- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
4 lü test dediğin dopplermi oluyor canım anlamadım benim zamanımda 3lü test ardından doppler vardı 4 lü testte neler yapılıyor bilgi verirmisin?
down sendromu riski yaş riski ölçüldü canım bunda doppler ne oluyor ?
Kızlar benim bi sorum olucak 14. haftadan buyana şiddetli başağrım var ama öle böle değil dişlerimi sıkıyorum elimde olmadan doktoruma sordum normal istersen ilaç yazarım ama ben olsam kullanmam ilaç dayan geçicek dedi sizde de oluyor mu başağrısı oluyosa nasıl üstesinden geliyorsunuz?
Canım bende de korkuç bir baş ağrısı var 1 haftadır.Karanlık sessiz bi yerde gözlerimi kapatıp uyumaya çalışıyorum. Öyle geçiyor benim anca. Ama bazen dahada dayanılmaz oluyor. Parol içiyorum o durumlarda. doktor içebilirsin bebeğe bi zararı olmaz dedi. Ama ben yinede içmemeye dayanmaya çalışıyorum.
ilk aşımızı olduk hanmlar yenı polıkılınıkden geldıkkkk ılk karsılama asımısı olduk sol kolum cok acıyor ma abebegım ıcın degerrrrrrrrrrr kalp atısnıda dınledık heheh ebe muayene edecektıı tam koydu aletı bebegım yer degıstrdı hehe babası kılıklı mazarat oglum benımmmmmmmmmmm gerı buldu ve dınledık cok sukurrrrrrrrrherseyız ıyı kg 73 deyım genee
Benimkide dinletmedi kalbini kıpır kıpır zor bulduk yerini heehe