• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

hamişsin allahın izniyle rahat rahat uyu bak keyfine...bak bugun ben bıde sarayburnuna gıdıp yemek yedım gulhane parkında yuruyuş yaptım sal gitsin.....

canım ya gez tabi yat yat geçmiyor zaman.oohhh üç kişilik romantizm.inşallah seneye karnındakini kucağına alır gezersin...canım.gelinime ya da damadıma iyi bak emi...

test gununden haberdar etkı yenileyım tabloda bi güzel...hayırlısı olsun inşallah...
canım 8 nisanda transfer olursa muhtemelen 20 nisanda test olacak çünkü 3. gün embriyosu yavrularım:) ama bu sefer 12 gün beklermiyim onu bilemiyorum, haber veririm sonucu sizlere zaten:)

canım ya gez tabi yat yat geçmiyor zaman.oohhh üç kişilik romantizm.inşallah seneye karnındakini kucağına alır gezersin...canım.gelinime ya da damadıma iyi bak emi...

arzucum bugun baktınmı tahlıl aklım sende????????????
canım 8 nisanda transfer olursa muhtemelen 20 nisanda test olacak çünkü 3. gün embriyosu yavrularım:) ama bu sefer 12 gün beklermiyim onu bilemiyorum, haber veririm sonucu sizlere zaten:)

tabloda yenıledım inşallah bu kez guzel şeyler yazcam allah izin versın yeter...

5 kişi sonuç beklıyoruz topiğimiz hareketlendi maşallah aynı eskı gunlerdeki gibi...

günaydınlar topiğimin güzel kadınları...sağ kasıkta batmalarla açtım gözümü...sizlerde ne var ne yok?gamze meraktayım seni...

arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin
piticiğim duaların ve pozitifliğin bana hep güç verdi.ben seni bekledim .güzel haberi verme sırası sende...

arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
piticiğim duaların ve pozitifliğin bana hep güç verdi.ben seni bekledim .güzel haberi verme sırası sende...

HAYIRLI OLSUN . nee güzel. :36::36::36::36::36::36:

bitanem o senin güzelliğin...allah kelebeklerini sana bağışladı.sen onların annesi olmayı çok çok hakediyosun...gönlündeki sevgi zenginliğine onlarda ortak olucak artık...inşallah bendende güzel haberler gelicek...tabloyada süslü süslü pek bi yakıştın:)

Hayirli olsun cnm rabbim kucaginada almayi nasip etsin Cok sevindim :49::49::49:

arzucum hayırlı olsun... çok çok sevindim ikizler geliyor galiba değerin maşallah yüksek canım. Rabbim arttırarak bebeğinin kucağına geldiği günü de göstersin.

benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...

benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...

çoook çoook sevindim...TEBRİKLER...ALLAH tamamına erdirsin (:16:katlanarak inşallah)...darısı bizlerin başına olsun inşallah...:):16:

İnanın ikiniz için de öyle sevindimki güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.

Ne kadar guzel bir haber cnm Cok sevindim rabbim kucaginada almayi nasip etsin :49::1:

piti çoook sevindim Rabbim hayırlı etsin. sağlıkla kucağınıza da alın inşallah. beklediğinize değdi arzu da sende güzel sonucu aldınız.
darısı gamze ve diğer arkadaşların başına. ya böyle güzel haberler okudukça çok mutlu oluyorum.

ocak ayında birlikte tedaviye başladığımız ancak transferin bu zamana kaldığı piti ve unyeliarzunun güzel haberlerini alınca çok duygulandım, çok mutlu oldum... Allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin yavrularını... benim transferimde bugün oldu bakalım yol arkadaşlarım gibi güzel haberler verebilecekmiyim

ocak ayında birlikte tedaviye başladığımız ancak transferin bu zamana kaldığı piti ve unyeliarzunun güzel haberlerini alınca çok duygulandım, çok mutlu oldum... Allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin yavrularını... benim transferimde bugün oldu bakalım yol arkadaşlarım gibi güzel haberler verebilecekmiyim
canım umutsuz olma Rabbim sana da nasip edecektir. o listede adı yazan herkesin güzel haberlerini okuyacağız burada hep beraber bayram yapacağız :)

çoook çoook sevindim...TEBRİKLER...ALLAH tamamına erdirsin (:16:katlanarak inşallah)...darısı bizlerin başına olsun inşallah...:):16:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşım rabbim hepimize hayırlısı ile bu mutluluğu sonuna kadar yaşatsın..dualarım hep sizlerle...

ben transfere seni bekledim sende güzel haber için beni bekledin sanırımmmmmmmmm.canımmm Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

arzucum hayırlı olsun... çok çok sevindim ikizler geliyor galiba değerin maşallah yüksek canım. Rabbim arttırarak bebeğinin kucağına geldiği günü de göstersin.

canım tecrubeli hamişim,teşekkür ederim.inşallah hayırlısı ile kucağımada almayı nasib eder rabbim.
İnanın ikiniz için de öyle sevindimki güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.

teşekkürler turlacığımmm.

güzel haber sırası sende canımmminşalah sende güzel haberlerle geleceksin

Back