Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm rabbim isteyen herkese en güzelinden nasip etsin.İlk okuduğumda çok kötü olmuştum.hepimizin yaşadığı hissettiği şeyleri öyle güzel anlatmışki...bire bir içimizdekileri dökmüşler.harfi harfine ben ... mahvettin beni yaaaaaa
kızlar maşallah diyim bebişime bugun 13.gunum 407.8 çıktı değerim...tir tir titredim beklerken...doktorumuda aradım çok sevındı...salı tekrar et dedi...inşallah katlancak ...hepinizi seviyorum:)))
kızlar transferimin 10.günü beta hcg 0,1 olmadı malesef allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün
kızlar transferimin 10.günü beta hcg 0,1 olmadı malesef allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün
teşekkür tatlım allah sizlerede tattırsın...yarın testı tekrarlıcam inşallah ikiye katlarda sevıncıme sevınç katar...
hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz canım...
sen napıyon tatlım nasılsın?[/QUOTE
yazılı sorusu hazırlıyorum be canım. senin nasıl geçti günün?
sen napıyon tatlım nasılsın?[/QUOTE
yazılı sorusu hazırlıyorum be canım. senin nasıl geçti günün?
walla bu sabah kalbim pır pır ya neden ben her test yaptırdığımda heyecanlanıyorum...neyse okula basladım işte çocuklar sağolsun yormuyolar beni...ama işler birikmiş işte onları halletmeye calışıuyorum...
kızlar 9.günümde kanamam oldu diye yazmıştım ya ama devam etmedi demiştim ama ne yazıkki testim 0,1 çıkmışdı.doktor tekrar test yaptırmamı söledi açıkcası kafam karıştı sonuç 0,1 çıkıpta 2 gün sonra değeri yükselen bir kaç kişi varmış başka bir forumda okudum ümit etmiyorum ama 2.bir testi yaptırmamda bir zarar olmaz diye düşünüyorum.sizin fikirleriniz neler...?