- 31 Mayıs 2017
- 7
- 3
- 38
Kusura bakmayın çok soru soruyorum. Ama artik usandim. Kurtulmak istiyorum. Ne zaman kurtuldunuz. Bebeginiz kac aylikken. Ve ben bugün bu sayıyı okufuktsn sonra koymaya başladım. Yani 7 gibi. Jaken ağrısı var. Sertlikte var. Soguk kompresle ne kadar da gecio. Mememin bütün cevresi.
Aslında düzenli emzirildiği sürece sıkıntı olmuyor. Ben kontrastlı mr çektirmiştim, o zaman vücuda ilaç girdikten en az 24 saat sonrasına kadar emzirilmiyor bebek, üt sağılıp dökülüyor. Çekimden bir hafta öncesinde de, süt veremeyeceğim 24 saatlik süre için sağıp stoklamıştım sütümü. Hem emzirip hem fazladan sağdığım için bir hafta boyunca çoğalan sütü, makine yeterince sağamadığı için tıkanmıştı en son süt kanalım. Ondan öncesinde de bebeğim ishal olmuştu, iki gün boyunca çok sık emdi, normal emmeye dönünce yine tıkandı. Genelde sütü çok olan anneler yaşıyor bunu, ben rezene içtiğim zaman baya çoğalıyor sütüm, genelde de o zamanlar yaşıyorum bu sıkıntıyı. Sütü azaltmak için de adaçayı içmek gerekiyor, ben denemedim ancak yabancı kaynaklardanan süt azaltma yollarını araştıran biri foruma yazmıştı.