• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Selam kızlar, ben de bugün doktorumla görüştüm. Mayıs adetimde ikinci denememizi yapacağız kısmetse. Öncesinden rahime çizik atılıp biyopsi yapılacakmış, bir de rahim aşısı deneyeceğiz dedi. çok yeni bir yöntemmiş, rahim kan ile yıkanıyormuş. Deneyen var mı aranızda acaba?

slm canim,ilk denemenin ustunden nekadar zaman geçti ?

canım bu denemeden önce herhangi bir işlem yapılacak mı sana? gebelik açısı ve çentik atılacakmış bana, sana da yapılacak mı merak ettim.

cnm o dediklerin ne ki?ilk denemelerde hiç böyle şeyler yapılmadı bile....ilgisizlik kurbanı mı olduk bilemiyorum..bizim şimdi 3.'yü nerde yaptıcağımız belli değil cnm,tayinle birlikte taşınma işimiz falan var...büyük ihtimal Ankara'da yaptırcaz da araştırcaz önce en iyi ve uygun yeri seçicez,ondan sonra ,bizim yaz sonrasını bulur yani...o deiklein hakkında bilgi verir misin cnm ...hepimize faydası olur...

6767 nasil gidiyor hamilelik o kadar cok sayfa birikmis ki okumadigim geriye donmem mumkun diil:) umarim iyisindir bebeginle

cuma günü rahim biopsisi ve histerokopi yaptırdım.tutunamamasının sebebi araştırılıyor.çünkü yumurta var (sayısı az da olsa )sperm var.embrio oluşuyor .ama sonrası hüsran.ben de tekrar bu tetkikleri yaptıdım .rahim kalınlıgı 10 mm idi .histeroskopi de normal çıktı. biopsi sonucunu bekliyorum .tedaviye ondan sonra başlıyacagım. benim kadar çok deneyen yok herhalde.iyi dileklerin için çok teşekür ediyorum.rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin....

biopsi sonucumu aldım .. luteal faz yetmezligi çıktı.sonucu henüz doktoruma göstermedim .ama moralim bozuldu.

cnm o dediklerin ne ki?ilk denemelerde hiç böyle şeyler yapılmadı bile....ilgisizlik kurbanı mı olduk bilemiyorum..bizim şimdi 3.'yü nerde yaptıcağımız belli değil cnm,tayinle birlikte taşınma işimiz falan var...büyük ihtimal Ankara'da yaptırcaz da araştırcaz önce en iyi ve uygun yeri seçicez,ondan sonra ,bizim yaz sonrasını bulur yani...o deiklein hakkında bilgi verir misin cnm ...hepimize faydası olur...

canım benim ilk denememde herşey çok normaldi, embriyo 5. güne kadar gitti, rahim çok iyi, herşey sağlıklı ve normaldi dedi doktorum. herşey normal olup da hamile kalamayanlarda iki yöntem deniyoruz dedi. biri rahme çentik atma , ve buradan parça alınıp biyopsiye gönderme, bir de gebelik aşısı dedi ama bu bildiğimiz aşı değil, sizden kan alınacak ve rahim bu kan ile yıkanacak dedi :S ne garip işler dimi? neyse yeter ki derdimize derman olsunlar, biz herşeye razıyız. eğer bunlardan sonra da gebelik oluşmazsa genetik bakılacak dedi. benim bildiklerim şimdilik bunlar canım. nisan adetimde doktorumu arayacağım, çentik için işlem yapılacakmış heralde. mayıs adetimde de transfer için ilaçlara başlayacağım, transferden bikaç gün önce de kan alınıp rahim yıkanacak. hadi bakalım hepimiz için hayırlı olsun bu tedavilerimiz.

biopsi sonucumu aldım .. luteal faz yetmezligi çıktı.sonucu henüz doktoruma göstermedim .ama moralim bozuldu.

geçmiş olsun, moralini bozma belki önemli birşey değildir, ya da tedavisi kolay olan bi rahatsızlıktır. doktorunla görüşmeden moralini bozma. biyopsi için ne işlem uygulandı, yani benim de doktorum çentik atıp biyopsiye göndericez dedi, aynı işlem mi seninkisi de merak ettim.

güzel dilekleriniz için çok teşekkür benim canım arkadaslarım.bebeğimi aldım evde uslu uslu oturuyoruz.transferi saymazsak bugun 3.gunum iyi bişeymi bilmiyorum ama vucut ısım yükseldi.zaten çok yeni daha bı belirtıde çıkmaz.bol bol dua edıyorum hepimiz için ...gamzecım ve arzucum hersey guzel olacak...

merhaba! ben de aranıza yeni katıldım. benim de şubat ayında memorialde ilk tüp bebek denemem oldu. 2 embriyo transfer edildi. ancak 4 mart negatif sonucu aldım. tekrar 2. denemek istiyorum ara vermeden. ancak memorialde mi bahçeci de mi karar veremiyorum.

geçmiş olsun, moralini bozma belki önemli birşey değildir, ya da tedavisi kolay olan bi rahatsızlıktır. doktorunla görüşmeden moralini bozma. biyopsi için ne işlem uygulandı, yani benim de doktorum çentik atıp biyopsiye göndericez dedi, aynı işlem mi seninkisi de merak ettim.

Evet öyle .biopsi alındı rahim içi hafif zedelendi.ben daha önce biopsi yaptıtıktan sonraki ay kendiliginden hamile kaldım .yalnız ateşli bir hastalık geçirdigimden dolayı düşük oldu ..hamileligimi de ateş için acile gittigim de tesadüfen öğrenmiştim. acil doktoru gebelik testi istedi diye de kızmıştım

Evet öyle .biopsi alındı rahim içi hafif zedelendi.ben daha önce biopsi yaptıtıktan sonraki ay kendiliginden hamile kaldım .yalnız ateşli bir hastalık geçirdigimden dolayı düşük oldu ..hamileligimi de ateş için acile gittigim de tesadüfen öğrenmiştim. acil doktoru gebelik testi istedi diye de kızmıştım

aa demek o işlemleerden sonra hamile kalma olasılığı da var. bak ne güzel en azından hamile kalabiliyomuşsun canım.

arkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım tüp bebek tedavsıne başlıcam ama kanım duşuk cıktı dr bu kanla hamıle kalırsan düşük olma rskin var dedı sımdı kan tedavısı goruyorum ıns kanım normale döner ve hamile kalrım

merhaba! ben de aranıza yeni katıldım. benim de şubat ayında memorialde ilk tüp bebek denemem oldu. 2 embriyo transfer edildi. ancak 4 mart negatif sonucu aldım. tekrar 2. denemek istiyorum ara vermeden. ancak memorialde mi bahçeci de mi karar veremiyorum.

canım merhaba hoşgeldin.benimde ilk tedavim negatif ama ikinci tedavim çok şükür pozitif.ben senin yerinde olsam yine aynı yerde yaptırırım çünkü doktorun seni tanıyordur ve ilaçlarını şimdi daha güzel aayarlayabilir.ama başka bir yerde herşeye yeniden başlamak zorunda kalırsın benden nacizane bir tavsiye inşallah bebişin bu tedavinde seni üzmeden gelir:))

günaydın canlar.bugun benım 5.gunum ve hıçbir belirtim yok...biliyorum daha erken ama sen gel bunu yüreğime anlat.bişey sorcam sizin ilk haftalardaki belitileriniz nelerdii?

arkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım tüp bebek tedavsıne başlıcam ama kanım duşuk cıktı dr bu kanla hamıle kalırsan düşük olma rskin var dedı sımdı kan tedavısı goruyorum ıns kanım normale döner ve hamile kalrım

kan değeri arttırılamıcak bişey değil arkadasım beslenmene dıkkat et doktorun tedavın için düzenlemeler yapacaktır zaten...

günaydın canlar.bugun benım 5.gunum ve hıçbir belirtim yok...biliyorum daha erken ama sen gel bunu yüreğime anlat.bişey sorcam sizin ilk haftalardaki belitileriniz nelerdii?

Benim 5.gunden itaberen midem bulandi kasik agrilarim hic gitmedi 5.gunden sonra karnimda Hep bir hareket vardi boyle cnm Ins Bebegin seninledir .:49::49:

rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.

canım bende adet ağrılarına benzer ağrılar oluyordu vücut ısımda artış oluyordu bunuda farketmiştim ve birde ayaklarım hep buz gibiydi.haftaya güzel haberlerle geleceksin ben buna inanıyorum:)

Back