ayyyyyy cnm çook sevindim..hatta şimdi özelden msj attım sana iyi haberleini alıcaz diye bak gördün mü....Allah büyük...Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla cnm...:)
bende yeni gördüm mesajını sanada haber verdim özelden. canım Allahım inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsin, inan bir aksilik olacak diye sevinmeye korkuyorum:)
canım ben 13 nısanda tedavıye başlayacaktım ama regl olamadım sanırım mevsımsel hala beklıyorum,benımde erkek faktoru hakkımızda hayırlısı...
kafanızı şişirdim transferden hemen sonra tahlil yaptırcam diye, yaklaştı tahlil günü bugün 10. gün ama korkuyorum tahlil yaptırmaya
canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbimtamamına erdirir inşallaaaaaaah.
canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbimtamamına erdirir inşallaaaaaaah.
tey tey teyyyyzeeee oluyozzz kızlar...ayyyy çok çok sevındım mutlu oldum...müthiş....allah kucağınada aldırsın inşallah:)))bu yolda yılmayanlar enınde sonunda bebeğine kavusuyo...eee sen benı suslersın topiğindede ben süslememmi????canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbimtamamına erdirir inşallaaaaaaah.
çok sevındım canım msjını okurken tüylerım dıken dıken oldu ınsallah Rabbım bızede nasıp eder. yanlız bısey sorucam cvp verırsen sevınırım ben eşimden dolayı tupbebk yaptırıyorm sen hangı durumdan dolayı. bunu sormamdakı sebep etrafımdakıler eger problem erkekteyse tutması zor felan dıyolr umutsuzum
ayyyyyy cnm çook sevindim..hatta şimdi özelden msj attım sana iyi haberleini alıcaz diye bak gördün mü....Allah büyük...Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla cnm...:)
aaaaay çook güzel birşey senin adına sevindim.hayırlı ugurlu olsun.
ınsallah enkısa zamanda olursun canm ve bebegıne kavusursun bıan önce. doktor sana şukadar şansınız var dedımı canm brbirimizi bilgilendirirsek inan çok memnun kalırım ilk olacak hıcbı konuda fıkrım yok
canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbimtamamına erdirir inşallaaaaaaah.[/
arkadaşım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.çok güzel bir haber.Rabbim sonuna kadar sağlıklı hamilelikler nasip etsin.böyle pozitifleri görünce insan nasıl mutlu oluyor varya...
bende tedaviye bu ay başlıyacagım ..son kararım Ankara tüp bebek merkezi balgat oldu.her kese iyi şanslar,listede tedavi merkezinin adını değiştirirseniz sevinirim..
sağol canım Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. bizde erkek faktörlüydü, hareketsizlik vardı ama tüp bebekte hareket sorun olmuyor çünkü mikroenjeksiyonla spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. ins sende olumlu sonucunu yazarsın.çok sevındım canım msjını okurken tüylerım dıken dıken oldu ınsallah Rabbım bızede nasıp eder. yanlız bısey sorucam cvp verırsen sevınırım ben eşimden dolayı tupbebk yaptırıyorm sen hangı durumdan dolayı. bunu sormamdakı sebep etrafımdakıler eger problem erkekteyse tutması zor felan dıyolr umutsuzum
tey tey teyyyyzeeee oluyozzz kızlar...ayyyy çok çok sevındım mutlu oldum...müthiş....allah kucağınada aldırsın inşallah:)))bu yolda yılmayanlar enınde sonunda bebeğine kavusuyo...eee sen benı suslersın topiğindede ben süslememmi????
deax erkek faktöründe tüp bebek basarı sansı daha yuksek moralını yuksek tut...önemli olan sağlıklı bı yumurta ve sperm bulunması gerısı allahın takdırı inşallah sanada sevınmek nasıp olur...
canım amin ınşallah cumlemızkavusuruz bebeklerımıze.. rabbim hayırlısını nasıp etsın bıze benımde ılk olacak kısmet olursa gelmesını beklıyorum regl bize doktor erkek faktoru olunca tutma ihtimalı daha yuksek demişti %70 lerde tabı bu dollenme olunca %100 kadar çıkıyor demişti,tabiki rabbim biliri ynede o nasip ederse olacak..
sağol canım Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. bizde erkek faktörlüydü, hareketsizlik vardı ama tüp bebekte hareket sorun olmuyor çünkü mikroenjeksiyonla spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. ins sende olumlu sonucunu yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?