Kızlar hasta gibiyim,kulaklarım boğazım ağrıyor,bademciklerim var bnm inşallah şişmez yaa( hiç halim yok,oğluşumda resmen oyun istiyor,bende uyusun diye elimden geleni yapıyorum;
yarında bizim 2.ay aşımız var,bakalım ne olacak çok korkuyorum,bide bende hasta halimle nası uğraşcam bilmiyorum,
büyük ihtimal anneme geçicez,ateş vs. ihtimallerine karşı;
uyku tulumu gerçekten harika bişey kızlar,ben geçen aldım mothercare dan,bi akşam yatırıyım dedim ama dehşet sıcak tutuyo,
kışa doğru yatırıcam,şuan için abartı sıcak çünkü ; benimki astronot gibi olanlardan ...
oğluumda şuan ayağımda uyuyo,çok hafif uykusu yatağına veya koltuğa koyduğum anda gözler sanki hiç uyumuyomuş gibi açılıyo,
resmen ayaklarım uyuştu ama napiyim aşkım uyusun diye duruyorum böyle :S
yemek falanda yapamadım haliyle,eşim aramış adamcağız napsın burger alıyımmı gelirken diyo :))
ayyy neolacak bu halimizzpapetto salıncağımda kargoya verilmiş yarın elimde büyük ihtimal; bi gelsede bakalım bizim sıpa onda duracakmı :18::18:
Selam kızlar....kaç ay olmuş yazmayalı yaa ebişimle zaman nasıl geçiyo anlamadım valla gelsin diye gün sayarken şimdi büyüsünde anne desin diye bekler oldum oğluşum kurabiyem 2. ayı dolunca bi düzen tuturmaya başladı bi derdi kaldı memeye doymuyo söylenip duruyo süt gelmeyince sütümü artıracak önerileriniz varmı kızlar döktürün bakalım ben bol bol su içiyorum hurma yiyorum...işte bu da meme canavarı oğluşumun bebek mevlidi..Eki Görüntüle 820242
MAŞALLAH deyin teyzeleriEki Görüntüle 820244
mevlutumuzden karelr cok kırpdım resmı mık oldu bıraz ama bızı gorun ıstedım teyselerı
cnm büyük al daha rahat edersin ben geçen kış indirimden kışlık astronot mont almıştım bir yaş için ancak oluyor.bebekler zaten çabuk gelişiyor.bizim bebek uzun doğdu şuanda bayağı uzuyor.60 cmyi geçti.ben C&A mazasında çok güzel uyku tulumu gördüm bu kış polar ve kadife kundaklarım var onlarla idare edicem seneye kış için bu sene indirimleri bekliyorum 2 yaş için uyku tulumu alıcagım.bence al uyku tulumu daha rahat edersin.ben forum avmlerde C&A magzasında çok güzel bebek giysileri gördüm bu kış için kışlıklarımız yetiyor.seneye kışa alıcam.
GOGO DENEME
kızlar naçizane tavsiyem
bebikler istemiyorsa zorlamayın yoksa memeyi bırakabilirler..
bizimki gün içerisinde 5-6 kez besleniyor gece beslenmesi yok.. kilo alımı normal çok tontiş değil..
Canim verdigin bilgi icin cok tsk ederim
Bizim kiz simdiden uzerini aciyo canim ya
Temmuz 12 dogumlu
Havalar artik sogudu
Hem evde kullanacagi hemde disarida kullanacagi bisey ariyorum
Ayri ayri tabi
hoşgeldin aramıza.Merhaba, yeni üye oldum. Benim oğlumda 23 temmuzda doğdu.
Herkese merhaba, burda bir annemiz anne sutunu arttiran tariflerle ilgili bir site linki vermisti o hangi siteydi bilen varmi?
Merhaba, yeni üye oldum. Benim oğlumda 23 temmuzda doğdu.
maşallah ikini<de çook güzelsinizz
maasallah neslı hancım ne kadarda guselsınız allah kabul etsın ınsl benım hıc aklım aglemdı foto cekmekkk:)
anı kalırdı beyaaaaaaaaaaaa
sen cok genc gorunuyordun yas 19-20 fılan mııı
Yok canım fıtılı sunnettn sonra hemsıre verdı ben de aksam suruplarını verdm. Dolven bıde bı antıbytık. Doktor da gece 11de bı fıtıl daha ver dedı ama bılmıyorum suan uyuyo rahat gorunuyo vermem herlde
masallah cnm
Kizlar yavrulariniza sapka takiyormusunuz? yani evdeyken veya yatarken? Ben hic takmiyorum:44:
Masallah allah kabul etsin canim
Kislarrrrrrrrr birkac sorum olacak sizlere
1-bebisim halen yeni dogan emzigi kullaniyorbunu 3.aydan sonrami degistirmek gerekiyordu?
2-biberonundaki emzikte 3.aydan sonra degisecek mi?
3-gecenlerde ebeye gittik ek gida vereyim mi dedim hayir kesinlikle 6.aya kadar anne sutu diyor dedim emmiyo sadece mama ile besleniyor o zamn sadece mama dedi.6.aya kadar birsey yok dedi ama cok gec degil mi ya? Geceleri karnini daha tok tutacak birsey versek aciktigi icin iki saatte bir uyaniyor mama demekki o kadar tok tutmuyir
4-havalar artik sogudu dogalgazlari yakmaya baslasak mi daha erken mi?malum biz basaksehirde oturuyoruz ve burasi ic kesimlere gore daha soguk
Simdiden tesekkurler canlarrrr
Merhaba, yeni üye oldum. Benim oğlumda 23 temmuzda doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?