- 6 Ocak 2013
- 896
- 7
- 33
:)) ben 20 kiloyu geçmesem zil takıp oynicam. daha şimdiden bacaklarım şişmeye başladı bile. son aylarda nası olur acaba
benimde öyle çok aldım şimdiden iştah fena açıldı arkadaşım gece bile karnım acıkıyo napıcam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) ben 20 kiloyu geçmesem zil takıp oynicam. daha şimdiden bacaklarım şişmeye başladı bile. son aylarda nası olur acaba
moralim çok bozuk... Biliyorum ki hamileliği boyunca bir çok sorun yaşamış kadın var fakat ilk gebeliğim ve açıkçası çok tecrübesizim... 2 hafta önceki kontrollerde herşey normaldi fakat dünkü kontrolde bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktor hanım. Fakat dün her zaman gittiğim yere gitmedim kontrole, internette ultrason cihazından cihazına bile fark ettiği, 1 hafta geri ya da ileri olmasının çok önemli bir sorun olmadığı yazıyor fakat yine de kafaya taktım, çok üzüldüm. Hamileliğimin başından beri sürekli mide bulantısı çekiyorum ben. Yeterince beslenemiyor olabilirim. Çünkü yediklerimi tutamıyorum içimde.
Benim gibi bir hafta gerileyen yani bebeği 18. haftalıkken 17 haftalık gibi görünen var mı aranızda acaba?
Anlatamam şuan ruh halimi. Allaha emanet ettim ben yavrumu. Sağlıkla gelsin İnşallah kucağıma. Siz de dua edin bana ne olur.
bence sebamed uygundur... ama bu tip ürünleri stok yapmamak lazım diye düşünüyorum... çünkü bebekler alerjik reaksiyonlar gösterebiliyorlar şampuanlara karşı...
ablam dalin ve Johnson's Baby kullanıyor... çok şükür alerji olmadı bebeği... bende ikisinden birer şişe aldım.. bide sebamed düşünüyorum... deneyerek karar verebilicem ancak...
Selamlar Kızlaarrr
sağlık ocağına gittik oğluşumla. Tetenoz aşımı oldum çok ağrımadı. Tansiyonum 12-6 çıktı dr ikisinin arasında fark var diye tuhafına gitti. Kalp atışlarımı dinledi hızlı atıyo kalbim. hamile olmadan öncede böyleydi. Bi sürü test istedi tiroid ve bilmediğim 6 tahlil daha.:26: Pazartesi öğrenicez bakalım sonuçları.
Bebişimin kalp atışına da dinledik 137miş normal aralıkta. Bide kilom 63.800 gr olmuş. 2 hafta önce 63.300 dü. Defterine 62 yazıyorum dedi ama Kilo artışım çok iyiymiş. Herşey yiyorum daha fazla almışımdır diyodum 500 grcık almışım. Hamileliğin yarısındayım 3 kilo aldım toplamda ne kadar alıcam bakalım.
Bugünkü duayı okumaya gidiyorummm
gerçekten buna takanlar var. bi arkadaşım eşi fazla kilo alma sakın dedi diye doğru düzgün hiçbir şey yemedi. ne süt ne meyve.. 6 kilo aldı ve 2,5 kilo bi çocuk doğurdu. bebek öyle cılızdı ki ( 1,5 yaşında ve hala öyle) çok üzülmüştüm görünce. değer mi yani
İi aksamlar bayanlar.. kizimiza aldigimiz ilk ciciler ve odamizin ilk susu.. cok isimiz var daha. Oda nasil dolacak bu yavaslikla bilmiyorum..
Eki Görüntüle 639819 Eki Görüntüle 639820 Eki Görüntüle 639822 Eki Görüntüle 639823 Eki Görüntüle 639824
merhaba dua listenize benide eklermisiniz sat: 15/10/2012 beklenen doğum tarihi: 22/07/2012 cinsiyetimiz kız ilk bebeğimiz istanbul teşekkürler.
kizlar gecmisi okuyamadim ne yazikki biraz yogunluk ve yorgunluk var
gecen kontrolümüz vardi oglusumun resimin göstermek istedim teyzelerine :)
insallah ekleyebilmisimdir
kızlar 22.haftaya girdim ben ve doktorum ayrıntılı ulturason a girmemi istedi.sizlerinde doktorları istedimi ?herşeyin yolunda olduğunu söyledi aynı zamanda da bu ayrıntılıya sorun olanlar girmez mi sadece
Şimdiye kadar hiç koymamıştım oğlumun fotosunu bu geçen ayki görüntüsü bende paylaşayım dedim Bende pipi göremedim ama doktorumuz kesin erkek dedi
Eki Görüntüle 639896
genel de istenir canım benden de istedi zaten ayrıntılı usg çok önemli istemese de yaptıracaktım, yapanın perinatolog olması gerekiyor. doğum sırasında yada doğumdan sonra müdahale gerektiren durumlara bakılıyor, kan dolaşımına kalbine kordonuna böbreklerine ciğerlerine vss... organ taraması gibi canım
eşimizle birlikte dimi bu eğitim?
ben içiyorum meyve suyu? devamlı olmasada. bide ben çiğköfte yiyorum.. doktor bebeğe bi zararı olmaz diyo ama yinede vicdan azabı duyuyorum(
kızlar 22.haftaya girdim ben ve doktorum ayrıntılı ulturason a girmemi istedi.sizlerinde doktorları istedimi ?herşeyin yolunda olduğunu söyledi aynı zamanda da bu ayrıntılıya sorun olanlar girmez mi sadece
küçük bişey rica edebilirmiyim?
ilk sayfada şehirlerin yanına semt ekleme şansımız varmı?
hastane de olabilir...
benide eklermisiniz graf sat 4/10/2012 b tahmini doğum tarihi 11/07/2013 cinsiyeti belli değil yaşadığım yer istanbul :)
abow renklıde bır ayrı duruyor yaa bızım dr onumusdekı ay daha net olur o zmn renklı bakalaım en ıyısı sıyah beyaz aslında dedııı:44:Şimdiye kadar hiç koymamıştım oğlumun fotosunu bu geçen ayki görüntüsü bende paylaşayım dedim Bende pipi göremedim ama doktorumuz kesin erkek dedi
Eki Görüntüle 639896
cok sukur cnmm darıssı sızeeeeeeeeeeesagol canim dimi nasil uyuyor pasam :)
sagol canim, hepimizin yavrusu saglikli olsun
sagol tatlim inanilmaz bisey disardan göbisler büyüyor ama yavrularimizin nasil büyüdügünü görmek cok cok baska
sagol tatlim uyusun büyüsün pasalarimiz prenseslerimiz bende normalde göremem bisey ama bizimkinin ki bayagi ortada :) herkes görüp secebiliyor popo yanlari ortada pipi
kocam kesinmi diye sormustu dr da bunu cekip verdi :))
güle güle giysin kizin cicilerinie cok tatlilar
sagol tatlim bu sefer birsürü resim verdi dr hepsi hatira kaliyor bize ilerde bebislerimize... biz cd almadik ama kocam hepsini cekti video ya :)
masallah canim oglusuna
KAYSERİ-MELİKGAZİ-TEKDEN HASTANESİkızlarrr
ilk sayfaya yarim'in önerisi üzerine
semt ve gidilen hastane butonu ekledım
herkese tek tek yazarsa bilgileri güncelleyebilirim
sevgiler
ekledım canım hoşgeldın
aynı gunlerımız bebeklerımızın :)
istanbuul nereden
ekledım canım hoşgeldın
aynı gunlerımız bebeklerımızın :)
istanbuul nereden