canm nedıyosun ya benı nasıl umutlandırdın sen sımdı ya ınsallah olur hepımızın bebeklerı ınsallah cok sevındım ınankı bıde ben doktorunun hastanenın numarasını alabılırmıyım olmadı senın gıttıgın hastaneye gıderım benım doktorum sadece :%60 dedı benım yumurtalarıma guvendıgını yasın henuz 22 oldugu ııcn guvenıyorum dedı ama nebılım senın doktorun daha umut verıcı konusmus kafam karıstı senın doktorunamı gıtsem ? ınsallah olur bebegın canm
canım benım doktorum prof.dr bulent baysal ama ben hangı doktora gıttıysem hep %70 bahsettiler olumsuz hiç konuşmadılar ben tedavıye başlamadan once b kaç doktora gıttım aklım kalmasın diye en son bu doktorda karar kıldık nedenıde eşimin kuzennın eşınde yumurtalarla ılgılı problem vardı onlarda bır kaç doktora gıtmış hatta bırtane kendını bılmez doktor sızın çocuğunuz olmaz demiş onlarda ınternetten baya bir araştırıp bulent beyı bulmuşlar,Rabbimin muciizesi ile ilk seferde bebeklerıne kavuştular maşallah..hakkımızda hayırlısı sonuçta doktolar ve merkezler birer aracı Rabbım ol derse olur sen içini ferah tut ınan Rabbım zamanı gelınce hepımıze verıcek,umudunu hıç kaybetme olur mu daha hepımız cok gencız buyuk bır sınavdan gecıyoruz sabırlı olmamız gereklı... sen nereye gıdıyorsun bu arada kaçırmışım