• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar bugun 13.günüm kontrolum vardı allah nasip ederse pazartesi 17.günüm ve transferim var.doktor çözcek bakalım bebişimi ve 5.güne taşıyacak.inşallah sağlıklı bi şekilde gelişir ve gelir bana...sizlere bir sorum var özellikle topiğimiz hamişlerine transfere dört gün kala rahim kalınlığı 8.3 güzel dedi doktorum ideal olanda 8-10 arası olması dedi. transfere kadar yaklaşık 9 olur dedi.peki ya sizlerin kaçtı?

merhaba kızlar,

bende gelecek ay çalışmalara başlayacam, ama fulya bahçeci ile memorial arasında kararsızım, kafam çok karıştı, yardıma ihtiyacım var, siz de araştırma yapmışsınızdır kimi önerirsiniz? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler

Ayvanar muhtemelen senin için çok geç kaldım ama aklımdayken söyliyeyim. Kararsız kalmakta haklısın. Çünkü her 2si de İstanbul'un ve belki de Türkiye'nin en iyileri. Ben Memorial'da tüp bebek yaptım ve 1de 2 oldu! :-) Geçenlerde doktorumun artık Memorial'da olması sebebi ile de buraya normal rutin kontrollerime gittim. Her 2si tarz olarak çok farklı. Şimdi doktorumu tanıdığım için bir yanım Bahçeci diyor. Çünkü Güvenç Karlıkaya muhteşem bir adam. Benim hep içimi ferahlatan, sakin ve sıcak bir tarzı var. Memorial ise uçtan uca son derece profesyonel bir servis veriyor. Aynı yerde doğumunu da yapabilmek bir konfor...
Kararınız ne olursa olsun hayırlısı olsun! :-)

hııııı anca çaktım olayı şimdi benim transfer 1 nisan ya şaka gibi olucak benim meleğim:)çok sempatik olucak teyzeleri...he heytttt...

arkadaşlar bugun 13.günüm kontrolum vardı allah nasip ederse pazartesi 17.günüm ve transferim var.doktor çözcek bakalım bebişimi ve 5.güne taşıyacak.inşallah sağlıklı bi şekilde gelişir ve gelir bana...sizlere bir sorum var özellikle topiğimiz hamişlerine transfere dört gün kala rahim kalınlığı 8.3 güzel dedi doktorum ideal olanda 8-10 arası olması dedi. transfere kadar yaklaşık 9 olur dedi.peki ya sizlerin kaçtı?
canım çok sevindim transferin günü belli olmuş. hayırlısıyla gerisi de gelecek. benim yumurta toplanmadan önce 11.3 idi. bana da doktorum 8mm ve üzeri sağlıklıdır demişti. her şey gönlünüzce olsun...

Dün doktorda kontrolümüz vardı. Bebeğimizi ultrasonda gördük ve kalp atışlarını duyduk. Çok şükür bir problem yokmuş, doktor her şey iyi dedi. Çok mutlu olduk.
Ayrıca ikili test için kan verdik. İnşallah onun sonucuda temiz çıkar. bizim için de dua edin arkadaşlar bir problem çıkmasın.
mimosa gönlünü ferah tut. Allah istemeseydi o bebişler hayaldi bizim için.

canım rabbim bu sefer inşallah çifter çifter verir inşallah,çok sevndm senn adına ınan bende şimdi çok heyecanlıyım biran once nisan gelsın tedavıye başlayayım diyorum ama yumurta toplama işlemimnden korkuyorum ben yaa :((
skgk gözünü kapatıp uyuyosun açıp uyanıyosun anlamıyosun ne olmuş ne bitmiş. benim hiç ağrımda olmamıştı. doğumu nasıl yapıcaz biz korkma bea...

kızlar hepinize çok tesekkür ederim Allah razı olsun bebislerimi aldım evimize geldik ...
umarım teyze oldugunuzun müjdesinide veririm
taze anne hadi hayırlı olsun. Allah sende günden güne büyümelerini nasip etsin...
kendini yorma bide okula devam ediyor musun? raporlusundur umarım. kabız olmamak için duphalac vermişlerdi bana aklında olsun.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biraz agrim ve kanamam var ama cok sukur iyiyim yatiorum...21 tane yumurta toplandi yarin ariycaklar ne zaamn transfer olcagimi ve kac embiriom olustugunu soliycekler....
gamze hayırlı olsun bakalım ama lütfen bu kez karamsar olma. bebeklerin sana gelecekler...

Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio
cumartesi günü bi taze annemiz daha olcak nee güzell...

Ayvanar muhtemelen senin için çok geç kaldım ama aklımdayken söyliyeyim. Kararsız kalmakta haklısın. Çünkü her 2si de İstanbul'un ve belki de Türkiye'nin en iyileri. Ben Memorial'da tüp bebek yaptım ve 1de 2 oldu! :-) Geçenlerde doktorumun artık Memorial'da olması sebebi ile de buraya normal rutin kontrollerime gittim. Her 2si tarz olarak çok farklı. Şimdi doktorumu tanıdığım için bir yanım Bahçeci diyor. Çünkü Güvenç Karlıkaya muhteşem bir adam. Benim hep içimi ferahlatan, sakin ve sıcak bir tarzı var. Memorial ise uçtan uca son derece profesyonel bir servis veriyor. Aynı yerde doğumunu da yapabilmek bir konfor...
Kararınız ne olursa olsun hayırlısı olsun! :-)

ben memorialde 5. denememi yaptırdım. orada daha yeni teknikler uygulanır diye gittim ama öncekilerden bir farkı yoktu. doktorumda Güvenç beydi. kısa protokol tüp bebek yaptılar.sonuç negatifti.

ben memorialde 5. denememi yaptırdım. orada daha yeni teknikler uygulanır diye gittim ama öncekilerden bir farkı yoktu. doktorumda Güvenç beydi. kısa protokol tüp bebek yaptılar.sonuç negatifti.

hanke tedavin ne durumda girdinmi opuya?bu arada beımde doktorum güvenç bey kısmet işte kimine bebişi hemen geliyo kimini bekletiyo allah daha fazla bekletmesın bizleri...

mimosa topiğimizin ilk hamilelerinden çok sevindim güzel haberlerine küçük yaramazın uslu uslu büyüsün...

çok teşekür ederim desteğiniz için. İnşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

mimosa gönlünü ferah tut. Allah istemeseydi o bebişler hayaldi bizim için. ...

teşekkür ederim. evet haklısın ama insan ister istemez tereddüt ediyor ya bir sorun çıkarsa diye. İnşallah bir sorun çıkmaz.

slm arkadaşlar transferi yapılan ve yapılacak olan herkese başarılar diliyorum inş güzel haberlerinizi okuyup sevincinize ortak olruz.şu ana kadar elinizden geleni yaptınız gerisini Allaha bırakın stres yapmayın umarım herşey çok güzel olacak .Benim hamile arkadaşlara bir sorum var doktorum bana balık yiyemiyorsan hapını kullan dedi aranızda kullanan varmı yada neler kullanıyorsunuz

canim tesekkur ederim insallah bebislerim tutunur.raporluyum canim ama simdiden sıkıldim evde vakit gecmiyor.ve vicdan yapiyorum ogrencilrim konulardan geri kaliyor diye.biliyogrum sacma ama elimde degil.sen nasilsin nasil geciyor hamislik.

canim tesekkur ederim insallah bebislerim tutunur.raporluyum canim ama simdiden sıkıldim evde vakit gecmiyor.ve vicdan yapiyorum ogrencilrim konulardan geri kaliyor diye.biliyogrum sacma ama elimde degil.sen nasilsin nasil geciyor hamislik.

canım inanıyorum gelecek bebeklerin. okul konusunda da üzülme bende ilk raporumda böyle olmuştum ama sonuçta seninde bir bebeğin olacak ve sağlıklı gelişmesi için biraz dinlenmelisin. tekrar döndüğünde telafi ek ders falan halledersin.
hamileliğim şükürler olsun iyiyim hiç zorluk çekmedim gayet rahatım inşallah sizlerin de böyle geçer.

dayanamadım çiğ köfte yedim ya zararlı mi bu dönemde acısızdi ama

afiyet şeker olsun arkadaşıma...bende güzel havada yatmadan önce geziyim dedim...temizlikti yemekti derken geçiyo vakit ama yatınca geçmiyodur.az daha sabret canım yarısı bitti neredeyse:)kendine dikkat et olurmu...

afiyet şeker olsun arkadaşıma...bende güzel havada yatmadan önce geziyim dedim...temizlikti yemekti derken geçiyo vakit ama yatınca geçmiyodur.az daha sabret canım yarısı bitti neredeyse:)kendine dikkat et olurmu...[/QUOTE

Canımsin hızır gibi yetiştin valla .çok sıkıcı gerçekten ya.geçmiyor vakit .çok iyi yapmışsın gezerek.sorun olmaz değil mi çiğköfte yemek.

canım merhaba doğum tarihlerimiz aynı bende çok rahat bi hamilelik geçiriyorum mide bulantımda yok çok şükür herşeyi yiyorum şimdide cinsiyet merakı başladı doktorum bana 16. haftada belli olur dedi banada çok geç geldi daha erken öğrenenler olmuş sana doktorun bu konuda bişey dedimi?

Piticim bnmde 8-9 civariydi canim..transferin yaklasmis guzel haberlerini bekliyorum..bnm bebisim 15 haftalik oldu .
Insallah allahim.tamamina erdirir bnm gibi hamisleri ...allahim tez zamanda herkese burdaki sabitla bekleyen kader arkadaslarimiza nasip edet insallah

Back