- 3 Aralık 2012
- 335
- 1
neyse canım inşallah önemli bişey yoktur... benim ablam da balon gibi şişmişti... inşallah bende ona benzemem...
bu aylarda var mıydı ablanın şişliği? bi de sonradan sönebildimi hemen merak ettim?:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse canım inşallah önemli bişey yoktur... benim ablam da balon gibi şişmişti... inşallah bende ona benzemem...
oldu galiba :)
ilk resim pipimiz teyzeleri :)
yanda popomuz ok olan yerin üstü pipimiz :))
ögleden önce saat 11 gibiydi oglusum nasil da masum uyuyor annesi yer onu :)
rabbim hepimizin bebislerine bize bagislasin
bu aylarda var mıydı ablanın şişliği? bi de sonradan sönebildimi hemen merak ettim?:)
kizlar gecmisi okuyamadim ne yazikki biraz yogunluk ve yorgunluk var
gecen kontrolümüz vardi oglusumun resimin göstermek istedim teyzelerine :)
insallah ekleyebilmisimdir
ablam çok hızlı kilo aldı ve çok fazla şişti... 4.aylarda bile her ayakkabısını giyemedi... bide sürekli ayakta kalıyodu işi sebebiyle... 45 gün oldu doğum yapalı (sezeryan) genel vücut şişliği gitti fakat karnı 2 aylık hamile gibi henüz gitmedi...
karın hemen gitmiyo zaten o çok normal. ama şişliği gittiyse iyi. hiç baktırmışmıydı neden şişiyorum diye hatırlıyomusn?
benim kadar su içen yoktur heralde?:) günde 3litre belki de daha fazla içiyorumdur? sen yemekten sonra soda iç bence. belki gaz ağrı yapıyodur?
Sagol canm ya cevabin icin. Sali gunu de yazarsan cok sevinirim. Benim doktoruna giden bi arkadasla konustum da o da doktorun 3 boyutlu makinasinda kan akislarinin gozuktugunu ama ic organlarla ilgili bi sey olmadigini soyledi. Ondan istememis mesela ayrintili kiz 8 aylik simdi. Benim de aklima takiliyo iste 3 boyutluda bakmasi yeterli mi kan akisini gordugu icin? Ama emin de olamiyorum. Bi dahaki randevumda 20 haftam bitmis olacak ben yine de sorucam bi yere gidiim mi diye, gec mi olur sence o tarih? Ay cok konustum valla kusura bakma:))
ya kızlar...
babamız bu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı... hemen eve yakın bi cafedeler ama küçücük bişeyde arayıp çağırmak da istemiyorum yazık adama... hep benimle uğraşıyo...
az önce su almaya mutfağa gitmiştimki... yan komşumuz carıl carıl bağırıyo... çocuğuna kızıyo sandım ama site yıkılıyo... neyse wc gittim (orda uyuycam yakında nerdeyse) sesler daha net geliyo... kadın kocasıyla kavga ediyo... :85:aklım çıktı çok korktum... ve sanırım bebeğim de korktu... kıpır kıpır tepinmeye başladı... adam çekti gitti sesler kesildi... Allah kimsenin huzurunu bozmasın... AMİN...
Soda bi ara çok midemi bulandırıyordu. bakalım şimdi bişey yapıcak mı.yapmazsa içmeye başlıyım tekrardan:44::44:
rennie duo şurup mide ekşimelerine gazdan dolayı olan ağrılara falan iyi geliyo aslında? denedinmi onuda?
ewet.. TUZ!!! çok tuzlu yer ablam...
ay çok hoşsun yaa... yemekteki tuz tuz değilmiacaba bende mi farkında olmadan tuzlu yiyorum ya? yemeklerdeki tuz da sayılyo mu?:) ekstradan tuz atmıyorum çünkü
rennie duo şurup mide ekşimelerine gazdan dolayı olan ağrılara falan iyi geliyo aslında? denedinmi onuda?
ay çok hoşsun yaa... yemekteki tuz tuz değilmi
İi aksamlar bayanlar.. kizimiza aldigimiz ilk ciciler ve odamizin ilk susu.. cok isimiz var daha. Oda nasil dolacak bu yavaslikla bilmiyorum..
Eki Görüntüle 639819 Eki Görüntüle 639820 Eki Görüntüle 639822 Eki Görüntüle 639823 Eki Görüntüle 639824