Allah sabır verssin cnm öyle iyi anlıyorumki seni... ben yoğun bakımdaki hemşireleribile kıskanırdım...Dua et meleğine... Küveze elini soktuğun zaman parmağını bebeğinin şah damarına koy ve 7 defa ya rakib de ve meleğini rabbime emanet et. ben öyle yapardım rabbimdendaha emin kime emanet edebilirdim ki... Rabbim en kısa zaamanda şifa versin bebeğine dilerim en kısa sürede kavuşursunda bugünler geride kalır... Sabır arkadaşım biliyorum çok zor ama sabır...
Çok saol ya... benm gbi bugünleri çekmiş biriyle dertleşmeye öyle ihtiyacım var ki..Ailemde ve çevremde hiç yok..Ben kendimi öyle garip hissediyorum kii..Garip ve çoook yalnız...
Dediğini yapıcam bebeğimin yanına gidince..:) Biliyorum ki güçlü bebiş birer hafta arayla 2 şer saatlik ameliyatlara girdi..Şuan enfeksiyon ve antibiyotik tedavisi devam ediyor.İnşallah büyürde bir gün sabah "Anne hadi kalk acıktım ben uyan diyerek yatağımdan uyandırmaya gelir bebeğim beni"..Onunla aynı yatakta sarılarak uyuruz öpüp okşarım onu:))))))))))))))) Bunların hepsi olacak inşallah tüm kalbimle inanıyorum ve biliyorum..Allah büyük...
Senin bebeğin ne kadar kaldı küvezde?