2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bu gün kontrole gittim progesteron hormonu yine yüksek ve transfar bir daha ki aya kaldı şimdi iğne ve hapa başayacağım.27 şubat haplara başlıyorum10 gün sonra martın 4ü lucrin iğne
vardır elbet bundada bir hayır ne diyeyim elden gelen yok birşey.ben pitiyi bekliyorum transfer için sanırım.

aramızda benim durumumu yaşayan var mı arkadaşlar?

kızlaaaaarrrr

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah'ım Hamile olan herkesin sağlık bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

11 mart muayene tarihim kızlar bakalım nolcek çok heyecanlıyım kalp atışını duyarmıyız bilginiz varmı transfer 8 şubatta yapılmıştı

Bende kismetse orada ucuncuyu denecegim. Lutfen deneyimlerini paylas..

benimde 5 taneydi hepsi döllendi ancak 4 tanesi kaliteliyli 1 transfer edildi 3 tane dondurduk önemli olan kaliteli embrio biliyorsun normal insanlar 1 yumurtayla hamile kalıo hakkında hayırlısı

unyeliarzucum hayirlisi olsun stres yapma bu bekleme surecini iyi degerlendir.
piticim ben adet oldum cumartesi carsamba tekrar test yapicaklar ve doktorla gorusucem ne dicek merak ediyorum kimyasal mi dis gebelik mi? kurtaja ameliyata gerek olmasin diyorum basindan beri ama adet olmak yeterli mi kurtuldum mu bilemiyorum. carsamba haber veririm durumdan.

arzucum hayırlısı olsun şimdi transfer edilip birçok sorun sıkıntı yaşayıp birde kaybetmek var. sabır diliyorum canım en güzeli gerçekleşecek...

11 mart muayene tarihim kızlar bakalım nolcek çok heyecanlıyım kalp atışını duyarmıyız bilginiz varmı transfer 8 şubatta yapılmıştı

Bende 8subatta yaptirdim martin 5de benimde muayenem senin Niye oyle gec
benim transferim 6 şubattı 16 şubat test ve testten 15 gün sonra dr.ultrason dediler bana. belki sen gittiğinde keseyi de kalp atışlarını tamamen duyarsın iki sevinci bir arada yaşarsın canım... hamile olduğunu biliyosun artık günler geçiyo.

3.kez deneyecegim.
canım hayırlısı olur hakkınızda. Rabbim kucağınıza şirin ikizler üçüzler doldursun... amin.

benimde 5 taneydi hepsi döllendi ancak 4 tanesi kaliteliyli 1 transfer edildi 3 tane dondurduk önemli olan kaliteli embrio biliyorsun normal insanlar 1 yumurtayla hamile kalıo hakkında hayırlısı
canım sayı önemli değil kaliteli olması önemli. buna takılma sakın. moralini bozma böyle şeylere anneliğe doğru gidiyosun rahat ol keyfini çıkar...

canım umarım adetle atmışsındır fazla müdahaleye gerek kalmadan toparlanırsın hemencecik.

5 martta bebemmm hemen geçsin yaaaa
evet günler hemen geçin seybili bekletmeyin. bebişini görsün hemencik....

ben transferi bugüne beklerken dün oldu şimdi evde dinleniyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur
canım hayırlıı olsun bebeğiniz. inşallah buradan hamileyimmm haberini de okuruz...

carmencim sevindim hamileliğin hakkında vakit buldukça yaz neler yaşıyorsun neler yaşatıyor bebek :))

ben transferi bugüne beklerken dün oldu şimdi evde dinleniyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur
hayırlısı olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun...berencim yaşını sorununu merkezını test tarıhını deneme sayını yaz senıde eklıyım tabloya...
carmen hayırı haberler almak ne guzel allah mutluluğunuzu daım etsın
umutsuz umutsuz olma lütfen burda bır tane yumurtası döllenipte hamile kalan arkadaşlarda oldu...
Benden de 3 tane toplandi 2 tanesi gelisti biri 6 biri 8hucreli olarak ucuncu gunu transferim yapildi simdi beklemedeyim test tarihim 4 mart
Az olunca bende telaslanmistim senin gibi allahin izniyle bir tanede yeter moralinibozma

arzucum biz anca beraber kanca beraber...doğum günleri aynı olcak hemen hemen düşünsene:)

3.kez deneyecegim.
artemisanka hoşgeldin aramıza allah bu sefer nasip etsın bebişini...

charms bı dahakıne ne zaman başlıyabılcenkı?arzuyla bana yetişebilcenmi?ya ben senıde ıstıyorum yanımda....

yarın test gununuz kızlar hayırlı haberlerle gelin inşallah...bizide merakta bırakmayın olurmu?

bizde sorun erkek infertilitesi hareket ve morfoloji,ilk deneme malatya park hastanesi sonuç negatif sonucumu aldıktan 2 hafta sonra doktorum ve ekibi hapse atıldı tüp bebekte usulsüzlük yaptıkları için hepimizin umuduyla oynadı allahda belasını verdi.şimdi ikinci deneme doğufertilde yapılacak doktorum uğraş bey dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah olur.ne yesem nasıl hareket etsem bana bildiklerinizi anlatırsanız sevinirrim arkadaşlar transferim 28.02.2013 günü yapılacak dua edin

aramıza hoşgeldin gelincik senıde ekledım tabloya...başından talıhsız olaylar geçmiş ama hemen kendını toplamışın...şimdiki tedavın diğerıne benzemıcek ve çok fazla ilaç kullanmıcan için vucudun daha rahat hıssedıcek kendını....tarnsferden önce kabız olmamak için pilav makarna beyaz ekmek yeme,bol bol su iç,hergun bır dılım ananas ye,sebze ağarlıklı beslen,pişmemiş et tuketme...benım bıldıklerım bunlar...

merhaba bugun güzel haber aldım 2 yumurtamda 3 ve 5 hücreliymiş.. normali 2-4 müş.. bilginiz var mı peki 3.4. günler gelişim durabiliyo mu. 2 yumurta olunca insan ister istemez korkuyo

Kizlar merhaba suan 5+4 hamileyim ve buradaki doktorumun talimatı uzerine rubella ( kizamikcik), toxoplazma gibi testler yapildi ve rubella ıgM pozitif cikti simdi baska bir hastanede tekrar yapilacak yine pozitif cikarsa 15 gun sonra degerde artis olup olmadigi kontrol edilecek.moralim cok bozuk arkadaslar bilmiyordum ben hamileligin ilk 3ayinda kizamikcik gecirilebilecegini ve bunun en cok fetus icin zararli oldugunu.kimse demedi sormadi bagisikligin var mi diye.doktorlariniza siz sorum gebelik oncesinde asi yapiliyormus arastirin bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum sizler bilin sorun uygulayin.ve nolur dua edin cok ihtiyacim var

canım üzülme bakalım hemen. diğer sonucu da gör doktorlar önlem alırlar elbet.
inşallah bebeğine zarar gelmeden atlatırsın canım benim Rabbim yardımcın olsun emenetini daim kılsın...

canım bak böyle bi yazı var bir oku pozitif sonuç çıkması bağışıklık kazanıldığını gösteriyormuş.

''HAMİLELİKTE KIZAMIKÇIK ENFEKSİYONU GEÇİRMEK
Kızamıkçık (Rubella, German measles) ateş ve döküntüler ile seyreden bir virüs enfeksiyonudur. Yüzden başlayıp vücuda yayılan tipik döküntü, hafif ateş, lenf bezlerinde şişme, iştahsızlık, baş ağrısı ve eklem ağrısı gibi belirtileri vardır. Bu şikayetlerin hepsi her zaman olmaz, örneğin %5 oranında döküntüler görülmeden geçirilir.
Kızamıkçık hasta kişinin öksürük ve hapşırması ile havaya yayılan virüsler ile bulaşır.

Hasta olan kişi döküntü orataya çıkmadan 1 hafta öncesi ile döküntüyü takip eden 4 günlük süre içinde bulaştırıcılığa sahiptir. Kızamıkçığın kuluçka sürsi 14-21 gün arasında değişir. Enfeksiyonu geçiren kişiler yada aşı olan kişiler hayat boyu sürecek bağışıklık kazanırlar ve bir daha bu hastalığı geçirmezler. Kanda yapılan Rubella IgG tahlili pozitif ise kişi hastalığa karşı bağışıklık kazanmıştır. Bağışıklık kazanmamış ve aşı olmamış çok az sayıda erişkin hastalığı geçirebilmektedir.''

devamı için.GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) KIZAMIKÇIK - RUBELLA

Canim cok tesekkur ederim destegin ve ilgin icin ama rubelle IgM var bir de o an gecirip gecirmedigini gosteriyor onemli olan da o zaten o pozitif bnim.benim hayrt ettigim onca para verdgmiz merkez nasil bunun onlemini almaz size sorduler ki hic tedavi oncesinde.

piticim canım yaş:28 erkek faktörü 2. deneme bahçelievler medicalpark beklenen gün:7 mart inşallah benide tabloya süslü püslü eklersin canım ya kızlar kendinize dua ederken benide geçirin aklınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…