedk bakalm gormeyz ıns

saoln cnm allah hepmznkını kabl etsn inş.
Kizlar yavrulariniza sapka takiyormusunuz? yani evdeyken veya yatarken? Ben hic takmiyorum:44:

bn bıtek hastnede taktım eve geldık takmadm hıc buzmna kadar kafasna bse ortnce nefrt edıo bı sag bı sol yapıo zaten erkek cocuklarına takılmaz cnm kafası usumesın dıe byuynce

Masallah allah kabul etsin canim

saol cnm allah hepımıznkını kabl etsn

1- bnde yenıdgn emzıı kullanıorum aventnı kullanıorum 0 6 ay yazıo uzernde arada da emzıgı sıcak suda dezenfekte edıyorum zaten bıraz buyuk gbıde oldgu ıcın kullnır bnce

2- bıbernda degsmez oda 0 6 ay cnku yne avent kullnırum

3- bncede kesnlıkle hayır bgrsakları sındrm sıstemlerı tamamn olşması duzene grmesı gerekıo bnce suandada bnm sutum yetıo baska seye gerek yok mıdesı nekadar kı ne yıcekte cok tok tutuck kı mınıcık mıdelerı var zaten

4-ben cok dan basladım yakmaya altını fln alırken hapşrıodu bebgm banyosunda fln usumesın ddm ılık tutuyorum atlet ve tek uzun kollu cıtcıtlı badısını ydrıorum ayaksız pjama cıft corap gayet ıyıyz sımdılık cnm

inş yardmcı olabılmısımdır

Merhaba, yeni üye oldum. Benim oğlumda 23 temmuzda doğdu.

Hoşgeldiiiin :)

Kızlar biz aşıyı dun vurdurduk ve cok sukur ki fitil verdim ve atesi olmadi. Ama gece bile mizildadi durdu. Ne uyudu ne de tam uyandi. Yavrumun agrisi vardi sanirim, karma aşı agri yapiyormus. Bize ebe avuc uci kadar kizariklik, ceviz kadar şişme olursa gelin dedi. Simdi biraz sertlik ve kizariklik var tek bacaginda, bu karma aşının oldugu yer sanirim. Sizde de olmuş muydu?

Aile hekimim dogumdan sonra kan tahlili istemisti. Ben yaptirmistim ama kendisiyle ancak gorusebildim ve kötü kolesterol cikmis, biraz diyet yap 2-3 ay sonra tekrar olcelim dedi. Pufff anne oldum ya kolesterol de cikinca bayaaa yaşlandim ben :S 28 yaşındayım, şu a
n 53 kiloyum ve kolesterol var, dombili dombili yaşlı kadınların biseyi olmuyo benim oluyo, cok derbederim cooook

Son düzenleme:
Biz banyo yaptirirken yakiyoduk kaloriferleri ama bugun itibariyle tamamen yakmaya basladim; cunku kulaklari falan baktim soguk resmen; malum istanbul da sogudu artik ...
Bide kizlar bacakli uyku tulumu almak isteyenler,istanbulda olanlar optimum alisveris merkezinin icinde mothercare urunleri satan demsa diye bir magaza var; 39tlye aldim bn ....sezonda mothercare 70lira civari; optimumdakuni tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…