• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bi pozitif yapamadım senı olumsuz düşünme böyle inşallah bebişin olurda o hayatına mutluluklar saçar...

Kızlar merhaba,
ben test sonucumu aldım, malesef negatif. Kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah..

Şimdi sana ne desem boş, sadece hayırlısı olsun diyebilirim. Allah'tan hayırlısını dilemek lazım, inşallah bir dahaki denemende pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla. Allah dileyen herkesi hayırlısıyla bebek sahibi yapsın.

Kızlar merhaba,
ben test sonucumu aldım, malesef negatif. Kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah..

geçmiş olsun arkadaşım ,her ne kadar sık girip foruma yazamasam da takipteyim ,üzüldüm. Ama şanslısın ki dondurulmuşların var demek ki sağlıklı değil di kısmet değilmiş ,şimdi diğer bebişlerin annesini bekliyor zor olsa da moralini yüksek tut annesinden güç alsın diğer bebişler ve bu sefer sımsıkı tutunsunlar sana Rabbimin izniyle.

canım ben beklemedeyim benim progesteron yüksek .cumartesi kontrol var eğer değerler iyi ise transfer pazartesi yapılacak inşallah.ama benim umudum yok yani ben başlamadan umudunu yitirenlerdenim.transfer yapılsada sonucun olumlu olacağına dair inancım az.amann boşver beni.üzme kendini olmazsa olmaz biz elimizden geleni yapalım rabbim nasip ederse olur.şu iş yerindekiler beni hep sinir eder hiç birşeyi içine atıp üzülme gereken cevabı ver insanlara canım arkadaşım.bebişin seni bulacak ama zamanı var.

İnşallah hayırlısıyla yapılır transferin ve pozitifi görürsün canım. Ben de bir umutlu bir umutsuz oluyodum, transferden önceki son gece kardeşim ve eşime dedim ki bu gece son hamilesiz gecem, buyuk konusmak değil de umutluydum. Sonra umudumu yitirdim yavaş yavaş. O mutlu son gelecekse ben beklemeye razıyım da ya gelmezse diye korkuyorum. Sonra yine bir umut sarıyo içimi :) ah ahh böyle olucaz napalım, bekleyen her anne adayı böyle işte. Allahım yüzümüzü güldürür inşallah.

Şimdi sana ne desem boş, sadece hayırlısı olsun diyebilirim. Allah'tan hayırlısını dilemek lazım, inşallah bir dahaki denemende pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla. Allah dileyen herkesi hayırlısıyla bebek sahibi yapsın.

geçmiş olsun arkadaşım ,her ne kadar sık girip foruma yazamasam da takipteyim ,üzüldüm. Ama şanslısın ki dondurulmuşların var demek ki sağlıklı değil di kısmet değilmiş ,şimdi diğer bebişlerin annesini bekliyor zor olsa da moralini yüksek tut annesinden güç alsın diğer bebişler ve bu sefer sımsıkı tutunsunlar sana Rabbimin izniyle.

Teşekkür ederim hepinizee iyiki varsınız. Toparlıcaz inşallah. 13 nisanda kardeşimin nişanı var, koşuşturma içinde olucaz biraz olsun unuturum diyorum.

biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.

biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.

dediğin gibi on yıl az mı ya rabbim seni mükafatlandırmış allah kokusunuda içine çektirsin...

berencim çok sevindim.Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde.Kalp atışlarını dinledik deyince bi an kendimi canlandırdım gözümde bizde kalp atışlarını dinlediğimizde o kadar sevinmiştik ki çok güzel bir duygu.Ama daha sonra devam etmedi.Nasip değilmiş demekki.Senin adına çok sevindim.Allah kucağına almayıda göstersin.10 yıl az bir zaman değil.Sabrının meyvesini almışsın çok şükür herşey gönlünce olsun cnm.

kızlar haberler güzel bugun adet olunca doktora gıttım hersey yolunda çok şükür tedavı başladı.estofrem diye bı hap verdı başkada bı ilaç yok:)ayın 28ınde kontrole gıtcem değerlerde uygunsa bebiş gelcek bana allahın izniye...bırde doktorum dondurulmuşları çözüp 5.gunu beklıcekmış inşallah hakkımda hayırlısı olsun.anlıcanız martın son günleri transfer var...
Canim tedavin hayirli olsun bende basladim tedaviye ins hayirli sonuclar aliriz....ben ayin 15inde basladim ignelere yumurta buyutuolar pazartesi yada sali uumurta toplancak bakalim sonrada transfer...hayirlisi olur ins bu sefer

canım ne zaman adet oldun??? 2. günde gitmek gerekmiyormu doktora ayrıca?

berencim çok sevindim.Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde.Kalp atışlarını dinledik deyince bi an kendimi canlandırdım gözümde bizde kalp atışlarını dinlediğimizde o kadar sevinmiştik ki çok güzel bir duygu.Ama daha sonra devam etmedi.Nasip değilmiş demekki.Senin adına çok sevindim.Allah kucağına almayıda göstersin.10 yıl az bir zaman değil.Sabrının meyvesini almışsın çok şükür herşey gönlünce olsun cnm.
allah yine nasip edicek meleğini sana.o kadar tatlı iyi kalpli güler yüzlüsünki allah güldürcek yine yüzünü:)canım arkadaşım...

Canim tedavin hayirli olsun bende basladim tedaviye ins hayirli sonuclar aliriz....ben ayin 15inde basladim ignelere yumurta buyutuolar pazartesi yada sali uumurta toplancak bakalim sonrada transfer...hayirlisi olur ins bu sefer
gamzee süpersin en güzeli bu tempoya girmişken bebişi alana kadar yola devam...asla vazgeçmek yok...

canım ne zaman adet oldun??? 2. günde gitmek gerekmiyormu doktora ayrıca?

canım ben 16sında oldum estofrem kullanıyorum 28inde kontrol var nasıp olursada 30unda transfer.bakalım sakin sakin durmuş seyirci gibi elimde bilet(embriyolar)sıramı bekliyorum:)))))ne zaman sahne alıcam acaba?????

arkadaşlar bu topikte iyi günlerimizde oldu kötü ve zor günlerimizde.hamişlerimize sevındık hemde çevresindekilerden daha çok sahip çıkarak saçlarını okşarcasına olumsuzlara üzüldük hemde omzumuzda gözyaşlarını silercesine.ya peki bundan sonrası?asla pes etmek yok ismi listede olup tekrar tedavisi başalayan yada başlayacak olanlar ben burdayım hepimizi pozitif yapana kadarda gitmeyi düşünmüyorum.allah bu cuma gecesi merhametini bizden esirgemeyip yüzümüze gülsün...

arkadaşlar bu topikte iyi günlerimizde oldu kötü ve zor günlerimizde.hamişlerimize sevındık hemde çevresindekilerden daha çok sahip çıkarak saçlarını okşarcasına olumsuzlara üzüldük hemde omzumuzda gözyaşlarını silercesine.ya peki bundan sonrası?asla pes etmek yok ismi listede olup tekrar tedavisi başalayan yada başlayacak olanlar ben burdayım hepimizi pozitif yapana kadarda gitmeyi düşünmüyorum.allah bu cuma gecesi merhametini bizden esirgemeyip yüzümüze gülsün...

Piticim bende burdayim ve bebegimi elime alana kadarda gitmeye hic niyetim yok ins bu sefer olucak bu sefer daha cok umitliyim...amin ins allahim hepimizin uuzune gulsun

allah yine nasip edicek meleğini sana.o kadar tatlı iyi kalpli güler yüzlüsünki allah güldürcek yine yüzünü:)canım arkadaşım...

gamzee süpersin en güzeli bu tempoya girmişken bebişi alana kadar yola devam...asla vazgeçmek yok...

canım ben 16sında oldum estofrem kullanıyorum 28inde kontrol var nasıp olursada 30unda transfer.bakalım sakin sakin durmuş seyirci gibi elimde bilet(embriyolar)sıramı bekliyorum:)))))ne zaman sahne alıcam acaba?????

Bu yola bas koydum vazgecmem piticim kimse vazgecmesin

Canim bende ayin 15inde oldum adet 16 sinda basladm tedaviye ikimizin transferi ayni gune gelicek galiba...ins ayni anda gusel haber aliriz

ben de ara vermeyi düşünmüyorum canım. adet olmayı bekliyorum, sonra doktor kontrolü ve yönlendirmesine göre de ilk fırsatta ikinci denemeye başlayacağım inşallah.

Back