• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

selamlar ya sana sormak istediğim bir kaç soru var bahçeci fulyayı seçtikten sonra guvenç beyi tercih etmenın sebebi nedir yakın birisinden olumlu sonuç almanmı orda uzman olan bir çok dokotr var ve cumartesi regl olucam tup bebek tedavım başlıyacak Allahın izniyle.. açıkçası kafayı yicem bulent baysal mı bahçeci fulya mı diye çok kararsızım yardım edin lütfen...

selamlar ya sana sormak istediğim bir kaç soru var bahçeci fulyayı seçtikten sonra guvenç beyi tercih etmenın sebebi nedir yakın birisinden olumlu sonuç almanmı orda uzman olan bir çok dokotr var ve cumartesi regl olucam tup bebek tedavım başlıyacak Allahın izniyle.. açıkçası kafayı yicem bulent baysal mı bahçeci fulya mı diye çok kararsızım yardım edin lütfen...

canım bende bahçeci hastasıyım aytun hanımın.bahsettiğin diğer dr bilmiyorum ama bahçecideki tüm ekip harika.hiç kafayı yeme senin için en hayırlısı hangisi ise Rabbim onu tercih etmeyi nasip etsin.

canım bende bahçeci hastasıyım aytun hanımın.bahsettiğin diğer dr bilmiyorum ama bahçecideki tüm ekip harika.hiç kafayı yeme senin için en hayırlısı hangisi ise Rabbim onu tercih etmeyi nasip etsin.

arzucum çok teşekkürler taze anne Allah nazarlardan saklasın.. Rabbim bizede nasıp eder inşallah biz kuzenımle aynı ay cocuk sahıbı olmaya karar verdık başıma bunların geleceğini bilmeden onlarda Allaha şukur bir problem çıkmadı şuanda yeni hamile olduğunu oğrendım bir taraftan çok sevinçliyi bir taraftan kendım için uzgunum... dediğin gibi rabbim inşallah hayırlı olanı tercih etmemı nasıp eder...

kızlar bişey sorcam şimdi benim son adet tarihim 16 mart transfer tarıhim 1 nisan 5.gün embriyosu şimdi hesaplarıma göre benim bebiş allahın izniyle bugün 3+4 mü?bilgilendirirseniz sevınırım...

Evet canım doğru, son adet tarihi baz alınarak gebelik haftası hesaplanıyor, yumurtanın gelişmeye başladığı andan itibaren hesaplanıyor.

Miniğimle bende Rabbimin lütfuyla 13+1 olduk, bugün ikili testimin sonuçlarını aldım şimdilik herşey yolunda İnşAllah kucağıma alana kadar da yolunda gider.

benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...

Canım benim çok sevindim girmesemde takipdeydim.Rabbim kucağına sağlıklı hayırlı şekilde almayıda nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

Buradaki arkadaşlarım umutsuzluğa kapılmayın bol bol dua edin sizinde bebişleriniz olucak Allahın izni ile...
Dualarımdasınız....

kızlar bişey sorcam şimdi benim son adet tarihim 16 mart transfer tarıhim 1 nisan 5.gün embriyosu şimdi hesaplarıma göre benim bebiş allahın izniyle bugün 3+4 mü?bilgilendirirseniz sevınırım...

piticim çok sevindim allah sonuna kadar devam ettirsin canım.evet son adet tarihi baz alınarak bebeğin haftası hesaplanıyor seninde hesabın doğru hayatım bebişin 3 hafta 4 günlük :))

piticim çok sevindim allah sonuna kadar devam ettirsin canım.evet son adet tarihi baz alınarak bebeğin haftası hesaplanıyor seninde hesabın doğru hayatım bebişin 3 hafta 4 günlük :))

bu arada eğer benim sonuçta pozitif çıkarsa senin bebiş benimkinden 3 gün büyük olucak benimde 19 mart son adet tarihim.sen transferinin 6.günü gebelik testi yapmışsın bende senden etkilenerek acaba yaptırsammı diye düşünüyorum benimde bu bügün transfer edildiği günüde sayarsam 6.günüm.bi bekliyim diyorum bi yaptırsammı diyorum bende şaşırdım napacamı..:))

arzucum çok teşekkürler taze anne Allah nazarlardan saklasın.. Rabbim bizede nasıp eder inşallah biz kuzenımle aynı ay cocuk sahıbı olmaya karar verdık başıma bunların geleceğini bilmeden onlarda Allaha şukur bir problem çıkmadı şuanda yeni hamile olduğunu oğrendım bir taraftan çok sevinçliyi bir taraftan kendım için uzgunum... dediğin gibi rabbim inşallah hayırlı olanı tercih etmemı nasıp eder...

tatlım bahçecide hangi doktora gidersen git mukemmeller...laboratuvarları olsun doktorları olsun hemşireleri olsun çok kaliteliler...ben kımseden tavsiye alıp gitmedim internetten tüp bebek merkezlerını arastırırken direk aradım ve gittim.kaderım kısmetım çekti beni...sende oluruna bırak kimseden etkılenme ruhunun sesini dinle..

Canım benim çok sevindim girmesemde takipdeydim.Rabbim kucağına sağlıklı hayırlı şekilde almayıda nasip etsin..:nazar::nazar::nazar:

Buradaki arkadaşlarım umutsuzluğa kapılmayın bol bol dua edin sizinde bebişleriniz olucak Allahın izni ile...
Dualarımdasınız....
hayalcim maşalah 16 haftadasın daha belli olmadımı cinsiyeti?

bu arada eğer benim sonuçta pozitif çıkarsa senin bebiş benimkinden 3 gün büyük olucak benimde 19 mart son adet tarihim.sen transferinin 6.günü gebelik testi yapmışsın bende senden etkilenerek acaba yaptırsammı diye düşünüyorum benimde bu bügün transfer edildiği günüde sayarsam 6.günüm.bi bekliyim diyorum bi yaptırsammı diyorum bende şaşırdım napacamı..:))

allahın izniyle sendende güzel haberler gelcek...yanlız sen benim yaptığımı yapma en azından transfer gunun hariç 8.gunune kadar bekle...benım içime doğdu hamile olduğumu hissettım ve test yapmadan önceki gece eşime defalarca ben hamıleyım ister inan ister inanma dedim..o da benı kendımı motıve edıyorum zannettı ama yok ben anladım...anlamasaydım sabah delilik yapıp bakmazdım...azcık daha sabır...

tatlım bahçecide hangi doktora gidersen git mukemmeller...laboratuvarları olsun doktorları olsun hemşireleri olsun çok kaliteliler...ben kımseden tavsiye alıp gitmedim internetten tüp bebek merkezlerını arastırırken direk aradım ve gittim.kaderım kısmetım çekti beni...sende oluruna bırak kimseden etkılenme ruhunun sesini dinle..

hayalcim maşalah 16 haftadasın daha belli olmadımı cinsiyeti?

allahın izniyle sendende güzel haberler gelcek...yanlız sen benim yaptığımı yapma en azından transfer gunun hariç 8.gunune kadar bekle...benım içime doğdu hamile olduğumu hissettım ve test yapmadan önceki gece eşime defalarca ben hamıleyım ister inan ister inanma dedim..o da benı kendımı motıve edıyorum zannettı ama yok ben anladım...anlamasaydım sabah delilik yapıp bakmazdım...azcık daha sabır...

canım Belli olmuşturda daha doktora gitmeme 3 hafta var.çok da merak etmiyorum hani:1:Sağlıklı hayırlı olsunlarda gerisi önemli değil

tüp bebek merkezi hakkında kararsız kalan arkadaşım evet tüp bebek merkezi önemli ama doktorda o kadar önemli.ama şunu unutma kısmetinde varsa nerde olursan ol olucak bebişin.ben 5 yıl boyunca çok şey çektim tam anladım aklım başıma geldi Rabbim o zaman gönderdi benim bebklerimi.Ne merkezden ne tüp bebek merkezinden cok bişe bekleme Allaha emanet de olursa olur de dua et Allaha sığın vakti zamanı geldiyse olucak.zaten olmayacak olsaydı Rabbim bu kadar istetmezdi çaba sarfettirmezdi...Rabbim dualarınızı kabul etsin en kısa zamnda inşallah..

tatlım tel kapalı çok çok çok teşekkür sıra sende hemen istiyoruz güzel haberler...rabbıme bol bol dua edıcem hem kendım hem sizler için.bu sefer yaramazlık yapmayıp içinde seyahat etmesın dıye:)hayırlısıyla inşallah...

ya evet aradim mesaj attim sonra unyeliarzu soyledi kapali oldugunu bugun baktim ki sen de yazmissin:p
canim allah tamamina erdirsin o kadar mutlu oldum heyecanlandim ki keske sesini de duysaydim. bu ay acayip verimli bir ay sanirim 4 hamilelik haberi aldim.

allah benim icin ettigin her duadan razi olsun dualarina ihtiyacim var yalnizca bebek icin de diil ayrica her konuda:) simdi sen de arzu da anne adayi oldugunuz icin dualariniz cok onemli. hepimize edin bol bol:))) ben de elimi her actigimda bu siteden bir suru isim geciriyorum aklimdan o kadar hislerimiz ortak ki dusunmemek kendim icin istedigimi istememek herkes icin, mumkun diil allah herkesin gonlundekini hayirli kilsin ve nasip etsin.

unyeliarzuya da soyledim ilk firsatta goruselim kutlayalim ben de motive olayim cunku bu ay tekrardan korunmayi biraktim.
operim canimmmm haberlerinizi bekliyorum

canım Belli olmuşturda daha doktora gitmeme 3 hafta var.çok da merak etmiyorum hani:1:Sağlıklı hayırlı olsunlarda gerisi önemli değil

tüp bebek merkezi hakkında kararsız kalan arkadaşım evet tüp bebek merkezi önemli ama doktorda o kadar önemli.ama şunu unutma kısmetinde varsa nerde olursan ol olucak bebişin.ben 5 yıl boyunca çok şey çektim tam anladım aklım başıma geldi Rabbim o zaman gönderdi benim bebklerimi.Ne merkezden ne tüp bebek merkezinden cok bişe bekleme Allaha emanet de olursa olur de dua et Allaha sığın vakti zamanı geldiyse olucak.zaten olmayacak olsaydı Rabbim bu kadar istetmezdi çaba sarfettirmezdi...Rabbim dualarınızı kabul etsin en kısa zamnda inşallah..

amin canım Allah razı olsun inan dun duşundum dedımkı rabbım ol derse olur dediğin gbi doktorlar merkezler yardımcı faktorler inşallah rabbim bu sene tum cocuk isteyenlere nasip eder.. Zaten rabbime sığındım bekliyorum ama canım çok yanıyor...

kızlar hangi hastanedn bahsedıyosunz ben medıpol koşuyolu hastanesnde yaptırcam bılgı verırmısınz lutfen tavsıyenıze ıhtıyacım var

kızlar hangi hastanedn bahsedıyosunz ben medıpol koşuyolu hastanesnde yaptırcam bılgı verırmısınz lutfen tavsıyenıze ıhtıyacım var

merhaba canım bahçeci fulya tup bebek merkezınden bahsedıyoruz kızlar oraya gıdıo bnde prof.dr. bulent baysala kararsız kaldığımı soyledım.

kızlar bugün transferimin 7.günü ve ben dayanamayıp idrar testi yaptım evde sonuç negatif çıktı üzülmelimiyim sizce ?burdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar da ikinci çizginin silik çıktığını yazanlar vardı.bende öle birdurum da yok bilgisi olan yazarsa sevinirim..

kızlar bugün transferimin 7.günü ve ben dayanamayıp idrar testi yaptım evde sonuç negatif çıktı üzülmelimiyim sizce ?burdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar da ikinci çizginin silik çıktığını yazanlar vardı.bende öle birdurum da yok bilgisi olan yazarsa sevinirim..

tatlım 7.gun ıdrar testı için çok erken benım7.gun kanda 66 olduğu halde çok çok silik çıkmıştı lütfen sıkma canını 3 gun daha bekle olurmu...daha çok taze bebişin ona zaman ver...sakın umutsuz olma hep guzel düşün...harkesın hcg sının kana ve ıdrara karışma hızı farklıdır...kiminin 5.gunde kiminin 10.gunde çıkar...

Bir Kizim olsun..Parfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime.Uykusuz kalmaktan goz altlarim çoksede gaz sancilarini gordukçe içim acisada kusmugunu temizlemekten hep gurur duyayim.Tirnagini keserken aman etini kesmeyeyim diye içim sizlasin.iGne zamanlarinda elinden tutup guç vereyim ona.Altini aldigimda poposu pismesin diye kremler sureyim.Yeni yeni disleri çiktiginda mutluluktan havalara uçayim.Herkes goz kismi O'na benziyo desin Sevdigime bakip.Dudaklari bal gibi ayni sen.Bu tipki ikinizin karisimi olmus deinler.Sevdigimin gozlerine bakip gurur duyayim.Gozlerim dolsun.Mutlu olayim.Kizimin saçlari çikmaya basladiginda minicik tokalarla susleyip pusleyeyim onu selaleler yapayim saçlarindan.Yurumeye basladiginda kulotlu çorapla minicik etegiyle goreyim onu.Gurur duyayim bu benim kizim diyeTipis tipis yururken bezi yuzunden tebessumle ALLAH'ima hep sukredeyim.O buyudukçe bende buyuyeyim olmaz mi ?ALLAH evlat sahibi olmak isteyen kardeslerime insallah bunlarin en guzelini yasatir,birbirimize bu cuma gununde dua edelim insallah...

Back