• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ndd kefımbılır bebo suzan pc ogretmenı

bebıslerınızı kocaman opyorm yyorum onları butun temmuz bebeklerıne masallah

kızlar bız kusmukla hala ugrasyorz ne koltuk kaldı ne yastık ne halı bı elımde bez bı taraftan da kıyafet dgstryorz sureklı oglumla. ogure ogure peynır kusyor bu cocuk yaa:(((((

kızlar dun dugune gıttım vee ılk defa topuklu ayakkabı gıyım dedım sonuc ayak burkulması ve bılegım ve ayak tarak kemıgımde catlak la sonuclandı ya nazar cıkması yada topuklu ayakkbı gıymeyı unttgumdan neyden bılmyorm ama gıyerken kendımı cok ıyı hısstmsdm cok hos dryordm:) hala gymekde karrlyım ama pazrda dugnmz varr:)

bugun kvdlerdeydık cumları sasmaz bızde esım ızınlı oldgu ıcın

kaynım var blyosunz 2.5 yasında ve halıyle kıskanyor emırı bız sureklı uzak ttyordk sevmek ıstyor ama bı yandan da kıskandgnın farkndayız bugun kvdmın kcgnda dut ıcyordu kasla goz arasnda nasıl oldysa cocgun sacının tepesını avucladı yoluverdı:(((( ama oda daha bebek aklı ermıyor annesıde ona vurdu naptn sen dye oda agladı emırde susmadı boyle bır aksam gecrdık aglya aglya xor uyttum yavrumu ama kaynmda uzuldm oda daha bebek sanırım cok yan yana durtmamak lazım bz 2.cocukda napcaz baklm bolee

geçmiş olsun cnm
her çocuk kardeşini kıskanıcak diye bir şey yok
ayy yavrum yaa nasıl yüreğin parçalanmıştır

kızlar sut sagmaya basladım gıttgım geldgm yerde rahat edyorm en azndan bıberonu doldurrsam 4 saat fılan ıdare ettı
burda oglum beborunu kendısı tutyor elını de kıpırdatmıyor kaccak sankı bıberon bunlar cok akllı yaa masallah:D

Eklentiler

• $1013113_10200477421606747_1589682428_n.webp
    $1013113_10200477421606747_1589682428_n.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 31
geçmiş olsun cnm
her çocuk kardeşini kıskanıcak diye bir şey yok
ayy yavrum yaa nasıl yüreğin parçalanmıştır

teyzelerinin ellerinde kardişlerinin yanaklarından öper minnoşum

Eki Görüntüle 816443

masallah ogluna canım cok tatlı

parcalanmazmı bende aglcakdm nerdeyse. ama otekınede uzuldum hızlı vurdu kv dem kıyamyo hıc emıre oda cok agladı ıkısde daha bebek yaaa ıns bzm cocuklar kskanmaz brbrlernı

masallah ogluna canım cok tatlı

parcalanmazmı bende aglcakdm nerdeyse. ama otekınede uzuldum hızlı vurdu kv dem kıyamyo hıc emıre oda cok agladı ıkısde daha bebek yaaa ıns bzm cocuklar kskanmaz brbrlernı

inş cnm
cocuğa vurmak ne demek yaa :20:

şimdiden bu kadar sıcağa alıştırmayın bebişleri kışın napıcaksınız ayol
bende isterdim sıcağı sevmesin babası gibi soğukta durmak istesin. ama bana çekmiş kuzum. azıcık üşüyünce ağlamaya başlıyor. sarıp sarmalayınca sakinleşiyor öyle uykuya daliıyor hatta. bizde giydiriyoruz mecbuurr

bende isterdim sıcağı sevmesin babası gibi soğukta durmak istesin. ama bana çekmiş kuzum. azıcık üşüyünce ağlamaya başlıyor. sarıp sarmalayınca sakinleşiyor öyle uykuya daliıyor hatta. bizde giydiriyoruz mecbuurr

oyy kıyamam yavrukuşum... demir damlasına erken başlarsınız... doktorunuza bu çok üşüme durumundan bahset kan demir açığı kapansın yakşıklının :nazar:

ndd kefımbılır bebo suzan pc ogretmenı

bebıslerınızı kocaman opyorm yyorum onları butun temmuz bebeklerıne masallah

kızlar bız kusmukla hala ugrasyorz ne koltuk kaldı ne yastık ne halı bı elımde bez bı taraftan da kıyafet dgstryorz sureklı oglumla. ogure ogure peynır kusyor bu cocuk yaa:(((((

kızlar dun dugune gıttım vee ılk defa topuklu ayakkabı gıyım dedım sonuc ayak burkulması ve bılegım ve ayak tarak kemıgımde catlak la sonuclandı ya nazar cıkması yada topuklu ayakkbı gıymeyı unttgumdan neyden bılmyorm ama gıyerken kendımı cok ıyı hısstmsdm cok hos dryordm:) hala gymekde karrlyım ama pazrda dugnmz varr:)

bugun kvdlerdeydık cumları sasmaz bızde esım ızınlı oldgu ıcın

kaynım var blyosunz 2.5 yasında ve halıyle kıskanyor emırı bız sureklı uzak ttyordk sevmek ıstyor ama bı yandan da kıskandgnın farkndayız bugun kvdmın kcgnda dut ıcyordu kasla goz arasnda nasıl oldysa cocgun sacının tepesını avucladı yoluverdı:(((( ama oda daha bebek aklı ermıyor annesıde ona vurdu naptn sen dye oda agladı emırde susmadı boyle bır aksam gecrdık aglya aglya xor uyttum yavrumu ama kaynmda uzuldm oda daha bebek sanırım cok yan yana durtmamak lazım bz 2.cocukda napcaz baklm bolee
geçmiş olsun canım bileğin fena olmuş :((
emir in amcasının pabuçu dama atılma ihtimalinden saldırıya geçmiş sanırım :1::1: oda çok tatlı maşallah onada

Kızlar benim kız acayip elini yiyor yani yumruk yapıyor ağzına sokuyor ne yapıcam eline hafif vurur gibi yaptım çok komikti ağladı mamasını elinden almışım gibi çok seviyorum kızımı yaaaaa...:16::16::16:

Bu arada kızlar tek tek alıntı yapmıyorum ama bu Temmuz bebişleri çoooooooooooooooook tatlı ve akıllılar MAAŞALLAHHHH...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55:

oyy kıyamam yavrukuşum... demir damlasına erken başlarsınız... doktorunuza bu çok üşüme durumundan bahset kan demir açığı kapansın yakşıklının :nazar:
demir damlası vermeye bugünden başladım. dr hergün 4 damla ver dedi bugün. aslında doğumdan itibaren vermek gerekirmiş. ben biraz aksatmıştım onu :17: kızdı doktr bana. alerji astım vs olmasını önlüyormuş o damla.
bizim oğlanın hapşırığı öksürüğünün alerjiden olabileceğini söyledi dr.çok uzun uzun öksürmüyor çünkü. ben giydirmeyi dr a sordum çok mu diye. hayır gayet iyi dedi bana az önceki yazdığım gibi giydirmeyi :31::31:artık hava soğudu dikkat et dedi bana

Kızlar benim kız acayip elini yiyor yani yumruk yapıyor ağzına sokuyor ne yapıcam eline hafif vurur gibi yaptım çok komikti ağladı mamasını elinden almışım gibi çok seviyorum kızımı yaaaaa...:16::16::16:

Bu arada kızlar tek tek alıntı yapmıyorum ama bu Temmuz bebişleri çoooooooooooooooook tatlı ve akıllılar MAAŞALLAHHHH...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55:
bizimkide emmeye başladı canım. normalmiş emmesi merak etme. ama elini keşfedince emziği bıraktı sıpam o fena oldu. emziği verdiğim gibi ağlamaya başlıyor :50::50:

geçmiş olsun canım bileğin fena olmuş :((
emir in amcasının pabuçu dama atılma ihtimalinden saldırıya geçmiş sanırım :1::1: oda çok tatlı maşallah onada

soal cnm valla baya fena aygm basamıyorm bıle ustne:(
aynen ole hep koruyorduk ama buldu fırsatını ısde smdı daha dkkatlı olcaz

bende hep ortyorm cnm ustnu aynı
bde footlardan gordm bende snn gıbı gydryorm alt ust takım uzun bıde brazck buyk gelyor kvryorm kollarnı:) ya cok tatlı olyolar oylede

benim kızıma bi ay öncekalça çıkığı için bakılmıştı, hafif bi açı darlığı var demişlerdi, sağ bacağında, dün baktırdık, sol bacağında da çıktı şimdi, ortapedik kemer mi öyle bişey kullanacakmışız..

geçmiş olsun canim , erken teşhis hemen toparlar inş.:16::16:

Kızlaar nasılsınız biz 2 haftadır istanbulda kv deydik orda net yok tlfdan okudum ama yazamadım uzun uzun.topikimizin bebişlerine maşalah çoook güzeller ben de miniğimin fotosunu eklerim bi ara 3 aylık oldu bile oğlum <3 size birkkaç soru biriktirdim tabii :1: öncelikle saçlarınız dökülüyor mu benim ki 1 haftadır avuç avuç dökülüyor napıcam bilemedim hiç böyle olmamıştı resmen yarı yarıya azaldı saçlarım :( yarın gidip kestircem ama bir de boyatmak istiyorum aranızda var mı boyatan malum biçok çelişkili şey var boyayla ilgili karar veremedim bi el atın kuzular???

ben kestirdim , hafifledim resmennn :32::32::32: boya konusunda kararsız kaldim , bi zararli bi zararsiz diytolar , en dogrusunu doktorun bilir cnm ona bi danıs istersen , ben vazgectim boyatmaktan , saçlari kesilince.

Canım benimde kilo verme durdu valla 67 de kaldım 7 kilo kaldı löp diye :( bende bayramdan sonra işe başlicaktım ama işyeriyle sorunlarım var şuanda onlar bu pazartesi işr başlamamı istiyolar ücretsiz izinde bile sorun çıkarıyolar ki kızım daha 58 günlük :(( bırakıcam işi bende baya moralim bozuk

Evet canım çok sık emiyormuş bizimki 3 saate bir 90-120 cc arası süt içiyor belkide bizimki az yiyodur :(

o ne öle yaaa , yasal hakkın bu ne demekkk , ssk odemiyolar maaş vermiyolar daha dertleri ne , sakin ayrılma işinden , çıkaramazlar , mecbur bekliycekler. sakınn ama sakınn.. sinir oluyorum bu firmalara :47::47:

soal cnm valla baya fena aygm basamıyorm bıle ustne:(
aynen ole hep koruyorduk ama buldu fırsatını ısde smdı daha dkkatlı olcaz

bende hep ortyorm cnm ustnu aynı
bde footlardan gordm bende snn gıbı gydryorm alt ust takım uzun bıde brazck buyk gelyor kvryorm kollarnı:) ya cok tatlı olyolar oylede
aynen birazcık büyük kıyafetlerle daha sevimli oluyorlar saha bi büyümüş gibi hissettiriyor.
geçenlerde annem geldi öyle görünce artık büyümüş çocuk olmuş bu yahuu dedi :9::9::9:

Back