merhaba kızlar bugune kadar bebeğim için araştırmalara devam etsem de hiç alışveriş yapmamıştım. Yavaş yavaş artık bazı ürünler için kalite kontrol aşamasını gecerek karar kılıp ve fiyat araştırması da yaparak uygun denk getirdiklerimi almaya başladım.
Benim işyerim ve evim cok yakın olduğu için elt.süt pompasına ihtiyac olmadıgını düşündüm ama ilk sütü bebeğe dogdugunda sütü sağıp kaşıkla yedirmek icin kesinkez hastane cantasında manuel de olsa olması gerek dedi tecrübeli arkadaşlarım.Sonrasında da bebek emiyor ama hemen doyuyormuş o yüzden ilk sütü sağıp saklamak için hemde anne sütünün hemen ilk günlerden artması için arada sağmak gerekliymiş. Bu sebeblerlede en ideal marka model olarak aşagıdaki sectim. Bu modelin bu sitedeki fiyatı da piyasada en uygun olarak satılanı,düşünenlere öneririm.
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası (SCF310/60) - Philips Avent - En ucuz ve indirimli site Yeni doganlar için en dermotolojik acıdan uyumlu olan ürünler sebamed ürünleriymiş, fiyatları diger markalara göre daha payhalı gibi ama kampanyalı yakalayınca sanırım uygun.
Sebamed Çantalı Set
Sebamed Çantalı Set (Dudak Koruyucu Hediyeli) - Sebamed - En ucuz ve indirimli site Daha pahalı ve pratik termometrelerde var ama ben şimdilik bunu tercih ettim umarım kullanışlıdır.
Chicco Dual Comfort Dijital Termometre
http://www.webannemarket.com/Chicco-Dual-Comfort-Dijital-Termometre,R-8059.html Daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun inşallah, herkese saglıklı gebelikler....