2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım merhaba
bizimde sayımız tüp bebekte 9 milyondu ne güzel ya
şimdi bende eşime her sabah taze akşamdan hazırladığım keçiboynuzu suyunu içiriyorum
1 ay oldu başlayalı inşallah faydası olur bizede ayrıca drumuzun verdiği vitamin ilaçlarınıda kullanıyor
birde hersabah aç karnına kestane balı yedireceğim inş bizde faydasını görürüz
peki senin tüp bebek tuttumuu

benim bebek buyuk bir hataya dusup yanlis yere tutundu. dis gebelik oldu ve hala da karnimda gitmek bilmiyor:) pazartesi test yapilacak gitmemisse ilacla yollicaz kendisini:) seni daha onceden tanimiyorum sanirim sen tup bebek denedin mi? ne durumdasin?

tatlım hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. takvim doğru ama doktorun üstten ultrason yaptığı için görünmemiş. normalde ilk 3 ay alttan yaparlar ultrasonu. daha net görünür(bebiş, kesesi ve beslenme kesesi). benim bu sayede doktor kanama alanımı erken tespit edip önlem aldı.

canım hayırlı olsun diyelim, inş en kısa zamanda minik keseyi ve güzel pıtpıtları da görürsün

canim iğnelerin ağrısı bıraktıktan sonra bile bir hafta devam ediyor. evde yaptırıyorsan yoğun kolonyalı pamukla uzun bir süre baskı yap ağrıyı baya alıyor. iğneler de dahil olmak üzere progestanın en önemli etkisi uyku hali, takma kafana. Allah bebişe sağlık versin

benim de ilk kontrolde düşük çıktı, ikili iğne takviyesi yapıldı ve sonuç pozitif :) moralini bozma canım hayırlısı olsun inş

canım ben yeni üye oldum
takip ediyordum sizi
Aralıkta negatif aldım malesef
eşimde sperm azlığı bende pko var yaşım 26
şimdi genetik testlerimi yaptırıyorum mayıs gibi nasip olursa tekrar deniyeceğiz
ama çok korkuyorum

inş bidaha ki sefere sağlıkla tutunur bebeğin inş
sizin neden olmuyordu kaçıncı gün transferi oldu

canım hayırlı olsun inşallah güzel yazılarını da okuruz...

Saol cnm kesenin kac mm oldugunu soyledimi
ya sanırım söyledi de ben mercimeğe bakmaktan duymadım :)

ay ne guzeeellll darisi kalp atislarina olsun:)))) nasil gidiyo bulantin vs var mi?
canım bulantım yok ama gece 5'te lavaboya gidiyorum ve bir daha da uyuyamıyorum.rüyamda üzüm görmüştüm baklava görmüştüm meğer o aşermekmiş yedirdiler.

ne güzel ya allah bızede nasıp etsın inşallah...
berencim biz burda çok olmucanı hissediyorum dıyıpte pozitifi alanları gorduk sıkma canını allah sanada yasatsın bu sevıncı
ben bugün gittim kese gördük 15 gün sonra kalp atışları için gideceğiz. sorunum yok çok şükür senin iyi olmana sevindim canım.
oh oh bu bebişler bızımle buyudu kımsenın haberı yokken bız haberdar olduk onlardan
yuppiiiiiiiiiii çok çok çok sevındım idrarda daha 7.gun çıktığına gore kanda ıyı bı değer gelicek inşallah ben senıı sımdıden susledım bıle..bide tek embrıyomuydu?

charms belkıde senın normal yolla kalmamanın sebebi sayıydı.bak ne guzel değişmiş değerler ve inşallah dış gebelığı atlattıktan sonra gerek kalmadan hamiş kalırsın.

Kızlar bugun kontrolum vardı, herşey normal dedi. Pazartesi progestana başlıyorum. Haftaya cuma kısmetse transferim yapılacak.

Canim yaaa kiyamam hemencikte suslemis cok tesekkur ederim ama cizgi heralde yanlis sinyal ...bugun 9.gun tekrar yaptim bu sefer cikmadi ...heralde ilaclarin etkisinden oldu diye dusunuyorum ...aslinda en iyisi test gunune kadar sabretmekmis ama biliyosunz insan duramiyor iste...2 tane 3.gun minisiydi ...hayirlisi artik pazartesi gunu anyayi konyayi gorcez bakalim ...tek tek herkesle ilgileniyosun senin ismini suslemek de nasip olur insallah

cnm tedavi tarihimi haziran eklermisin.. mayısta başlıcaz tedaviye uzun protokol uygulayacağız dedi drum... bakalım bu kez ne olucak güzel olur inşallah:)

olsun tatlım oyle kalsın şimdilik nasıl olsa pazartesi kanıtlanıcak:)iyi düşünelim iyi olsun:)

tatlım nasıl bir kür bu?...hani bildiğimiz ibrahim saraçoğlu'nun kürü mü...?

hadi bakalim bu sefer olur insallah senin de benim de keciboynuzuna devam:) 5. gun embriyosuydu sebepsiz infertelite denmisti.

piticim benim asilamalari yapan doktoruma gore sebep sperm sayisiydi. mustafa bey de buyuk ihtimal budur demisti ama kesin olarak da bu sayiya takilmadilar. herneyse benim acelem yok sayi arttiysa bir de boyle deneriz belki de olur dedigin gibi:)

Merhaba herkeze bugün transferin 4. Günü sol kasığımda sanki bıçakla keser gibi kesiyorlar. Sizede aynısı oldumu

kızlar oyle hafifledimki anlatamam...hz.YUŞA (a.s.)türbesine gittim hem kendım için hemde sizin için hayırlı evlat diledim.allahım sen nasip et yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…