2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canim benim sorun esimdeydi...bendn hicbir test istemdi ama uc denememde tutmadigi icin sonra test istedi...histeroskopi yaptirdm bisey cikmadi tertemiz ..bide henetik istedi sadece onda kan pihtilasmasi cikti o kadar

Kizlar benim genetikte tasiyici kan pihtilasmasi cikti peki bu embirionun tutunmasina engelmi bilen varsa lutfen cevap versn....yarin yumurtalarm toplancak ve kan sulandirici yazicam dedi doktorum

canim benim sorun esimdeydi...bendn hicbir test istemdi ama uc denememde tutmadigi icin sonra test istedi...histeroskopi yaptirdm bisey cikmadi tertemiz ..bide henetik istedi sadece onda kan pihtilasmasi cikti o kadar

çok teşekkürler cevapladığın için burda bir çok arkadaş tup bebek tedavısı yaptrdı ama kımse cvp yazmayı sevmıyor sanırım :)

benımde eşimden kaynaklı problem benden rahım filmide istemedi bazıları gerekli diyor tup bebek yaptıranlar bazıları gerek yok zaten yumurtayı rahıme yarleştırıyorlar diyor

istediği testler kanda bakılacak hemogram,tsh,prolaktın,hbsAg Hcv Hıv 1,2 yanlış yazmadıysam sadece bunlar ve reglının ıkıncı gunu kontrole gıdıcem birşey çıkmazsa tedavım başlıyor,ama ılk kontrol ettıgınde rahım duvarın kalın gbı sankı dedı sonra yanılmış olabilirm dedi biaz tedirginim tup bebekte rahım duvar kalınlığının onemli olduğunu okumuştum..

Kizlar benim genetikte tasiyici kan pihtilasmasi cikti peki bu embirionun tutunmasina engelmi bilen varsa lutfen cevap versn....yarin yumurtalarm toplancak ve kan sulandirici yazicam dedi doktorum

KAN PIHTILAŞMASINA KONTROL

Kanın pıhtılaşma bozuklukları da gebeliğin önündeki engellerden. Bazende çifler defalarca tüp bebek denemesi yaptığı halde ya gebe kalamıyor ya da tekrarlayan düşükler oluyor. Erken yaşta damar tıkanıklığı geçiren, ailesinde damar tıkanıklığı, tekrarlayan düşükleri veya ölü doğumları, erken aylarda başlayan gebelik zehirlenmesi veya gelişme geriliği olanlar, defalarca tüp bebek yaptırıp sonuç alamayanlarda kanın pıhtılaşma sorunu bulunabilir. Testlerle saptanması halinde uygun ilaç tedavisi uygulanabiliyor.
bunu buldum ama iğnelerle tedavı edilebiliyormuş.

cok tesekkur ederim canm sende cevapladigin icin...kan sulandirici hap yada igne vericm dedi doktorum ..yarin yumurtalarm toplancak bakalim hakkimzda hayirlisi ins...

cok tesekkur ederim canm sende cevapladigin icin...kan sulandirici hap yada igne vericm dedi doktorum ..yarin yumurtalarm toplancak bakalim hakkimzda hayirlisi ins...

rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem,zaten burda bulunmamızın bu topiğe yazmamızın amacı birbirimize yardımcı olmak değil mi? rabbım yardımcı olsun umarım bu son olur,senın eşin yanlış hatırlamıyorsam azosperm di tekrar sperm bulundumu nasıl bir işlem yaptılar..

Canm cok sukur esimden alinan dokular hala bitmedi dewam edio tekrar ameliyat olmasina gerek kalmadi allahima bin sukurler olsun...simdi uc denemeden sonra bu dorduncu yarin yumurta toplancak hafta sonuda transfer...

Canm cok sukur esimden alinan dokular hala bitmedi dewam edio tekrar ameliyat olmasina gerek kalmadi allahima bin sukurler olsun...simdi uc denemeden sonra bu dorduncu yarin yumurta toplancak hafta sonuda transfer...

oh super buna çok sevındım inşallah bu sefer olur,Allahım kımseyı evlatsız bırakmasın,yarın içinde Allah yardımcı olsun..

arkadaşlar sözüm söz negatifler pozitif olana kadar burdayım polyanna arkadaşımız ocakta ilk negatifini almıştı ama şimdi ikinci denemede hamile:))))))mucadele ruhunu kaybetmeyen amazon kadınlar GÜÇ BİZDE ARTIK:)

oohh oohh maşallah ne güzel.Allah kucağında da göstersin.Rabbim sonuna kadar sağlıklı eylesin.Piticim süpersin.Seni her zaman yanımızda görmek isteriz. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…