2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

merhaba canım bahçeci fulya tup bebek merkezınden bahsedıyoruz kızlar oraya gıdıo bnde prof.dr. bulent baysala kararsız kaldığımı soyledım.

canm ben medipol koşuyolu hastanesınde tedavıdeyım 5bucuk gıbı bı rakam verdı hastane . senın gıttıgın bahcecı fulya tüp bebek merkezı ortalama nekadar fıyat verırsen ınan cok memnun olurum sımdıden teşekkur ederım..

canım ben bahçeciye gıtmıorum ama fiyatını sordum ilaçlarla birlikte 7500 gbi demişlerdi tahliller hariç yanlış hatrlamıorsam

benım doktorum bulent baysal 2500$ + 1500 civari ilaçlar dedi bu arada ben hala hasta olmayı beklıorum,gelmedı gıttı bundada vardır bır hayır.

canım seni üzmek istemem ama bundan 2,5 ay önce bende bu soruları doktorsitelerine ve burada sordum, cevap malesef oldu, tabiki Allahım ol derse olur ama, ben 2 gün sonra testi yaptırdığımda olmayacağını bilerek yaptırdım yani umutlanmadım, iyikide umutlanmamışım

kizlaaar
aslinda yanlis bisey dusunursunuz diye soylemekten cekindim ama icim de el vermedi. istanbulda olup tedavi gorecek kizlar bana ozelden mesaj atsin ben onlara eczane ismi vereyim..tamamen tesadufen bu eczaneden bayagi indirimli aldik tum ilaclari. hatta burdan samimiyetim olan ve birebir gorustugum arkadaslarim da indirimli aldi. belki onlarda yorum yaparlar:) tabi tamamen sizin bileceginiz is

bu arada biri bahceci fulyanin fiyatini sormus. ben mustafa beyin hastasiyim 4800tl verdim tabi ayrica ilaclar da var. ama diger doktorlarin ucreti sanirim biraz daha dusukmus ben de orda tanistigim insanlardan duydum bunu:)

taze analarimmmm nasilsiniz???? bebeklerinizin keyfi nasil? teyzeleri olarak beklemedeyim guzel haberler ve bir musait zamanda gorusmek icin. artik buraya ugramiyorum diye dusunmedigimi de sanmayin:)))
oh mis gibi operimmm

evet arkadaslar sayesinde bende daha ucuz ilac alanlardanim.canim sagolsun sayesinde bu zorlu surecte birkac kurus kar ettik.bu arada bende bahcecide tedsvi oldum bende ayni ucreti odedim aytun hanimin hastasiyim.tek fark ilk muayene ucreti fark ediyor.50 tl kadar. 4800 +ilaclar+tahliller10000 tl yaklasiyor.

ewet arkadaslar bızıde charms yönlendırmıştı gercekten süperr bı farkla aldık ilaçlarımızı...güzelim senınde gönlune göre olsun...maddı manevı sıkıntılı zamanlarda ilaçlar ilaç gibi geldi:)

taze analarimmmm nasilsiniz???? bebeklerinizin keyfi nasil? teyzeleri olarak beklemedeyim guzel haberler ve bir musait zamanda gorusmek icin. artik buraya ugramiyorum diye dusunmedigimi de sanmayin:)))
oh mis gibi operimmm

şimdilik hersey yolunda allahta devamını nasıp etsın inşallah...havalar bı duzelsın görüşelim özleştık...öpüyorum çok...

valla canım ısterse 10000 olsun ınsanın gözu gormuyor yeterkı olsun bebegım dıyorsun.. ama bakalım ınsallah Rabbım ıkımızınde yuzune guler. benım eşimde problem var ondan dolayı tüp bebek dedı doktorum ben bıraz korktum erkekte problem olursa tüpbebek tutma ıhtımalı düşük felan dediler kulaktan dolma bılgıler doktorum :% 60 sans verdı buyuk ıhtımal dedı yasımız genc oldugu ıcınmıs bılmıyorum hayırlısı ınsallah olur. Canım benım ınsallah adet olursun sen tedavının hangı düzeyindesın ben ılaclardayım kanımı yükseltmek ıcınde ılac kullanıyorum bu ay sonu tahlıl yaptırıcam eger kanım yukselmısse hemen baslıcaz Rabbım ın ıznıyle....

bende tedavıdeym hangı eczane canm

canım ben 13 nısanda tedavıye başlayacaktım ama regl olamadım sanırım mevsımsel hala beklıyorum,benımde erkek faktoru hakkımızda hayırlısı...

kafanızı şişirdim transferden hemen sonra tahlil yaptırcam diye, yaklaştı tahlil günü bugün 10. gün ama korkuyorum tahlil yaptırmaya

kafanızı şişirdim transferden hemen sonra tahlil yaptırcam diye, yaklaştı tahlil günü bugün 10. gün ama korkuyorum tahlil yaptırmaya

Hakkında hayırlısı olsun canım.hiç korkma herşey allahtan rabbim ol demişse meleğin seninledir.fazla düşünüpde kendini sitrese sokma.sonuçta testini bugün yapsan varmı yokmu çıkar.rabbim gönlünden geçeni ömrüne versin inaşlah.

sağol canım zaten hep hayırlısını istiyoruz ama insanoğlu sabırsız işte olsun artık istiyor...

sağol canım zaten hep hayırlısını istiyoruz ama insanoğlu sabırsız işte olsun artık istiyor...

Kaçıncı gün embriyosu canım?tedavin nerde oldu?bakalım sen pozitifi gör bizlere de umut ol inşallah.

canlarıııııııım bugün transferimin 10. günüydü kendimi gayet olumsuza hazırlayarak gittim akşam tahlil verdim. çok şükür Rabbim pozitifi görmeyi nasip etti, çok ağladım, ağlarken de Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ettim. Rabbim tamamına erdirir inşallaaaaaaah.

ayyyyyy cnm çook sevindim..hatta şimdi özelden msj attım sana iyi haberleini alıcaz diye bak gördün mü....Allah büyük...Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla cnm...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…