Benim doğumumu tıp fakultesinin prof.u yaptı ama yasalara göre devlet hastanesinde doğum yaptıramadığından bebeğim özel bir hastane de doğdu ve mecburen aynı hastanede kalmaya devam ediyor.Hamileliğimdeki hatalı doktor başka bir özel hastanenin doktoruydu, onu da forumlarda paylaştım ki başkalarının canı yanmasın.Bebeğim hayırlısıyla çıksın da, mahkemeye vercem zaten vukuatı çokmuş tek değilmişim nasıl da bilemedik, llk olunca bilmiyosun işte, gözün kapalı inanıyorsun her dediğine.
Bizim hastanede hijyene acayip derecede önem veriyorlar, ağzımızda maskeler ellerimizi dezenfekte ediyoruz falan baya bi uğraş sonucu giriyoruz içeriye, asla anne babadan başkasını almıyorlar, anne baba da sadece 5 dak. görebiliyor,sadece emziren anneler bebekle anne temas ediyor.Bir de ziyaret saati 1 saat içinde tüm anne babalar çocuklarını görmeye geliyor yani bir saatte herkesin bebeğini görmesini sağlamak durumundalar bu yüzden belki de dokundurmuyorlardır. Ama iki pazardır bizden başka aile gelmedi,nöbetçi doktor da yaklaşık 5 dakika temizlikten sonra 5 dak dokunmama izin verdi,inanılmaz bir duygu yaa.Ve bu pazar o beni tanıdı kesinlikle eminim hissetti elimi çekince nasıl ağladı kuzum benm resmen peşimden ağladı
yani hijen kesinlikle çok önemli ona şüphem yok cnmm..Zor olan uzak durmak ama elde değil:S Bebeğimin bugün hortumunu çıkardılarr Rabbim diğer herkese de nasip etsin inşallah ..yoksa bizim bebiş öle uğraşıoduki o çıkarcaktı çılgın:)))))))))
Benimde ilk bebeğim ve denize düşen yılana sarılır misali hangi hastane hangi doktor kime gitsek tavsiye edilenler vessaire derken elden ele top gibi döndük...
Özel hastane doğum için süper ama peki ya küvez? hem koşulları iyi hemde küvezi iyi bir hastane bulmak lazım tabi bu hastnedeki kadın doğumcu da iyi olmak zorunda gibi şeyleri bir arada bulmak :)))))))))))))))imkansızı mı istioruz ne:)