- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
canım merhabakizlaaaaaarrrr
burda da paylasiyim diger topicte de paylastim belki bir faydasi dokunur.
tup bebekten once 4 kez asilama yaptirdigimi paylasmistim sizinle bu asilamalar 12 milyon spermle basladi ve son asilamada 7 milyondu. hatta 10 milyonun altinda belki iptal olur diye bile dusunmustum. doktor spermin sinirda oldugunu ama bunun infertelite sebebi olmayabilecegini soylemisti. neyse ben o ara arastirdim ve pek cogu gibi keciboynuzu kuru yaptim. tam 3 ay icti ve tup bebek de 4. aya denk geldi. transferden sonra bana teslim edilen belgeleri dosyalarken bir baktim son alinan ornekte sayi 44 milyon olmus gozlerime inanamadim. 7den 44'e. detaylardan pek anlamiyorum ama sayi gercekten beslenme ve bu kurlerle degisebiliyor. sayisi disinda icerigi kalitesi de artmistir eminim. yapmamis denememis olan varsa mutlaka yapsin sayi sorunu yoksa da belki kalitesi degisir bebekler gelir hatta tup bebek icin bile kalite onemli bence herkes denemeli. bu da bir umut:)
canım merhaba
bizimde sayımız tüp bebekte 9 milyondu ne güzel ya
şimdi bende eşime her sabah taze akşamdan hazırladığım keçiboynuzu suyunu içiriyorum
1 ay oldu başlayalı inşallah faydası olur bizede ayrıca drumuzun verdiği vitamin ilaçlarınıda kullanıyor
birde hersabah aç karnına kestane balı yedireceğim inş bizde faydasını görürüz
peki senin tüp bebek tuttumuu
kızlar nasılsınız? bugün ilk kontrolümüze gittik.mercimek kadar bir karartı gördük.karından bakıldı o karartı keseymiş.
yalnız ilaç etkisiyle oluşan kistlerde varmış en büyüğü 5mm. imiş. doktor korkmana gerek yok vücut onları 4. aydan itibaren atacak dedi.
yanımda kız kardeşimde vardı çok mutluyduk ya. hemen resmini çekti doktor dur kız daha ben görmedim neyi çektin diye de şaka yaptı.
ultrason resmimizi de iki tane aldık kardeşim albüm hazırlığında mercimek için :))
birde bir şey soracağım bu hamilelik takvimi yanlış mı? bebeğinizin kol bacak yumrularını rahatlıkla görebileceksiniz diyor. ben göremedim.
karından bakıldığı için keseyi ancak gördük.
Kizlar merhaba
Transferimin bugun 9.gunu pazartesi sonuc belli olacak hayirlisiyla...yalniz ben yaramazlik yapip idrar testi yaptim 7.gunde hayalet cizgiyi gorunce 8.gunde birdaha yaptim pembe ikinci cizgiyi gordum ilaclardan olabilirmiki !!neyse dusuncesi bile guzel :) hayirlisi artik
Progestan iğne kullanan varmı?? Bu iğneler çok fena ya kalçam fena halde. Bide bu iğneler uyku yapar mı geceleri 2 ye kadar otururken şimdi tavuk gibiyim hatta öyle bir uyku halindeyim ki yattığım yerde uykuya dalıyorum
kızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.
benim bebek buyuk bir hataya dusup yanlis yere tutundu. dis gebelik oldu ve hala da karnimda gitmek bilmiyor:) pazartesi test yapilacak gitmemisse ilacla yollicaz kendisini:) seni daha onceden tanimiyorum sanirim sen tup bebek denedin mi? ne durumdasin?
canım hayırlı olsun inşallah güzel yazılarını da okuruz...Kizlar merhaba
Transferimin bugun 9.gunu pazartesi sonuc belli olacak hayirlisiyla...yalniz ben yaramazlik yapip idrar testi yaptim 7.gunde hayalet cizgiyi gorunce 8.gunde birdaha yaptim pembe ikinci cizgiyi gordum ilaclardan olabilirmiki !!neyse dusuncesi bile guzel :) hayirlisi artik
ya sanırım söyledi de ben mercimeğe bakmaktan duymadım :)Saol cnm kesenin kac mm oldugunu soyledimi
canım bulantım yok ama gece 5'te lavaboya gidiyorum ve bir daha da uyuyamıyorum.rüyamda üzüm görmüştüm baklava görmüştüm meğer o aşermekmiş yedirdiler.ay ne guzeeellll darisi kalp atislarina olsun:)))) nasil gidiyo bulantin vs var mi?
tatlım hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. takvim doğru ama doktorun üstten ultrason yaptığı için görünmemiş. normalde ilk 3 ay alttan yaparlar ultrasonu. daha net görünür(bebiş, kesesi ve beslenme kesesi). benim bu sayede doktor kanama alanımı erken tespit edip önlem aldı.
bilmem ki karından baktı işte daha kalp atışı için erken 5+5 dedi. inşallah kanama falan yoktur yalnız ilaçların etkisinden 4-5 tane kistim de varmış 5mm.lik. 4. aydan sonra vücut atıyormuş onları.
ne güzel ya allah bızede nasıp etsın inşallah...çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah. bende ilk keseyi ve kalp atışını gördüğümde göz yaşlarımı tutamadım. dün de ikinci kontrolümüz vardı. ultrasonda bebeğimizi gördük ve kalp sesini duyduk çok güzel bir duygu. Allah herkese yaşatsın. burdaki tüm arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar. AMİN...
berencim biz burda çok olmucanı hissediyorum dıyıpte pozitifi alanları gorduk sıkma canını allah sanada yasatsın bu sevıncıkızlar bugün transferin 7. günü önceki gün e2 ve progesteron testi yaptırdım yani 5. gün progesteron düşük çıktıgı için doktor hergün 2 tane progesteron iğne yazdı of bilmiyorum içimi dündendir karamsarlık kapladı birde adet zamanı olan bütün belirtilerim başladı.inşallah bebişim benimledir ilkinde olmayacagı içime doğmuştu ama bu sefer hep bi umut ışıgı var ne olur dua edin 10 yıldır bıktım çabalamaktan.
oh oh bu bebişler bızımle buyudu kımsenın haberı yokken bız haberdar olduk onlardanben bugün gittim kese gördük 15 gün sonra kalp atışları için gideceğiz. sorunum yok çok şükür senin iyi olmana sevindim canım.
yuppiiiiiiiiiii çok çok çok sevındım idrarda daha 7.gun çıktığına gore kanda ıyı bı değer gelicek inşallah ben senıı sımdıden susledım bıle..bide tek embrıyomuydu?Kizlar merhaba
kizlaaaaaarrrr
tup bebekten once 4 kez asilama yaptirdigimi paylasmistim sizinle bu asilamalar 12 milyon spermle basladi ve son asilamada 7 milyondu. hatta 10 milyonun altinda belki iptal olur diye bile dusunmustum. doktor spermin sinirda oldugunu ama bunun infertelite sebebi olmayabilecegini soylemisti. neyse ben o ara arastirdim ve pek cogu gibi keciboynuzu kuru yaptim. tam 3 ay icti ve tup bebek de 4. aya denk geldi. transferden sonra bana teslim edilen belgeleri dosyalarken bir baktim son alinan ornekte sayi 44 milyon olmus gozlerime inanamadim. 7den 44'e. detaylardan pek anlamiyorum ama sayi gercekten beslenme ve bu kurlerle degisebiliyor. sayisi disinda icerigi kalitesi de artmistir eminim. yapmamis denememis olan varsa mutlaka yapsin sayi sorunu yoksa da belki kalitesi degisir bebekler gelir hatta tup bebek icin bile kalite onemli bence herkes denemeli. bu da bir umut:)
bende bebek istiyorum
Canim yaaa kiyamam hemencikte suslemis cok tesekkur ederim ama cizgi heralde yanlis sinyal ...bugun 9.gun tekrar yaptim bu sefer cikmadi ...heralde ilaclarin etkisinden oldu diye dusunuyorum ...aslinda en iyisi test gunune kadar sabretmekmis ama biliyosunz insan duramiyor iste...2 tane 3.gun minisiydi ...hayirlisi artik pazartesi gunu anyayi konyayi gorcez bakalim ...tek tek herkesle ilgileniyosun senin ismini suslemek de nasip olur insallah
kizlaaaaaarrrr
canım ben yeni üye oldum
takip ediyordum sizi
Aralıkta negatif aldım malesef
eşimde sperm azlığı bende pko var yaşım 26
şimdi genetik testlerimi yaptırıyorum mayıs gibi nasip olursa tekrar deniyeceğiz
ama çok korkuyorum
inş bidaha ki sefere sağlıkla tutunur bebeğin inş
sizin neden olmuyordu kaçıncı gün transferi oldu
tatlım nasıl bir kür bu?...hani bildiğimiz ibrahim saraçoğlu'nun kürü mü...?
canım hayırlı olsun inşallah güzel yazılarını da okuruz...
ya sanırım söyledi de ben mercimeğe bakmaktan duymadım :)
canım bulantım yok ama gece 5'te lavaboya gidiyorum ve bir daha da uyuyamıyorum.rüyamda üzüm görmüştüm baklava görmüştüm meğer o aşermekmiş yedirdiler.
aa cok enteresan demek aliskanlik oldu vucut saatin degisti daha cok sey degisir zaten yeterki bulantin vs olmasin bence bu anlattigin sorun degil calisiyosan biraz uykusuzluk zorlar o kadar:) e o halde baklava ve uzum yemeli hemen kocaya naz yapmali:)))tatlım hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. takvim doğru ama doktorun üstten ultrason yaptığı için görünmemiş. normalde ilk 3 ay alttan yaparlar ultrasonu. daha net görünür(bebiş, kesesi ve beslenme kesesi). benim bu sayede doktor kanama alanımı erken tespit edip önlem aldı.
bilmem ki karından baktı işte daha kalp atışı için erken 5+5 dedi. inşallah kanama falan yoktur yalnız ilaçların etkisinden 4-5 tane kistim de varmış 5mm.lik. 4. aydan sonra vücut atıyormuş onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?