2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Ben de rahim filmi çektirdim, ama öyle söyledikleri kadar çok sancılı olmuyor, adet sancısına benzer bir ağrı oluyor ama o da anastezi gerektirecek kadar değil, benim bazen adetlerimde daha çok sancım oluyor. Umarım herşey yolunda gider bir sorun çıkmaz , Allah isteyen herkesi hayırlısıyla çocuk sahibi yapsın inşallah.

çok çok mutlu oldum allah kalp sesinide dinletsin güzel annesine:)

tatlım oyle 35ten sonra şak diye bitmez yumurta sen rahat akbilmi bu:)))))

amiiiiin cnm sağol...:)

tatlım oyle 35ten sonra şak diye bitmez yumurta sen rahat akbilmi bu:)))))

piticimmm çok şekersin, akbil haa... inşallah bu uğurda çaba gösterenlerin hep hep sağlıklı yumurtaları,sağlıklı hormonları,bir sürü bir sürü sağlıklı embriyoları ve sonunda da sağlıklı bebekleri olsun inşallaaaaah...:)

20 yaşında olup maalesef rezervleri çok az olanların olduğu gibi 40 yaşında 20'liklere taş çıkaranlar da var. bu tamamen Allah vergisi

doğrusun arkadaşım,ara ara telaş yapıyorum işte orda burda okudukça...hassas konular bunlar bizim için...:)

benim canım kader ortaklarım yarın transferim var inşallah 12 gün sonra burdan bu sefer artık bende hamileyim diyebilirim.hepiniz kendinizle birlikte banada dua edin olurmu sizleri tanımasamda hepinizle aramda gönül bagı var nede olsa aynı evlat hasretiyle yanıyoruz.kocaman öptümmmm herkesi.

kızlaaaaarrrr

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

kızlaaaaarrrr

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

Tebriklerrrrrrrr arkadaşımmmm
Rabbim tamamına erdirsinnnn inş.
sağ sağlim kuçağına almayıda nasip etsin..:26::26::26:
darısı bizlerin başınaaaaaaaaa

kızlaaaaarrrr

tatlıım tebrikler.. Allah tamamına erdirsin inşallah,darısı başımıza ...:) sorunumuz aynı,azosperm,o yüzden ayrı bi dikkatimi çekti açıkçası, sen Ankara'da yaptırmışsın tabloda gördüğüm kadarıyla...orda nereleri tavsiye edebilirsin? 3.yü orda yaptırmayı düşünüyoruz da...bir de nelere dikkat ettin,neler hissettin fiziksel olarak,bizlerle paylaşır mısın cnm ?...:)

herkese ayrı ayrı cok tesekkur ederım. . . .dılerım bu duyguyu herkes yasar :) sen fatıh te mı yaptrcksn canm ankarada demıssınde. . .

herkese ayrı ayrı cok tesekkur ederım. . . .dılerım bu duyguyu herkes yasar :) sen fatıh te mı yaptrcksn canm ankarada demıssınde. . .

büyük ihtimalle ankara'da olcak ama hiçbir fikrim yok orayla ilgili...gerçi yerleşme işlemleri falan bitince tek tek gezmeyi düşünüyorum hepsini ama sen yaptırmışsın ya orada fikrini alayım dedim...senin yaptırdığın yer özel mi,başka hangi merkezler var,"gürgan kliniği" çok duyuyorum burda,nasıl acaba,tavsiyelerin neler cnm?...

topiği kaybetmişim bi ocak topiği yine mi açılmış yoksa benim gözlerim mi bulandı :44::44::44: neseee canlarım bugün transferim yapıldı 2 emriyo koyuldu emriyolar orta kalite artık beklemedeyimm 10 gün çabuk geçsin yaaaaa heyacanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…