Kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm((
duygu sonucun pozitifmiş çok sevindim testten önce neler hissediyodun bende sadece baş dönmesi var od ilaçların etkisinden herhalde.sende ne gibi etkiler vardı merak ediyorum[/QUO
çok teşekkür ederim arkadaşım .transferden sonra 6.güne kadar hiçbir belirti yoktu bayapı üzülmüştüm hatta yalnız o günden sonra kasıklarımda batmalar oldu yatarken gerilme vardı kasıkta. transferden sonra bugün 18.günüm ve daha birkaç gündür uyku eğilimi ve iştah artışı mevcut çabuk acıkıyorum.Tüm belirtiler bunlar
çok teşekkür ederim arkadaşım biraz rahatladım bende hala bişey yok çünkü.bugün 5.günüm hala bişey hissetmedim diye korkuyodum.
yarın test günüm inş güzel haberler alırız herkese umut olur dua edin lütfen
arkadaşlar kaç gündür giremedim topiğe kendimle uğraşmaktan bir hal oldum.baş dönmeleri yüzünden hastanelerde geziyorum 4 serumdan sonra açtım gözümü vertigo dan dolayı oluyormuş başdönmem.neyse biraz iyiyim drumla konuştum ve ilaçlara başladım.hem vertigo ilaçları hem bebiş için hazırlık ilaçları hap kolik oldum..umarım bu sefer bir sorun olmadan transfere hazır olurum dualarınızda benide unutmayı....
kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm((
Kızlar benim değerler düşüşe geçti..... Sanırım kimyasal gebelik geçirmişim çok üzgünüm((
kızlar değerim 320 çıktı çok şükür hamileyimmmmmmmm
tutunsun annesine sıkı sıkı herkes aynı duyguları yaşasın
allah ol demesi yeter inş sağlıcakla kucağımıza alırız
canım hayırlı olsun çok çok mutlu oldum. ALLAH HERKESIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.kızlar değerim 320 çıktı çok şükür hamileyimmmmmmmm
arkadaşlar sonucu pozitif gelenler ve hamişliği ilerleyenler, kasık ağrınız varmı? Lavaboda bile acıma oluyor bende. Kasıklarıma 15 20 sn.lik ağrı gibi bişeyler oluyor. Normal midir? Korkuyorum ben...
alperay hatırladım senı kısa bı sure once yazıyodun topikte ekle benıde demiştin...ekledım şimdi...inşallah güzel güzel artar değerin...bebişin koşar koynuna...teşekkürederim yaşım 35 anadolu sağlık merkezi istanbul sorun geçmişte 6 kez düşük yaşadım sebepsiz düşük ve mol gebelik 20 şubat 2013 teds tarihim beta hcg 22.66 pozitif şimdilik gebeyim 22. şubatta yeniden test yaptırıcam ilerleyişi görmek için hayırlısı umarım sağlıklı şekilde gebeliğim devam eder herkese bol şans diliyorum
kizlar ne cok kisi gelmis ne kadar artmis sayimiz takip etmek iyice zorlasmis piticim sana kolayliklar dilerim mesayin artiyor git gide:))))
ben bugun ikinci kez test yaptim ve sukurler olsun ki cok az cikmis degerim. sukrediyorum cunku dis gebelik olur diye cok korktum gerci hala risk var ama carsamba gunu kontrole gidicem ve tekrarlanacak test. yani testin negatif cikmasi sadece olmadi diye uzer boyle cetrefilli isler insanin saglik kaygisini arttiriyor bu daha zor.
alperay hatırladım senı kısa bı sure once yazıyodun topikte ekle benıde demiştin...ekledım şimdi...inşallah güzel güzel artar değerin...bebişin koşar koynuna...
sağol canım temennin için çok teşekkürederim nolur değerim yükselsin herşey yolunda gitsin şu cuma
bi gelsin bla bla bla......
charms evet mesaim arttı ama inan sizi birarada tutmak tüm yorgunluklarımı alıp götürüyo...kendimi burda tüm gızlı kapaklı kalan duygulardan arındırılmış ve rahat hıssediyorum...değerim yukseldı demişsin kaç oldu?katladımı yoksa?eğer katladıysa dewam ediyo demektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?