2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Artık umudum yok dr um ilaçlarımı bıraktırdı bana.... artık önümüze bakmaktan başka çare yok.... sadece ne kadar ara veriliyor, tekrar hemen tedaviye başlasammı? onu bilmiyorum... zaten kırmızılar da gelmedi henüz... bi gelsin bakalım da düşünücez artık(

artıs cok az dolayısıyla dıs gebelık ihtimali dusmus oldu en cok ondan korkmustum. hic deger katlansin gebelik olsun istemedim cunku bu seferde cocukta ne sorun olucak diye dusunecektim 9 ay. bir an once adet olmak istiyorum.

Teşekkür ederim insanların birbirini tanımadan bu kadar destek oluşu çok güzel... ben aslında çok güçlüyümdür ama hormonların etkisinden sanırım 2 gündür gözlerimden akan yaşı durduramıyorum... sende çok zor günler yaşamışsın allahım inşallah bu sefer devamını getirir. sağlıkla kucağına almak nasip etsin....

Günaydıııııın kızlaaar ben SAT a göre 5+3 haftalığım ama bugün bel ağrısı var sizce normal mi bu bel ağrısı ? Korkmaya başladım bugün. Dün biraz üzüldüm ağladım gergindim,acaba onun etkisi de olabilir mi ?

arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler.kendimi daha iyi hissediyorum baş dönmelerim azaldı.ama ben çok ümitsizim...hep bir terslik çıkıyor sanki boşuna uğraşıyormuşum gibi geliyor.çok ümitsizimmmmm.

Kızlaaaaaaaaar ben geldiiiiiiim sonucu aldım 150 çıktı doktorum gayet iyi dedi ayın 28 inde keseyi görmeye gidicez Allhım nasip ederse

evet 212,9 olmuş. 4+2 günlük olduk teyzesi.

amin canımm hepimiz duyarız inşallah...

canım sanırım aramızda 1 gün var bende dün 4+2 dim ve kan verdim 216 çıktı değerlerimizde çok yakın cuma bidaha kan ver dediler bana ondan sonraki cumada keseyi görürüz dediler

kızlar ben geldim sonuç pozitif degerim 124 cıktı allahıma sukurler olsun hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende sonucumu bugün aldım sonuç pozitif değerim 91 çıktı Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar değerim 320 çıktı çok şükür hamileyimmmmmmmm
tutunsun annesine sıkı sıkı herkes aynı duyguları yaşasın
allah ol demesi yeter inş sağlıcakla kucağımıza alırız

Maşallah. pozitif sonuç alan arkadaşların sayısı giderek yükseliyor, İşyerinde çok fazla internete giremediğim için herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorum ismini eklemediğim arkadaşlar varsa kusura bakmasın pozitif alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, İnşallah Allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirir ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Ayrıca sonucu negatif çıkan yada pozitif çıktıktan sonra düşen arkadaşlar için de çok üzüldüm, dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Allah herşeyin hayırlısını versin, İnşallah en kısa sürede Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

pozitif olanlara hayırlı olsun.mutluluklar

arkadaşlar sonucu pozitif gelenler ve hamişliği ilerleyenler, kasık ağrınız varmı? Lavaboda bile acıma oluyor bende. Kasıklarıma 15 20 sn.lik ağrı gibi bişeyler oluyor. Normal midir? Korkuyorum ben...

Cnm benim kasik agrim yok ama acayayip sancim var adet gunum ondanmi acaba korkmaya basladim

kızlar çok mutluyum bu gün kan verdim ve beta hcg 53.66 çok mutluyum pazar günü yine kan vercem ama doktorum ileleme çok iyi dedi içim rahatladı allaha şükür bu günüde atlattim benim gibi olan herkese bol şans diliyorum hepinizi seviyorum

8 şubat transfer
12. gün beta hcg-22.66
14. gün beta hcg-53.66
16.gün pazar günü beklicezzzzzzzz

çoook sevindim gözün aydın haydi hayırlısı içini ferah tut 16. gündede Allahın izniyle inşallah iyi haberler alıcaksın evet güzel artmış değerin inşşalh kucağına almakta nasip olur .

çoook sevindim gözün aydın haydi hayırlısı içini ferah tut 16. gündede Allahın izniyle inşallah iyi haberler alıcaksın evet güzel artmış değerin inşşalh kucağına almakta nasip olur .

sağol canım benim şimdiden heyecanlandım yaaaa bu siteye girmek beni psikolojik olarak çok rahatlatıyor iyiki varsınız:)

ya arkadaşlar başka topiklere bakıyodum da yaş 35'ten sonra yumurta rezervi azalıyo falan yazmışlar...ne yani benim 1 yılımmı kaldı şimdi...off zateneş faktörü var...bi de benimle mi uğraşıcaz..okudukça moralim bozuldu o yaştan sonra şans iyice azalıyo acaba? bi de yazdan sonra 3.denemeye başlıcaz ve büyük ihtimalle yeni merkezimiz benden rahim filmi isticek,çok sancılı olduğunu duydum biçok kişiden,anestezi alsam nasıl olur sizce..şimdiden bi fikrinizi alayım dedim canlarım...:)

Hadi hayirlisi cnm Ins daha cok artarda sende bebisine kavusursun rabbim hayirlisi sini versin

rahim filminden ben de cok korkmustum bir arkadasimin onerdigi yere gittim o hic acimadi cok rahattim demisti. ben gidince anestezi istedim eger istersen sakinlestirici verelim ama seni temin ediyoruz anesteziye gerek yok dediler. arkadasim kadar acisiz diildi evet cok siddetli bir adet sancisi hissettim zaten fikir olarak da zor bir islem ama sadece o sanci 3 dakika yani dayanilmaz bir tarafi yok. ben iyiki almamisim bosuna anestezi dedim. eger muaynede cok zorlanmiyorsan sen de benim gibi cabucak yaptirabilirsin.

canım 35ten sonra rezerv değeri azalıyo diyolar ama öyle 35e gelir gelmez azalacağını sanmam, 40ında 50sinde doğuranlar var sonuçta. rahim filmine gelince ben de İstanbul Fatihte bi yerde çektirdim, doktorum orayı önermişti, ağrısız yeni bir cihazla çekiyolar demişti. Evet işlem sırasında ağrım olmadı benim, sonrasında şiddetli bir adet sancım oldu ama ağrı kesici bile almamıştım ben. Bi ağrı kesiciyle halledilebilecek bir ağrıydı. Sen İstanbulda değilsin bildiğim kadarıyla , çektireceğin merkezleri araştırırsın, ağrısız diye belirtiyodu benim çektirdiğim merkezde.

yok cnm artık alıştık alttan muayenelere,opuya.vs he türlü...:) sağol cnm...rahatlattın beni...:)

evet cnm ist'da değilim..bakalım gittiğimiz yerde çektircez işte...doğru aslında 40-50'de doğuranlar var bakarsan...ağrısız diye belirtiliyo demek ki...çok sağol cnm yaaaa,vallarahatladım...iyi ki yazışıyoruz burdan kafamız rahatlıyo,sorularımız cvp buluyo birbirimiz sayesinde...bizi bizden iyi anlayan yok zaten,çünkü birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hep aynı şeyleri yaşıyoruz..iyi ki varsınız kızlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…