• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ayyyyyy cnm çook sevindim..hatta şimdi özelden msj attım sana iyi haberleini alıcaz diye bak gördün mü....Allah büyük...Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla cnm...:)

bende yeni gördüm mesajını sanada haber verdim özelden. canım Allahım inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsin, inan bir aksilik olacak diye sevinmeye korkuyorum:)

bende yeni gördüm mesajını sanada haber verdim özelden. canım Allahım inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsin, inan bir aksilik olacak diye sevinmeye korkuyorum:)

aklına kötü şeyler getirme cnm..pozitif ol hep...:)

canım ben 13 nısanda tedavıye başlayacaktım ama regl olamadım sanırım mevsımsel hala beklıyorum,benımde erkek faktoru hakkımızda hayırlısı...

ınsallah enkısa zamanda olursun canm ve bebegıne kavusursun bıan önce. doktor sana şukadar şansınız var dedımı canm brbirimizi bilgilendirirsek inan çok memnun kalırım ilk olacak hıcbı konuda fıkrım yok

canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbim:49: tamamına erdirir inşallaaaaaaah.

çok sevındım canım msjını okurken tüylerım dıken dıken oldu ınsallah Rabbım bızede nasıp eder. yanlız bısey sorucam cvp verırsen sevınırım ben eşimden dolayı tupbebk yaptırıyorm sen hangı durumdan dolayı. bunu sormamdakı sebep etrafımdakıler eger problem erkekteyse tutması zor felan dıyolr umutsuzum :(

canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbim:49: tamamına erdirir inşallaaaaaaah.

maşallah canım çok sevdındım allahım kucağınada alacağın gunlerı gostersın inşallah,sağlıcakla hayırlı gelsın inşallah. darısı bizlere

tey tey teyyyyzeeee oluyozzz kızlar...ayyyy çok çok sevındım mutlu oldum...müthiş....allah kucağınada aldırsın inşallah:)))bu yolda yılmayanlar enınde sonunda bebeğine kavusuyo...eee sen benı suslersın topiğindede ben süslememmi????

çok sevındım canım msjını okurken tüylerım dıken dıken oldu ınsallah Rabbım bızede nasıp eder. yanlız bısey sorucam cvp verırsen sevınırım ben eşimden dolayı tupbebk yaptırıyorm sen hangı durumdan dolayı. bunu sormamdakı sebep etrafımdakıler eger problem erkekteyse tutması zor felan dıyolr umutsuzum :(

deax erkek faktöründe tüp bebek basarı sansı daha yuksek moralını yuksek tut...önemli olan sağlıklı bı yumurta ve sperm bulunması gerısı allahın takdırı inşallah sanada sevınmek nasıp olur...

ayyyyyy cnm çook sevindim..hatta şimdi özelden msj attım sana iyi haberleini alıcaz diye bak gördün mü....Allah büyük...Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla cnm...:)

aaaaay çook güzel birşey senin adına sevindim.hayırlı ugurlu olsun.

aaaaay çook güzel birşey senin adına sevindim.hayırlı ugurlu olsun.

bende tedaviye bu ay başlıyacagım ..son kararım Ankara tüp bebek merkezi balgat oldu.her kese iyi şanslar,listede tedavi merkezinin adını değiştirirseniz sevinirim..:39::39::39::39::39:

ınsallah enkısa zamanda olursun canm ve bebegıne kavusursun bıan önce. doktor sana şukadar şansınız var dedımı canm brbirimizi bilgilendirirsek inan çok memnun kalırım ilk olacak hıcbı konuda fıkrım yok

canım amin ınşallah cumlemızkavusuruz bebeklerımıze.. rabbim hayırlısını nasıp etsın bıze benımde ılk olacak kısmet olursa gelmesını beklıyorum regl bize doktor erkek faktoru olunca tutma ihtimalı daha yuksek demişti %70 lerde tabı bu dollenme olunca %100 kadar çıkıyor demişti,tabiki rabbim biliri ynede o nasip ederse olacak..

canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbim:49: tamamına erdirir inşallaaaaaaah.[/
arkadaşım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.çok güzel bir haber.Rabbim sonuna kadar sağlıklı hamilelikler nasip etsin.böyle pozitifleri görünce insan nasıl mutlu oluyor varya...

bende tedaviye bu ay başlıyacagım ..son kararım Ankara tüp bebek merkezi balgat oldu.her kese iyi şanslar,listede tedavi merkezinin adını değiştirirseniz sevinirim..:39::39::39::39::39:

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun.bende ilk bebeğime ankara tüp bebek merkezinde kavuştum.ama benim klinik öveçlerdeydi belkide şubesidir.inşallah sende bebeğine kavuşursun..

sağol canım Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. bizde erkek faktörlüydü, hareketsizlik vardı ama tüp bebekte hareket sorun olmuyor çünkü mikroenjeksiyonla spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. ins sende olumlu sonucunu yazarsın.

arkadaşlar evet herkes öyle diyo, sorun erkekteyse tutma ihtimali daha yüksek diye birçok kişiden ve doktordan duydum...ama herşey nasip burda ne miyomlu,polikistikli vs...sorunu olan arkadaşlar oldu,pozitif sonuç aldılar,ne de ben ve benim gibi eşi azospem,morfololji vs sorunu olanlar oldu,negatif aldılar (bende olmamasına rağmen 2 kez negatif sonuç aldık mesela) diyeceğim şu ki arkadaşla herşey NASİP...nasipten öteye köy yok
Kısmetse gelir Yemen'den Çin'den,kısmet değilse senin bile olsa kayar gider elinden...içimizi ferah tutalım...ALLAH BÜYÜK....

tey tey teyyyyzeeee oluyozzz kızlar...ayyyy çok çok sevındım mutlu oldum...müthiş....allah kucağınada aldırsın inşallah:)))bu yolda yılmayanlar enınde sonunda bebeğine kavusuyo...eee sen benı suslersın topiğindede ben süslememmi????

deax erkek faktöründe tüp bebek basarı sansı daha yuksek moralını yuksek tut...önemli olan sağlıklı bı yumurta ve sperm bulunması gerısı allahın takdırı inşallah sanada sevınmek nasıp olur...

ayy canm sen şuan benı nasıl umutlandırdın içime su serptın ınsallah öyledır butun ıstedıgım bı bebegım olsun ınsallah olur

canım amin ınşallah cumlemızkavusuruz bebeklerımıze.. rabbim hayırlısını nasıp etsın bıze benımde ılk olacak kısmet olursa gelmesını beklıyorum regl bize doktor erkek faktoru olunca tutma ihtimalı daha yuksek demişti %70 lerde tabı bu dollenme olunca %100 kadar çıkıyor demişti,tabiki rabbim biliri ynede o nasip ederse olacak..

canm nedıyosun ya benı nasıl umutlandırdın sen sımdı ya ınsallah olur hepımızın bebeklerı ınsallah cok sevındım ınankı bıde ben doktorunun hastanenın numarasını alabılırmıyım olmadı senın gıttıgın hastaneye gıderım benım doktorum sadece :%60 dedı benım yumurtalarıma guvendıgını yasın henuz 22 oldugu ııcn guvenıyorum dedı ama nebılım senın doktorun daha umut verıcı konusmus kafam karıstı senın doktorunamı gıtsem ? ınsallah olur bebegın canm

sağol canım Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. bizde erkek faktörlüydü, hareketsizlik vardı ama tüp bebekte hareket sorun olmuyor çünkü mikroenjeksiyonla spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. ins sende olumlu sonucunu yazarsın.

canm benım eşimdede aynı problem var sperm sayısı düşük ve hareketsız cıktı sebebı ıse askerıyede oldugu bı amelıyat bundan dolayı olmus cok üzüldük doktorum üzülme şansın var cok gencsın dedı bende kulaktan dolmalarla umutsuzluga kapılmıştım zaten bu ilk denememız olacak ınsallah senın gıbı bende sevınırım Rabbim isteyen herkeze nasıp eder hangı hastanede tedavı gordun canm bılgılendırırsen

canım yeni gördüm hayırlı olsun bebişin.rabbim kucagına aldığın günleride göstersin inşallah.

Back