Kizlar gunaydin hastanedeyim suan birazdn yumurta toplamaya gircem dua edin bana
kızlar hepinize çok tesekkür ederim Allah razı olsun bebislerimi aldım evimize geldik ...
umarım teyze oldugunuzun müjdesinide veririm
Hadi hayirlisi Ins guzel sonuclar alirsin cnm dikkat etsin kendine
Ins hayirki haber alirsin canim benimde yumurtalarm alindi bugun..allah kimsenin kucagini bos birakmasinkızlar hepinize çok tesekkür ederim Allah razı olsun bebislerimi aldım evimize geldik ...
tesekkurler dikkat edecegim ama neye dikkat edecegimi bilmiyorum.bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim
tesekkurler dikkat edecegim ama neye dikkat edecegimi bilmiyorum.bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim
kızlar hepinize çok tesekkür ederim Allah razı olsun bebislerimi aldım evimize geldik ...
Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio
canim tebrik ederim umarim saglkla devam eder gelisimleri ve saglikla gobusune alirsin.Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio
Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio
Sislik var ama cok degil canim benim. Doktorum hemen yapior transferi bilmiorm neden oldugjnune güzel canım :) benden de 21 yumurta toplanmıştı, 10 tanesi 5. güne gitmişti. yalnız bende yumurta toplanan ay transfer yapılmamıştı şişlik olduğu için, sende hemen yapacaklarmış transferi, şişlik falan yok mu? ohss yani?
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biraz agrim ve kanamam var ama cok sukur iyiyim yatiorum...21 tane yumurta toplandi yarin ariycaklar ne zaamn transfer olcagimi ve kac embiriom olustugunu soliycekler....
canım rabbim bu sefer inşallah çifter çifter verir inşallah,çok sevndm senn adına ınan bende şimdi çok heyecanlıyım biran once nisan gelsın tedavıye başlayayım diyorum ama yumurta toplama işlemimnden korkuyorum ben yaa(
oh oh maşallah allah göbişinede kondursun:)haydi bakalım haftasonu transfere...Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio
Dün doktorda kontrolümüz vardı. Bebeğimizi ultrasonda gördük ve kalp atışlarını duyduk. Çok şükür bir problem yokmuş, doktor her şey iyi dedi. Çok mutlu olduk.
Ayrıca ikili test için kan verdik. İnşallah onun sonucuda temiz çıkar. bizim için de dua edin arkadaşlar bir problem çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?