• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Merhaba kızlar dun kan testım çok şükür güzel çıktı 469 dr um da artık gerek yok testlere dedı.. Çok mutlu oldum..Benimde tek şikayetim uyku sürekli uyuyorum..KAsıklarımda ki ağrı hafifledi.Sanki birazda genişledim.Peki hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz transfer tarihine goremi yoksa tedaviye başladığımız güne göremi??Tedabiye 14 şubatta başladım Transferim ise 27 Şubat

canım benimde sat a göre 7+5 olmam gerekiyor ama bugün ultrasonda 6+6 olduğu söyledi doktor.
en doğrusunu ultrason söyleyecek.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende hayırlısıyla bebiş isteyenlerdenim.daha önce iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım malesef negatif.5 martta ikinci tüp bebeği yaptırdım.yarın test günüm ama hiç bir belirtim yok bel ağrılarım dışında.bana dua edin arkadaşlar.

tentee hayırlı olsun inşallah seninde sevincini yaşayacağız burada...

bugün bebeğimin kalp pıtışlarını duydumm. videoya çektim :) sürekli izliyorum.
güm güm ediyordu ama doktorumuz 6+6 olduğumuzu söyledi. oysakisat a göre 7+5 olmalıydık ben haftalar ilerliyor diye seviniyordum. 29 martta tekrar gideceğizz. ya ama o bezelye gibi duruşuyla çok tatlıydı.

kızlar isteyen herkese ALLAH anneliği nasip etsin, hayırlı şekilde yaşatsın.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende hayırlısıyla bebiş isteyenlerdenim.daha önce iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım malesef negatif.5 martta ikinci tüp bebeği yaptırdım.yarın test günüm ama hiç bir belirtim yok bel ağrılarım dışında.bana dua edin arkadaşlar.

arkadaşlar allaha şükürler olsun sonucum pzitif hamileyim.değerim 132 miş alahın izniyle devam eder inşallah...darısı cümle sonuç bekleyenlerin başına olsun...

arkadaşlar allaha şükürler olsun sonucum pzitif hamileyim.değerim 132 miş alahın izniyle devam eder inşallah...darısı cümle sonuç bekleyenlerin başına olsun...

çok sevındım allah kucağınada almayı nasıp etsın...ilk denememiydi?

kızlar haberler güzel bugun adet olunca doktora gıttım hersey yolunda çok şükür tedavı başladı.estofrem diye bı hap verdı başkada bı ilaç yok:)ayın 28ınde kontrole gıtcem değerlerde uygunsa bebiş gelcek bana allahın izniye...bırde doktorum dondurulmuşları çözüp 5.gunu beklıcekmış inşallah hakkımda hayırlısı olsun.anlıcanız martın son günleri transfer var...

nisan ayinin ortasi gibi mutlu haberini burda paylasirsin ins piti rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin bu arada kizlar sizi surekli takip ediyorum olumlu sonuc alanlara sevinip olumsuzlara uzuluyorum her iki hissiyatida cok iyi bilirim bu arada benim hamileligmin bugun itibariyla 11 haftasina girdim topigin ilk hamilelerinden sayilirim hepinize bol sans arkadaslar

nisan ayinin ortasi gibi mutlu haberini burda paylasirsin ins piti rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin bu arada kizlar sizi surekli takip ediyorum olumlu sonuc alanlara sevinip olumsuzlara uzuluyorum her iki hissiyatida cok iyi bilirim bu arada benim hamileligmin bugun itibariyla 11 haftasina girdim topigin ilk hamilelerinden sayilirim hepinize bol sans arkadaslar

topikte listemizin açılışını ben yaptım sizlerinde duasıyla hayırlı haberlerle kapanışıda ben yapıcam:)

kızlar haberler güzel bugun adet olunca doktora gıttım hersey yolunda çok şükür tedavı başladı.estofrem diye bı hap verdı başkada bı ilaç yok:)ayın 28ınde kontrole gıtcem değerlerde uygunsa bebiş gelcek bana allahın izniye...bırde doktorum dondurulmuşları çözüp 5.gunu beklıcekmış inşallah hakkımda hayırlısı olsun.anlıcanız martın son günleri transfer var...

Hayırlı olur insallah canım. Bende estrofem kullanmıştım. Bana ek olarak ecopirin ve folibol da vermişti.
5.gun transferi yapacak demek. Benim ki de blastokist transferiydi.

piti hayırlı olsun inşallah 10 15 güne sende anne olacaksın.

Hayırlı olur insallah canım. Bende estrofem kullanmıştım. Bana ek olarak ecopirin ve folibol da vermişti.
5.gun transferi yapacak demek. Benim ki de blastokist transferiydi.

piti hayırlı olsun inşallah 10 15 güne sende anne olacaksın.

inşallah kızlar sabırla ve guzel umutlarla beklemeye devam edicem.bebişlerimde allahın iznıyle 5.gune gelsınler sonrada göbişe:)sağolun desteğiniz için

Selam kızlar bugun transferin 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı. 5 -6 gunlerde olan kasık ve adet ağrılarım iki gündür yok. Benim sanırım olmadı. Hayırlısı olsun napalım

Selam kızlar bugun transferin 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı. 5 -6 gunlerde olan kasık ve adet ağrılarım iki gündür yok. Benim sanırım olmadı. Hayırlısı olsun napalım

hemen umutsuzluğa kapılma daha kanına karışmadı belki sakin ol tatlım.az kaldı ya sabır.

ocak ayında tedavi görmüştüm 26 ocakta adet gördüm sonra görmedim karnım ağrıyor ama olmadı salı doktor randevum var ne yapabilirim o güne kadar??????????????? sökülsün diye

ocak ayında tedavi görmüştüm 26 ocakta adet gördüm sonra görmedim karnım ağrıyor ama olmadı salı doktor randevum var ne yapabilirim o güne kadar??????????????? sökülsün diye

tatlm ben opu olduğum ay bı hafta erken adet oldum ertesı ayda bı hafta geç adet oldum.korkmuştum meğersem rahmım degelemiş.valla maydonozu kaynatıp suyuna limon sıkıp içmek iyi geliyo diye duydum.

Back