- 31 Aralık 2011
- 5.038
- 0
- 40
kızlarrr
ilk sayfaya yarim'in önerisi üzerine
semt ve gidilen hastane butonu ekledım
herkese tek tek yazarsa bilgileri güncelleyebilirim
sevgiler
teşekkürler graff...
ataşehir
maltepe üniversitesi hastanesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr
sevgiler
kızlarrr
sevgiler
emsey hastanesi :)pendik canım
kızlar ben kendimi aşıyorum dün akşam 2 buçuk küçük boy pizza yedim.
o an hala bişey hissetmiyordum ama 1 saat geçince iyice oturdu mideme kımıldayamıyordum resmen
artık bi tabak yiyorum hiç yememişim gibi boşa gidiyormuş gibi geliyor 2.yi yeyince anca hissediyorum doydugumu nolacak böyle
kızlarrr
sevgiler
kızlar en ufacık şeye sinirlenip kafama takıyorum nolcam ben böyle yaa bebeğime bişey olacak die korkuyorum kv içten içe acayip gıcık oluyorum aslında sevmek istiyorum ama olmuo her hareketi batıyo
ya bende hamile kaldıktan sonra kv ye taktım kafayı kedilerime uyuz oluyo diye bende ona oluyorum acaip şekilde ama şizofren mi oluyorum diye düşündüm hatta kuzenime anlattım valla o duygusal dengesizlikler normal doğurunca düzelirsin dedi
Son 2 ders eşle birlikte olacakmış...
Selam kizlar yogunluktan yazamadim.nasilsiniz bakalim.melekleriniz nasil.hafta sonu calismaktan nefret ediyorum.yarin esim kahvaltiya goturecek beni oradan antares e gezmeye gidecegim insallah.gs storeye gidip disi aslanimiza biseyler alacagiz
Bende haftasonu çalışanlardanım canım hem pazar günüde Haftasonu gezenler için biz çalışıyoruz
Ooo prensese cicişler alınıcak özendim şimdi bende oğluşuma istiyorum kartallardaannn
Off belim agridi 4:30 olsa da ciksam.uzanmak istiyorumm.kiimi ozledimmm....
daha evvel yazmıştım ama sanırım yanlış gönderdim
bilgilerimi ekleyebilir misiniz?
sat: 15 ekim 2012
muhtemel doğum tarihi: 22 temmuz 2013
ikinci
kız
pendik
özel muayenehane ama doğum remedy hastanesi
teşekkür ederim.
herşey indirimli görünüyor baktım da
bu arada kızlar bebişlere şampuan krem şu bu için hangi markayı düşünüyorsunuz?
onun içinde şu bunun içinde bu var diye yazılar okudum ya ne alacagıma karar veremiyorm. daha erken ama olsun..
bebek yagı da zararlı diye bıraktım zaten..
oy maaşallah yaagüzel anneler orası zaten karanlık bi ortam... ne kadar renkli olmasını beklliyosunuzki... bakın bu bizim renkli-4boyutlu ultrason görüntümüz (kızımız herne kadarkötü bi poz vermiş de olsa-doktor teyzesi salı günü daha güzelini çekicek inşallah..
Eki Görüntüle 639662
yokk canımm tamm doğru anlamışssınn ben bira cok ldım evet:) gerci herkes normal dio amaa:) ama napımm ciştahım açık..:)
kizlar gecmisi okuyamadim ne yazikki biraz yogunluk ve yorgunluk var
gecen kontrolümüz vardi oglusumun resimin göstermek istedim teyzelerine :)
insallah ekleyebilmisimdir
güle güle kullansın canımİi aksamlar bayanlar.. kizimiza aldigimiz ilk ciciler ve odamizin ilk susu.. cok isimiz var daha. Oda nasil dolacak bu yavaslikla bilmiyorum..
Eki Görüntüle 639819 Eki Görüntüle 639820 Eki Görüntüle 639822 Eki Görüntüle 639823 Eki Görüntüle 639824
ya çok özür diliyorum canınız istemez inşallah da... benim canım 3 gündür meyve suyu istiyo... hazır meyve suları yasak ya... küçük bi tane içsem bişey olurmuki...
bu arada dr muzz cok az enfeksıyn var dedı tek kullanımlık monurol adında ılac verdı meyvelii hemdee bır dıkımlık ıctık hehehe
Eki Görüntüle 639874 işte alperen ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben içiyorum meyve suyu? devamlı olmasada. bide ben çiğköfte yiyorum.. doktor bebeğe bi zararı olmaz diyo ama yinede vicdan azabı duyuyorum(
Şimdiye kadar hiç koymamıştım oğlumun fotosunu bu geçen ayki görüntüsü bende paylaşayım dedim Bende pipi göremedim ama doktorumuz kesin erkek dedi
Eki Görüntüle 639896
kızlar 22.haftaya girdim ben ve doktorum ayrıntılı ulturason a girmemi istedi.sizlerinde doktorları istedimi ?herşeyin yolunda olduğunu söyledi aynı zamanda da bu ayrıntılıya sorun olanlar girmez mi sadece
canım ben butonu ekledım
herkes tek tek yazsın
hangı semtte yasadıgını
hangı hastaneye gıttıgını eklıyım
kızlar en ufacık şeye sinirlenip kafama takıyorum nolcam ben böyle yaa bebeğime bişey olacak die korkuyorum kv içten içe acayip gıcık oluyorum aslında sevmek istiyorum ama olmuo her hareketi batıyo