• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.

teşekkür ediyorum canım. Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı da başımıza inş.

6767 nasil gidiyor hamilelik o kadar cok sayfa birikmis ki okumadigim geriye donmem mumkun diil:) umarim iyisindir bebeginle
canım biz iyiyiz çok şükür. hamileliğim rahat geçiyor herkesinkinin böyle olmasını dilerim. sen ne yapıyosun hiç uğramıyosun artık topiğe. Canım her şey gönlünce olsun...

güzel dilekleriniz için çok teşekkür benim canım arkadaslarım.bebeğimi aldım evde uslu uslu oturuyoruz.transferi saymazsak bugun 3.gunum iyi bişeymi bilmiyorum ama vucut ısım yükseldi.zaten çok yeni daha bı belirtıde çıkmaz.bol bol dua edıyorum hepimiz için ...gamzecım ve arzucum hersey guzel olacak...

arkadaşlar hemen hemen dört ay oldu bu topiği açalı.sonunda sıra banada geldi:)hayırlısıyla bugun saat 2de transferim var.bebişlerim 3.günden 5.güne koşarak gelmişler annesine...ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRSIZSA BİLE HAYIRLI EYLEYİP ONU BANA NASİP ET...bir süre topiğe uğrayamıcam.allaha emanet olun hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle...
pitişim hayırlı olsun bebişin. Annesini hiç üzmeden gelsin. burada yeni bebişlemizi duyup güzelce sevinelim.

Iki bebesimi aldm cumartesi gunu ins tutunurlar annelerine ayin 11 inde test tarihm allahm ins bu sefer nasip eder

Aynen ole ama bu son daha imkanim yok elimizdeki avucumuzdaki hersey bitti malesef...ins bunlar tutar
canım hayırlı olsun transferin. Allahım hepinizin önce yüzünü güldürsün sonrada kucaklarınızı kocaman bir bebekle doldursun inşallah.

canım merhaba doğum tarihlerimiz aynı bende çok rahat bi hamilelik geçiriyorum mide bulantımda yok çok şükür herşeyi yiyorum şimdide cinsiyet merakı başladı doktorum bana 16. haftada belli olur dedi banada çok geç geldi daha erken öğrenenler olmuş sana doktorun bu konuda bişey dedimi?
bizde cinsiyetini merak ediyoruz ama ben doktora bir şey sormadım erken diye. doktorda bana bir şey demedi. bakalım 16. 17. haftada öğreniriz inşallah. ben cinsiyetinden ziyade 15 nisanda 2li testim var onun sonucunu merak ediyorum. umarım aksilik çıkmaz.
sen ne zaman 2li testini yaptıracaksın?

hepiniz gezin .beni bu guzel havada yalniz birakin bakimmmm.sira banada gelecekkkkkk:47:
üzülme arzucum bende evdeyim sürekli. yalnız değilsin :(

haydi kizlar zaman aksin iyi haberleriniz gelsin

6767 ye katılıyorum ttalım nerelerdesın sen hiç sesın soluğun çıkmıyo...
Benim 5.gunden itaberen midem bulandi kasik agrilarim hic gitmedi 5.gunden sonra karnimda Hep bir hareket vardi boyle cnm Ins Bebegin seninledir .:49::49:

canım bende adet ağrılarına benzer ağrılar oluyordu vücut ısımda artış oluyordu bunuda farketmiştim ve birde ayaklarım hep buz gibiydi.haftaya güzel haberlerle geleceksin ben buna inanıyorum:)

erdgökçe ve beren teşekkür cevap için.benım bı vucut ısım arttı oda progesteondan olsa gerek bıde sağ kasığımda dolgunluk hissi var oda işlemden olsa gerek bide belim ve bacaklarım karıncalanıyo sankı oda yatmaktan olsa gerek:))))))

bu arada kocişle ortaköye gittik aman hava ne güzeldi.keyif yaptım azıcık.sıkıldım vala evde söm söm oturmaktan...

6767 ye katılıyorum ttalım nerelerdesın sen hiç sesın soluğun çıkmıyo...

erdgökçe ve beren teşekkür cevap için.benım bı vucut ısım arttı oda progesteondan olsa gerek bıde sağ kasığımda dolgunluk hissi var oda işlemden olsa gerek bide belim ve bacaklarım karıncalanıyo sankı oda yatmaktan olsa gerek:))))))

bu arada kocişle ortaköye gittik aman hava ne güzeldi.keyif yaptım azıcık.sıkıldım vala evde söm söm oturmaktan...

çok iyi yapmışsın piticiğim.yat yat vakit geçmiyor..

canım benim ilk denememde herşey çok normaldi, embriyo 5. güne kadar gitti, rahim çok iyi, herşey sağlıklı ve normaldi dedi doktorum. herşey normal olup da hamile kalamayanlarda iki yöntem deniyoruz dedi. biri rahme çentik atma , ve buradan parça alınıp biyopsiye gönderme, bir de gebelik aşısı dedi ama bu bildiğimiz aşı değil, sizden kan alınacak ve rahim bu kan ile yıkanacak dedi :S ne garip işler dimi? neyse yeter ki derdimize derman olsunlar, biz herşeye razıyız. eğer bunlardan sonra da gebelik oluşmazsa genetik bakılacak dedi. benim bildiklerim şimdilik bunlar canım. nisan adetimde doktorumu arayacağım, çentik için işlem yapılacakmış heralde. mayıs adetimde de transfer için ilaçlara başlayacağım, transferden bikaç gün önce de kan alınıp rahim yıkanacak. hadi bakalım hepimiz için hayırlı olsun bu tedavilerimiz.

evet cnm neler var neler,iyi ki söyledin hepimize bir fikir oldu bence,ben de de her iki deneme güzel gitti fakat olmadı,am bana hep 3.gün embriyosu verildi,kader kısmet bi yerde işte...hadi inşallah hayırlısıyla iyi olcak inşallah...

gunaydin hanimlar.ttransferin 10. gunundeyim hicbir belirtim yok sag kasigimdaki agridan baska.umutlarim tukenmek uzere.birde idrar testi yaptim.ikinci cizgi kendimi zorlayip baktigimda var gibi.canli kocaman bir kirmizi yok.offfff.hadi hayirlisi demekten baska care yok.

kizlar sirf sizi merak ettigim icin girdim bi de unyeliarzuyla gorustum o hatirlatti transferleri de. o kadar bu konu yordu beni ve ne yazikki hayattaki tek mesele bebek de diil benim icin pekcok seye kosturuyorum, dusunuyorum....bir sure en azindan bu tup-bebek konularindan uzak olmak istiyorum yoksa tekrar baslayamicam hic:)

unyeliarzucum az kalmis test gunune noolur pozitif olsun sonucun allah yardim etsin. ben yine ara ara girip bakicam sana ve pitiye:)

operi kizlar hepinizi
tedavi asamasindaki arkadaslara da kolayliklar diliyorum sansiniz acik olsun

gunaydin hanimlar.ttransferin 10. gunundeyim hicbir belirtim yok sag kasigimdaki agridan baska.umutlarim tukenmek uzere.birde idrar testi yaptim.ikinci cizgi kendimi zorlayip baktigimda var gibi.canli kocaman bir kirmizi yok.offfff.hadi hayirlisi demekten baska care yok.
konuştuğumuz gibi dünyalar guzeli değerin yeni yeni artıyo demekki yarın dahada belirgınleşir...

kizlar sirf sizi merak ettigim icin girdim bi de unyeliarzuyla gorustum o hatirlatti transferleri de. o kadar bu konu yordu beni ve ne yazikki hayattaki tek mesele bebek de diil benim icin pekcok seye kosturuyorum, dusunuyorum....bir sure en azindan bu tup-bebek konularindan uzak olmak istiyorum yoksa tekrar baslayamicam hic:)

unyeliarzucum az kalmis test gunune noolur pozitif olsun sonucun allah yardim etsin. ben yine ara ara girip bakicam sana ve pitiye:)

operi kizlar hepinizi
tedavi asamasindaki arkadaslara da kolayliklar diliyorum sansiniz acik olsun

doğru söylüyosun canım kendini nasıl iyi ve rahat hissedıyosan onu yap sonuçta yoruluyo ve yıpranıyo insan ama sunuda bilki tekrardan deniyip bebeğini ucağına alacak kadar güçlüsün...

12 martta başladığım tedavimi 2 nisan salı günü yumoşlarımı toplatmayla devam ettim ve 5 nisan günü transferim oldu şuan bebişlerimle 2.günüm allah hayırlısını nasip etsin bana ve herkese sonuç 17 nisan

doguracaz da anne olacaz diye ne cekiyoz be kizlarrrrrrrr
süpersin arzucum ne çektik be:))))

12 martta başladığım tedavimi 2 nisan salı günü yumoşlarımı toplatmayla devam ettim ve 5 nisan günü transferim oldu şuan bebişlerimle 2.günüm allah hayırlısını nasip etsin bana ve herkese sonuç 17 nisan

emelim hayırlısı olsun EMEL+ARZU+GAMZE+PİTİ HAMİLEEEEEEE.....yazcaz buraya inşallahhhhh...

Kizlar bugun yedinci gunum bitti iki tane idrar testi yaptm ilkinde silik iki cizgi cikti ikincisinde cikmadi ama sole ikinci yaptigin idrarim ilkini bosalttkktn sonra oldu zar zor yaptm cunku

süpersin arzucum ne çektik be:))))

emelim hayırlısı olsun EMEL+ARZU+GAMZE+PİTİ HAMİLEEEEEEE.....yazcaz buraya inşallahhhhh...

piti beni unutma, ocakta başlayıp da şimdi tedaviye yeniden devam edenler olarak:) çevremdeki herkes " o bebiş bir doğsun seni bukadar bekletip üzdüğü için poposunu ısıracaz" diyorlar:)

Kizlar bugun yedinci gunum bitti iki tane idrar testi yaptm ilkinde silik iki cizgi cikti ikincisinde cikmadi ama sole ikinci yaptigin idrarim ilkini bosalttkktn sonra oldu zar zor yaptm cunku
canım idrar testi bazen yanıltıcı olabiliyormuş, 7 bitmiş nasıl olsa çok stres oluyorsan pazartesi kan testi yaptır istersen???inşallah tutmuşsa değerin az da olsa çıkar

tatlım yarın sabah ilk idrarını bı kaba koy iki farklı markadan test al ve ikisinede uygula bakalım ne çıkıcak o zaman daha çok için rahatlar hayırlar gelsin inşallah bıde sen 7.gunum demişsin transfer gununu saymıyomusun?

piti beni unutma, ocakta başlayıp da şimdi tedaviye yeniden devam edenler olarak:) çevremdeki herkes " o bebiş bir doğsun seni bukadar bekletip üzdüğü için poposunu ısıracaz" diyorlar:)

g090 sni unuturmuyum hiç arada bı buz bebek topiğine geliyorum senın durumun ne alemde?

10.gun bitiyor Allahin izniyle hafif sag kasik agrisi ve biraz yarim derece kadar artmasindan baska hicbir belirti yok arkadaslar .gelsin artik 9 nisan..... gercekten en zoru beklemekmis. Rabbim bizleri umduklarimiz nail eyle.
hamis olabilir miyim bu kadar belirtiz gece sure sonunda.

10.gun bitiyor Allahin izniyle hafif sag kasik agrisi ve biraz yarim derece kadar artmasindan baska hicbir belirti yok arkadaslar .gelsin artik 9 nisan..... gercekten en zoru beklemekmis. Rabbim bizleri umduklarimiz nail eyle.
hamis olabilir miyim bu kadar belirtiz gece sure sonunda.

hamişsin allahın izniyle rahat rahat uyu bak keyfine...bak bugun ben bıde sarayburnuna gıdıp yemek yedım gulhane parkında yuruyuş yaptım sal gitsin.....

tatlım yarın sabah ilk idrarını bı kaba koy iki farklı markadan test al ve ikisinede uygula bakalım ne çıkıcak o zaman daha çok için rahatlar hayırlar gelsin inşallah bıde sen 7.gunum demişsin transfer gununu saymıyomusun?

g090 sni unuturmuyum hiç arada bı buz bebek topiğine geliyorum senın durumun ne alemde?

pazartesi transferim var canım, bakalım bekliyoruz büyük günü...

Back