Arkadaslar Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun...insallah en hayirli zamanda kavusursunuz bebislerinize...
Biz gecen cuma 49.gunumuzde taburcu olduk cok sukur:)
Bir haftadr evdeyiz 150 gr kadar aldirdim galiba:) ilk gunler zombi gbydim smdi alistm uykuszluga..her uc saatte bir alt degistr mama hazirla yarim saat emzir gaz cikar .bide benim bebisin kolostomisi var oda degisio tabi..kalin bagirsaginida calismasi icin Sf ile yikama islemide....tabu arada ev isleri yemek bulasik camasir derken bi hafta olmus..
cikarsaniz insallah en kisa zamanda size bi kac deneyimimi anlatayim zira cok lazim oluyor
Bizimle suan yatak odasinda kaliyo bebisimiz.oda isisi 27;veya 29 derece nemi de 50 olmasi ideal..o nedenle soguk buhar makinasi aldik
.oda da nem ve isi olcer termometre var standart yapmaya calisiyoruz.zira elektrokli soba inanilmaz cabuk havayi kurutuyo.banyosu disnda acmiyorum... isinmak icin klima kullaniyoruz.
Iki gunde bir bebisu banyo yaptriyoruz.bir haftadir hrgun bi doktora kontrole gittik..her muayene 50 tl ki bi dakk bile bakmiyolar.4 doktr 200tl ucuverdi ki hic onemli deil tabiki ama drumu olmayan icib cokzorr:$
Lutfen dua edin Insallaah bebisim dort bes kilo olunca kolostomisi kapatilacak o nedenle insallah cabuk kilo alir zira suan2500 gr:///
Allah hepimizin yardmcisi olsun!
Canım çok sevindim bebeğin baya iyiye gidiyor, inşallah kolostomisi de bir an önce kapatılır ve normal bebekler gibi olur bir an önce, sende huzura erersin.Sakın yakınma, biliyorsun bizler ne zor günlere katlandık uykusuzluga mı katlanamıcaz,bebeğin sağlıcakla büyüsün de varsın bir ay uyuma, bugünleri gördün ya çok şükür.Eğer klima kullanılıyorsa buhar makinesi gerekli, bizde bebeğin odasına klima taktırdık ama oda ısısı 27-29 diyorsun, burda havalar baya ısındı yaklaşık 30 derecelerde, klimayı kullanamıcaz heralde.Muayene ve testlerini devlet karşılamıyormu, benim bildiğim 12 yaşına kadar karşılayacaktı devlet, küveze para vermediniz degil mi, yoksa altından kalkamayız bizim bugün 84. gün düşün yani.