Canım tekrarladın mı testi ? Doktorun ne diyor ? Ümitsizliğe kapılma lütfen dualarını eksik etme belki bebişlerin son anda tutunur sana kaç kişi var doktor sonlandıralım demesine rağmen bekleyip bebişine kavuşan.Rabbim en hayırlısını nasip etsin sana
alperay hatırladım senı kısa bı sure once yazıyodun topikte ekle benıde demiştin...ekledım şimdi...inşallah güzel güzel artar değerin...bebişin koşar koynuna...
charms evet mesaim arttı ama inan sizi birarada tutmak tüm yorgunluklarımı alıp götürüyo...kendimi burda tüm gızlı kapaklı kalan duygulardan arındırılmış ve rahat hıssediyorum...değerim yukseldı demişsin kaç oldu?katladımı yoksa?eğer katladıysa dewam ediyo demektir...
ezel şu an herkesin dediği sana anlamsız gelir biliyorum ama ben seni çok ii anlıyorum 3 kez senin şu ana hissettiklerini hissettim bi değerim 500 e kadar çıkmıştı ve hepsini kendiliğimden hamile kalmıştım ama bizim bilmediğimiz şerlerde bi hayır var kimyasal olmasına bazen sevinmeli insan çünkü haftası büyüyüp kese görünse sonra yolunda gitmese kürtaj olmak zorunda kalıosun bide 9 ay karnında taşıyıp son günlerde kaybedenler var yani beterin beteri var
ha ben ne oldum beni teşhis edmemişlerdi endometriozis çok çok ağırmış ameliyat oldum menapoza sokuldum tam dokuz aydır bu tüp bebeğe hazırlık yaptım çok şükür bugün öğrendim pozitifi ancak yinede allah bilir ama kürtaj olmaktansa herzaman kimyasal gebelik daha iyidir çünkü adetle atıveriosun önümüzdeki ay gebe kalma ihtimali oluo ki ben arka arkaya iki kalmıştım
yani hiç üzme kendini rabbim senin için bi güzellik düşünüo ki sana değerini bilesin diye yaşattı kib
kızlar değerim 320 çıktı çok şükür hamileyimmmmmmmm
tutunsun annesine sıkı sıkı herkes aynı duyguları yaşasın
allah ol demesi yeter inş sağlıcakla kucağımıza alırız
Kızlaaaaaaaaar ben geldiiiiiiimsonucu aldım 150 çıktı doktorum gayet iyi dedi ayın 28 inde keseyi görmeye gidicez Allhım nasip ederse
evet 212,9 olmuş. 4+2 günlük olduk teyzesi.
amin canımm hepimiz duyarız inşallah...
canım sanırım aramızda 1 gün var bende dün 4+2 dim ve kan verdim 216 çıktı değerlerimizde çok yakın cuma bidaha kan ver dediler bana ondan sonraki cumada keseyi görürüz dediler
kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende sonucumu bugün aldım sonuç pozitif değerim 91 çıktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
teşekkürederim yaşım 35 anadolu sağlık merkezi istanbul sorun geçmişte 6 kez düşük yaşadım sebepsiz düşük ve mol gebelik 20 şubat 2013 teds tarihim beta hcg 22.66 pozitif şimdilik gebeyim 22. şubatta yeniden test yaptırıcam ilerleyişi görmek için hayırlısı umarım sağlıklı şekilde gebeliğim devam eder herkese bol şans diliyorum
kızlar değerim 320 çıktı çok şükür hamileyimmmmmmmm
tutunsun annesine sıkı sıkı herkes aynı duyguları yaşasın
allah ol demesi yeter inş sağlıcakla kucağımıza alırız
Maşallah. pozitif sonuç alan arkadaşların sayısı giderek yükseliyor, İşyerinde çok fazla internete giremediğim için herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorum ismini eklemediğim arkadaşlar varsa kusura bakmasın pozitif alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, İnşallah Allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirir ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Ayrıca sonucu negatif çıkan yada pozitif çıktıktan sonra düşen arkadaşlar için de çok üzüldüm, dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Allah herşeyin hayırlısını versin, İnşallah en kısa sürede Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
arkadaşlar sonucu pozitif gelenler ve hamişliği ilerleyenler, kasık ağrınız varmı? Lavaboda bile acıma oluyor bende. Kasıklarıma 15 20 sn.lik ağrı gibi bişeyler oluyor. Normal midir? Korkuyorum ben...
arkadaşlar sonucu pozitif gelenler ve hamişliği ilerleyenler, kasık ağrınız varmı? Lavaboda bile acıma oluyor bende. Kasıklarıma 15 20 sn.lik ağrı gibi bişeyler oluyor. Normal midir? Korkuyorum ben...[/QUO
canım aynısı bendede var karnım ağrıyor sancılarım oluyor nedir anlayamıyorum 1 martta çağırdı dr beni kalp sesi için allahım korusun allahım onları aklıma kötü şey getirmek istemiyorum
teşekkürederim yaşım 35 anadolu sağlık merkezi istanbul sorun geçmişte 6 kez düşük yaşadım sebepsiz düşük ve mol gebelik 20 şubat 2013 teds tarihim beta hcg 22.66 pozitif şimdilik gebeyim 22. şubatta yeniden test yaptırıcam ilerleyişi görmek için hayırlısı umarım sağlıklı şekilde gebeliğim devam eder herkese bol şans diliyorum
kızlar çok mutluyum bu gün kan verdim ve beta hcg 53.66 çok mutluyum pazar günü yine kan vercem ama doktorum ileleme çok iyi dedi içim rahatladı allaha şükür bu günüde atlattim benim gibi olan herkese bol şans diliyorum hepinizi seviyorum
8 şubat transfer
12. gün beta hcg-22.66
14. gün beta hcg-53.66
16.gün pazar günü beklicezzzzzzzz
çoook sevindim gözün aydın haydi hayırlısı içini ferah tut 16. gündede Allahın izniyle inşallah iyi haberler alıcaksınevet güzel artmış değerin inşşalh kucağına almakta nasip olur .
kızlar çok mutluyum bu gün kan verdim ve beta hcg 53.66 çok mutluyum pazar günü yine kan vercem ama doktorum ileleme çok iyi dedi içim rahatladı allaha şükür bu günüde atlattim benim gibi olan herkese bol şans diliyorum hepinizi seviyorum
8 şubat transfer
12. gün beta hcg-22.66
14. gün beta hcg-53.66
16.gün pazar günü beklicezzzzzzzz
Hadi hayirlisi cnm Ins daha cok artarda sende bebisine kavusursun rabbim hayirlisi sini versin
ya arkadaşlar başka topiklere bakıyodum da yaş 35'ten sonra yumurta rezervi azalıyo falan yazmışlar...ne yani benim 1 yılımmı kaldı şimdi...off zateneş faktörü var...bi de benimle mi uğraşıcaz..okudukça moralim bozuldu o yaştan sonra şans iyice azalıyo acaba? bi de yazdan sonra 3.denemeye başlıcaz ve büyük ihtimalle yeni merkezimiz benden rahim filmi isticek,çok sancılı olduğunu duydum biçok kişiden,anestezi alsam nasıl olur sizce..şimdiden bi fikrinizi alayım dedim canlarım...:)
ya arkadaşlar başka topiklere bakıyodum da yaş 35'ten sonra yumurta rezervi azalıyo falan yazmışlar...ne yani benim 1 yılımmı kaldı şimdi...off zateneş faktörü var...bi de benimle mi uğraşıcaz..okudukça moralim bozuldu o yaştan sonra şans iyice azalıyo acaba? bi de yazdan sonra 3.denemeye başlıcaz ve büyük ihtimalle yeni merkezimiz benden rahim filmi isticek,çok sancılı olduğunu duydum biçok kişiden,anestezi alsam nasıl olur sizce..şimdiden bi fikrinizi alayım dedim canlarım...:)
rahim filminden ben de cok korkmustum bir arkadasimin onerdigi yere gittim o hic acimadi cok rahattim demisti. ben gidince anestezi istedim eger istersen sakinlestirici verelim ama seni temin ediyoruz anesteziye gerek yok dediler. arkadasim kadar acisiz diildi evet cok siddetli bir adet sancisi hissettim zaten fikir olarak da zor bir islem ama sadece o sanci 3 dakika yani dayanilmaz bir tarafi yok. ben iyiki almamisim bosuna anestezi dedim. eger muaynede cok zorlanmiyorsan sen de benim gibi cabucak yaptirabilirsin.
canım 35ten sonra rezerv değeri azalıyo diyolar ama öyle 35e gelir gelmez azalacağını sanmam, 40ında 50sinde doğuranlar var sonuçta. rahim filmine gelince ben de İstanbul Fatihte bi yerde çektirdim, doktorum orayı önermişti, ağrısız yeni bir cihazla çekiyolar demişti. Evet işlem sırasında ağrım olmadı benim, sonrasında şiddetli bir adet sancım oldu ama ağrı kesici bile almamıştım ben. Bi ağrı kesiciyle halledilebilecek bir ağrıydı. Sen İstanbulda değilsin bildiğim kadarıyla , çektireceğin merkezleri araştırırsın, ağrısız diye belirtiyodu benim çektirdiğim merkezde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?