Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat'ımız aynı cnm. Ben de pendikte oturuyorum. Bizim de cinsiyetimiz kız hayırlısıyla... Bebişinin boy ve kilosu nasıl?
günaydın anneler şimdi ben üçlü teste gidicem ya sizce hangi haftada gidim 19.hafta olurmu yoksa şöle 20 yada 21.haftada mı gideyim ne dersiniz...
17+3 deyim. 5 kilo aldım şimdiye kadar ama görünürde 8-9 kilo almış gibiyim şiştim çünkü ben şimdi tavuklu pilav ve kıvırcık salatası yedim bile:)) yavrum karnımda nasılda mutlu oldu tepik tepik hiç durmuyo:)
ya çok özür diliyorum canınız istemez inşallah da... benim canım 3 gündür meyve suyu istiyo... hazır meyve suları yasak ya... küçük bi tane içsem bişey olurmuki...
Canım çok sevindim güzel haberlerle döndün çok şükürrr
Yalnız şeyy ben pek anlayamadım görüntüyü
ben pek anlayamıyorum zaten bu usg görüntülerini yaaa :26:
bizde bu hafta sonunda 3 boyutluya gideceğiz..
yaptıranlar yada bilgisi olanlar neler sorulmalı doktora
ben genelde heyecandan unutuyorum
bu sefer yazarak gidicemm..
kızıma TAnem ismini düşünüyorum ama çevremdeki bazı insanlar çok beğeniyo bazılarıda tek çocukmu olcak dio 2. olunca ne olcak fln diolar ama ne bilim sizce nasıl bi isim..dünden beri kimse yok burada yaa nere gittiniz kızlarr
Oğluşu olanlarrrrr bakın çok tatlı
www.............../urundetay/2139/2114/154161/damatlik-tulumlacivert
Günaydın kızlaarrr..Umarìm benim dışımdaa herkes iyidir..BEn dün sabahtan beri gerilmekten helakk oldum.. Bİ türlü geçmedi.. KArnim patliycak gibi, hareket dahi ettirmiyor evin icinde... Nasìl gececek bu arkadaşlar??? biri beni duysunnn lütfen!!!
Oğluşu olanlarrrrr bakın çok tatlı
www.............../urundetay/2139/2114/154161/damatlik-tulumlacivert
canım neyin olduğunu tam olarak anlamadım.karnında gerginlik mi hissediyorsun?son zamanlarda çok tuzlu tükettin mi?vücut su toplamış olabilir
Hayir canim tuzlu cok tüketmedimm.Karnim gazla dolu.çikmiyorda mahvetti beni yaa...Ne yapabilirim karnimi yumusatmak icin?? çatliycam simdi...
rahat kıyafetler giyip biraz yürümeye çalış.bir de ılık limonlu suyun iyi geldiğini duydum ama hiç denemedim.denemekten zarar gelmez. bir de ayaklarını çorapsız terliksiz bırakma.geçmiş olsunHayir canim tuzlu cok tüketmedimm.Karnim gazla dolu.çikmiyorda mahvetti beni yaa...Ne yapabilirim karnimi yumusatmak icin?? çatliycam simdi...
cancan çıkmamış site ismi
malesef açılmıyor....
Hayir canim tuzlu cok tüketmedimm.Karnim gazla dolu.çikmiyorda mahvetti beni yaa...Ne yapabilirim karnimi yumusatmak icin?? çatliycam simdi...
Kizlar minnosuma bayramlik almak istiyom beeennnnn.hic guzel bi elbise bulamadim.mevlut takimi gibi bisey alacam heralde.bi diyorum ki dogduktan sonra alirim.bi de diyorum ki el kadar bebeyle alisverise cikamam onceden aliyim.coraplarini aldik bile.tüllü güllü.cok tatliiii