Ya ne guzel cok cok sevindm.bebis iyi hamdolsun.insallah boyle dvm eder..dun yenidogan kontrollerimiz vardi 2900 olmus 17 gunde 600 gr am almis.simdilik iyi dedi doktr:) bi arkadas demisti eger kuvezdeki beslenmesine uyarsan evde de ii kilo aliyolar diye..dogryymus cidden...
Arada gaz sancisi disinda bi sorunumuz yok..emziriyorum bide aptamil mama veriyorum.. prematil biberonda eritemiyorum cildirtti beni iyice:))
Yrn verem asimiz var bide goz kontrolu insallh hersey yolunda gider 42. Haftaya kdr kontrollerimiz devam ediyo diyo doktor bakalim hayirlisi...
Senin bidik ne alemde kac kilo oldu..alisti mi annesine:))
Canımmm dünden beri bayramlardayız, nisamız evimizde artık, zor bir gece geçirdik, alışması zor oldu uyumadı hiç ağlamadı da ama gözleri fıldır fıldır odasını inceledi bugün daha rahatız, uyuyor şimdi.Eoprotein aldık bizde.bir öğün emziriyorum, bir öğün onu anne sütüne karıştırıyorum.Kilosu 1580 gr olarak çıktı hastaneden. İnşallah benim miniğe de senin gibi iyi bakarız, hemen büyür bebiş.Sağ gözünde sorun kalmadı da, sol gözündeki damar hala gelişmemiş, hafta içi tekrar bakılcak, araştırma hastanesine götürün dediler, randevu alcaklar, haber vercekler.İnşallah bişey çıkmaz,hastanedeyken aşılarını sağlık ocağından aldım hastanede vurdular.
Senin bebişe kocamann maşallah, anası çok iyi bakmış kuzucuğa.Darısı bize olsun.Mamaya alışırsın zamanla, tecrübeliler öyle diyor.Allah tüm bebekleri korusun ve bir an önce annelerinin kucağına versin.Ben kavuştum darısı diğer annelere olsun