2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlaaaaarrrr

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

tatlım çok çok çokkkkk sevındım sabah sabah çok iyi geldi haberin...süsledim bile ismini allah kucağınada aldırısn.

guzel haber alan anneleri tebrik ederimmm guzel haberler artsin ki biz de umutlanalim mutlu olalim.

unyeliarzucum nasil oldun soyle bir goz gezdirdim gecmise ama yeni mesajini goremedim hersey yolun da mi kontrollerde durum nasil? ben carsamba sabah bahcecide olucam orda olma ihtimalin var mi aklima geldin

canım telaşeden heyecandan görmemişim yazdığını.... kusura bakma... üniversite hastanesi orası ismi değişti Turgut özal ünverstesi olarak.. ben memnun kaldm açıkçası... fiyatları da uygun... besmeleyle koydu ya bebeklerimi içime.. mest etti beni açıkçası.... siz bilirsiniz tabi ama temiz nezih bi ortam.. hele doktorum.. candan hanım dünya tatlısı :)

tatlım çok çok çokkkkk sevındım sabah sabah çok iyi geldi haberin...süsledim bile ismini allah kucağınada aldırısn.

amiinn.. inşallah canımm.. çok teşekkür ederiimm :) darısı ısteyen herkesn basına ıns :)

gülzacığım bende 35 yaşındayım.yumoşlar oyle hemen bitmez hiç korkma telaş yapma benden 18 yumoş topladılar. rahim filmine gelelim evet zor ama dayanılmayacak kadar zor değil.en fazla 5 dk sürüyor.sen Allaha sığın o yardım eder hepimize hiç bir şey için canını sıkma vardır elbet bir hayır.

tatlım oyle 35ten sonra şak diye bitmez yumurta sen rahat akbilmi bu:)))))

harikasın piticiğim bayıldım yoruma akbil mi bu!

kızlaaaaarrrr

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!

canım bir kaç gündür canım sıkkın .yarın kontrolüm var.herşey yolunda ise beklide çarşamda transfer günüm olur ve görüşürüz .senin durumlar nasıl gidiyor.değer yükselişte mi?

ben transferi bugüne beklerken dün oldu şimdi evde dinleniyorum.inşallah hepimiz için hayırlısı olur

noldu tatlım senın durumun regl oldunmu?çarşamba bi git bakalım doktora bızıde haberdar et durumundan.öptüm...

Eski ve yeni arkadaslarim hepinize merhaba.calismaya basladigim icin artik pek yazma firsati bulamiyorum uzak kaldim son durumlardan. Umarim hersey yolundadir ve herkes guzel haberleriyle donatir sayfayi. Ben ve bebegim simdilik iyiyiz cok sukur.ALlah hepimizin yardimcisi olsun sevgiler...

bi soru sormak istiyorum arkadaşlar size sizlerden kaç yumurta toplandı.. benden dun 4 yumurta toplandı bugun aradılar 2 si tutmamıs diğer 2 si için de çarşambaya kadar takip edecekler ne olur bi cevap verin sizlerde nasıldın

Benimde 6taneydi 4tanesi bolundu hepside 1.kaliteydi 1tanesini koydurduk 3tanesini dondurduk cok sukur hamileyim Ins seninkilerde Cok iyi olur cnm rabbim yardimcin olsun

Benimde 6taneydi 4tanesi bolundu hepside 1.kaliteydi 1tanesini koydurduk 3tanesini dondurduk cok sukur hamileyim Ins seninkilerde Cok iyi olur cnm rabbim yardimcin olsun
ne bileyim elimde 2 tane kaldı onlarda henüz belli değil çarşambaya kadar nasıl olcak belli değil ilk gün mü önemli acaba ne durumda olacağı.. yoksa kotuye gıder mı dersin

ne bileyim elimde 2 tane kaldı onlarda henüz belli değil çarşambaya kadar nasıl olcak belli değil ilk gün mü önemli acaba ne durumda olacağı.. yoksa kotuye gıder mı dersin

Canini sıkma ya dun toplandiysa sana bugun haber verirler iste bolundu Cok iyiye gidiyo diye ins guzel haberler gelir sıkıntı yapma cnm

Benden de 3 tane toplandi 2 tanesi gelisti biri 6 biri 8hucreli olarak ucuncu gunu transferim yapildi simdi beklemedeyim test tarihim 4 mart
Az olunca bende telaslanmistim senin gibi allahin izniyle bir tanede yeter moralinibozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…