2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlar hamilelikte sizlerde neler oluyor?
bende bulantı kusma yok sadece çok yersem bulantı hissi geliyor.
sivilcelenme arttı ellerim ve ayaklarım da kaşınma başladı. kırmızı kabarcıklar oluştu.

cildiye doktoruna gittim bu dönemde her şeye allerjimizin artabileceğini, cildimizin hassas olduğunu söyledi.
sıvı sabundan, yiyip içtiklerimden, hatta daha önce allerjimin olmadığı şeylere bile bu dönemde tepki verebilirmiş cilt.

nerisona c adlı krem verdi 8 haftalık hamile olduğumu da belittim. bebeğin organ gelişimi büyük oranda tamamlanmıştır zarar vermez dedi.
günde 1 kez kullanmamı istedi.

kadın doğum doktoruma da sordum günde 1 kez kullanmamın sakıncalı olmayacağını fakat sürekli kullanmamam gerektiğini ve kremlerin
antibiyotik gibi olmadığını söyledi.

şimdi geleyim soruma ben bu kremi kullanmakta çok tereddütlüyüm. ne yapmalıyım

prospektüsünde de ilk üç ayda kullanılmaması gerektiği yazıyor.

kendi kendine geçmelerini mi bekleyeyim. kaşımıyorum bakalım.

Bugun tekrar kontrolum vardi pazartesi tekrar kontrol carsamba yumoslarim toplancak hayirlisiylada hafta sonuda transferim olck

tatlım epğer zamanla artmayacak geçici bikaşıntıysa kullama ama kullanmazsan zarar verebilcek bişeyse kullan.

Bugun tekrar kontrolum vardi pazartesi tekrar kontrol carsamba yumoslarim toplancak hayirlisiylada hafta sonuda transferim olck

gamzecım bende perşembe kontrole gıtcem allah ızın verırse haftasonu transfer aynı olucaz desene:)

Evet canim ayniyiz seninle ins gusel haberler aliriz bu sefer...

canım ne yaptın kullandın mı ilaçları.bu konuda hiç bir fikrim yok.hamişlik nasıl geçiyor.

canım ne yaptın kullandın mı ilaçları.bu konuda hiç bir fikrim yok.hamişlik nasıl geçiyor.
kremi kullanmaya korkuyorum yalnız 1 kez sürdüm aldığım gün bir daha da sürmedim. Fakat bugün sirke ile ellerimi ovup 1 dk. kadar bekleyip yıkadım epey rahatlattı ellerimi.
hamilelik güzel şükürler olsun. Rabbim inşallah sizlere de yaşatsın tez tez zamanda canım.

neredesiniz kızlar. boşlamışsınız topiği yazamasamda takip ediyorum sizi.

arzucum ilk denemesi olan transferde bi senle ben kaldık:)topik bize kaldı.ama olsun arkadaşlarımız bi çağrımızla burda bunu bılmek rahatlatıyo:)

arzucum ilk denemesi olan transferde bi senle ben kaldık:)topik bize kaldı.ama olsun arkadaşlarımız bi çağrımızla burda bunu bılmek rahatlatıyo:)

Canım ya geç olsun da gelsin artık bebişler .büyük bir heyecanla çarşambayı bekliyorum yine bir aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor . Bu arada tam bir hap kolik oldum günde 9 hap alıyorum.

neredesiniz kızlar. boşlamışsınız topiği yazamasamda takip ediyorum sizi.

Bizler hep buradayız, hep aklımdasınız, ama iş yerinde müfettişler var şu anda o yüzden işlerimiz çok yoğun, işlerin yoğunluğu nedeniyle fazla girip cevap yazamıyorum. sadece öğlen arası fırsat bulabilirsem giriyorum. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

ilk denemesi negatif olan arkadaşlar, doktorunuz sizden histereskopi, co-kültür, genetik test gibi testler istedi mi acaba?
ben bu hafta görüşmeye gideceğim de, hemşire doktorunuz sizden testler isteyebilir demişti. merak ettim.

tup bebek tedavısınde doktorunuz hangı testlerı istedi ve rahım fılmı onemlımı tup bebek tedavısınde benım doktorum gerek yok dedi. inşallah bu sefer nisanın 2haftası tedavıye başlayacağım yardımlarınızı ve tecrubelerınız beklıyorum,sonuçta ilk denemem ve tum olumsuzluk yaratabılecek şeylerın onlemını onceden almak ıstıyorum

teşekkürler

Canım ya geç olsun da gelsin artık bebişler .büyük bir heyecanla çarşambayı bekliyorum yine bir aksilik çıkacak diye ödüm kopuyor . Bu arada tam bir hap kolik oldum günde 9 hap alıyorum.

oh oh ben 3 hap içiyorum çok geliyo gözüme...sen neler içiyosun zaten tüp bebek derken içici olduk:)bide tatlım çarşamba güzellikler olunca hemen koycakmı bebişleri?

topikte kimse kalmamış sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…