2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlar hepinize çok tesekkür ederim Allah razı olsun bebislerimi aldım evimize geldik ...
umarım teyze oldugunuzun müjdesinide veririm

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biraz agrim ve kanamam var ama cok sukur iyiyim yatiorum...21 tane yumurta toplandi yarin ariycaklar ne zaamn transfer olcagimi ve kac embiriom olustugunu soliycekler....

tesekkurler dikkat edecegim ama neye dikkat edecegimi bilmiyorum.bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim

canım hayırlı olsun bebişler.bol bol sıvı tüketmeye çalış ben portakal suyunu çok içmiştim mesela birde bence ilk 1 hafta banyo yapmamaya çalış allah yardımcın olsun.

Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio

Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio

ne güzel canım :) benden de 21 yumurta toplanmıştı, 10 tanesi 5. güne gitmişti. yalnız bende yumurta toplanan ay transfer yapılmamıştı şişlik olduğu için, sende hemen yapacaklarmış transferi, şişlik falan yok mu? ohss yani?

kızlar hepinize çok tesekkür ederim Allah razı olsun bebislerimi aldım evimize geldik ...
umarım teyze oldugunuzun müjdesinide veririm

tesekkurler dikkat edecegim ama neye dikkat edecegimi bilmiyorum.bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim

hayırlı uğurlu olsun, inşallah hayırlısıyla bebişlerin tutunur sana ve pozitif sonucu görürsün. Bu arada kaç embriyo transfer edildi. senin yazını okuyunca kendi transferim aklıma geldi. Benim 2 embriyo transfer edilmişti ama 1 tanesi tutundu.

Hayırlı uğurlu olsun. Ne güzel 13 tane embriyon var. İnşallah bu defa pozitif sonucu görürsün.

Dün doktorda kontrolümüz vardı. Bebeğimizi ultrasonda gördük ve kalp atışlarını duyduk. Çok şükür bir problem yokmuş, doktor her şey iyi dedi. Çok mutlu olduk.
Ayrıca ikili test için kan verdik. İnşallah onun sonucuda temiz çıkar. bizim için de dua edin arkadaşlar bir problem çıkmasın.

Sislik var ama cok degil canim benim. Doktorum hemen yapior transferi bilmiorm neden oldugjnu

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biraz agrim ve kanamam var ama cok sukur iyiyim yatiorum...21 tane yumurta toplandi yarin ariycaklar ne zaamn transfer olcagimi ve kac embiriom olustugunu soliycekler....

canım rabbim bu sefer inşallah çifter çifter verir inşallah,çok sevndm senn adına ınan bende şimdi çok heyecanlıyım biran once nisan gelsın tedavıye başlayayım diyorum ama yumurta toplama işlemimnden korkuyorum ben yaa (

canım inşallah güzel haberlerinide alırız..bol bol dinlen, dışarıya zorunda kalmadıkça çıkma.evde kendini yormadan hareket edebilirsin.benim dr um çinko vermişti.tutunmayı sağlıyor çinko.kabak çekirdeği yiyin diyorlar ya işte o çinko için.banyo yapma bencede bi süre.karnını kasan hareketler yapma.ve olumsuz düşünme bol bol dua et canım...

Amin ins ....Canm benim korkma zaten narkoz aliosn uyandignda agri oluo iste biraz ama bebeklerimiz icin cekicez ne yapalim..buda allahin bize verdigi bi sinav...

oh oh maşallah allah göbişinede kondursun:)haydi bakalım haftasonu transfere...

mimosa topiğimizin ilk hamilelerinden çok sevindim güzel haberlerine küçük yaramazın uslu uslu büyüsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…