Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar nasılsınız? Az once doktordan geldim ve ikinci maraton bugün itibariyle başlamış bulunmakta. İkinci kontrol 28 şubat. Estrofem diye bir hap verdi. Baş ağrısı mide bulantısı yapar dedi. Aranızda kullanan var mı?
öncelikle hayırlı olsun, ben de kullanmıştım bende bi yan etki yapmadı belki bünye ile alakalıdır, gerçi bu yolda ne verseler kullanmaya hazırız yeterki olsun diye de.. Allah bu yolda herkese yardım etsin sabır versin inş..
kızlar benim test gunum carsamba ama ben yarın yapmak istiyorum fark olmaz heralde ev ustume geliyo dayanamıyorum yaptırımmı
ezelcim merkezler farklı olduğu için testlerde farklı çıkabiliyor.inşllhseninkide öyledir.ama aynı sonuç çıkarsa dış gebelik olabilir.bende geçirdiğim için biliyorum.düzensiz seyreden betahcg onu gösteriyor.20 üstü olmaz demiş incirim 6000lere çıkan arkadaşlar var dış gebelik topiğinde.inşllh normal gebeliktir seninkisi.hakkında hayırlısı olsun cnm...
merhaba benimde test günüm yarın eşim iş dönüşü idrar testi almış akşam ümitsizce yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm inşallah yarında mutlulugum daha çok katlanır benimde hiç umudum yoktu ve idrar da çıktı gözle görülebilen pembe ikinci çizgi biran önce sabah olsun istiyorum ilki işim tedavimi yaptırdığım hastaneye gitmek olacak kan testimide orda yapacaklardı zaten umarım mutululuğum sonuna dek sürer bu arada Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu benim 4. denemem di bu arada :)
öncelikle hayırlı olsun, ben de kullanmıştım bende bi yan etki yapmadı belki bünye ile alakalıdır, gerçi bu yolda ne verseler kullanmaya hazırız yeterki olsun diye de.. Allah bu yolda herkese yardım etsin sabır versin inş..
merhaba burçin bende 20 gün önce pozitifi gördüm fakat 1 hafta sonra düşük oldu malesef.. 2 tane dondurulmuşum var onları transfer ettirmek istiyorum fakat kendi kendine gebe kalma ihtimali var diyolar beklesemmi bilmiyorumm sen beklicekmisin hemen transfermi yaptırcaksın birde hangi hastanede yaptırdın..şimdiden teşekkürler:)
kızlaaaar
sonucumu aldım maalesef sevındırıcı bır haber veremıyorum. uzulmedim ama artik sorun oldugunu dusunup endiselendim. sonucum 28 cikti ve takip edilmesi gereken bir durum dedi hemsire testi tekrarlicam. bana sebepsiz infertelite denilmisti sanirim artik bir sebep arayacaklar. hakkimizda hayirlisi. tek dilegim ciddi bir sorun tespit edilmesin gerisi kolay yilmadan denicez.
yazmistim zaten uzuldugum seyler oldu ve hatirlatti bana hayat tek sorunun bebek olmayacagini. bu yuzden son derece metanetliyim.
allah hepimizin yardimcisi olsun, operim guzel anne adaylarini tek tek
piticim arzucum zaman zaman girer haberdar ederim ve haberlerinizi alirim:)) sakin siz de uzulmeyin benim icin. dua edin ki saglik problemi cikmasin bundan sonraki sureclerde
ünyeliarzu da baş dönmesi yaptığını yazmıştı...Selam kızlar nasılsınız? Az once doktordan geldim ve ikinci maraton bugün itibariyle başlamış bulunmakta. İkinci kontrol 28 şubat. Estrofem diye bir hap verdi. Baş ağrısı mide bulantısı yapar dedi. Aranızda kullanan var mı?
Selam kızlar nasılsınız? Az once doktordan geldim ve ikinci maraton bugün itibariyle başlamış bulunmakta. İkinci kontrol 28 şubat. Estrofem diye bir hap verdi. Baş ağrısı mide bulantısı yapar dedi. Aranızda kullanan var mı?
ALLAH tamamına erdirir inşallah...merhaba benimde test günüm yarın eşim iş dönüşü idrar testi almış akşam ümitsizce yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm inşallah yarında mutlulugum daha çok katlanır benimde hiç umudum yoktu ve idrar da çıktı gözle görülebilen pembe ikinci çizgi biran önce sabah olsun istiyorum ilki işim tedavimi yaptırdığım hastaneye gitmek olacak kan testimide orda yapacaklardı zaten umarım mutululuğum sonuna dek sürer bu arada Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu benim 4. denemem di bu arada :)
cuma 35.1,saol canım sen naptın testi tekrarladın mı?
merhaba benimde test günüm yarın eşim iş dönüşü idrar testi almış akşam ümitsizce yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm inşallah yarında mutlulugum daha çok katlanır benimde hiç umudum yoktu ve idrar da çıktı gözle görülebilen pembe ikinci çizgi biran önce sabah olsun istiyorum ilki işim tedavimi yaptırdığım hastaneye gitmek olacak kan testimide orda yapacaklardı zaten umarım mutululuğum sonuna dek sürer bu arada Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu benim 4. denemem di bu arada :)
inşallah canımm... ALLAH herkese anneliği yaşatsın.inşallah katlanarak devam eder,sağlıkla kucağına alırsın canım.
ne güzel cnm hayırlı olsun yarın bende yaptırcam hem heycanlıyım hemde uzuntuluyum içimden hiç pozitif çıkcakmış gibi gelmiyo valla bugunden belli aglıyım güliyim bilemedim ben hiç bu kadar stres yapmamıştım ama biliyorum yarın burda kocaman bir ne negatif görürseniz sasırmayın diyceksinizki niye böyle ümitsiz konusuyosun cunku içimde zerre kadar umut yok ben hep hayel ederdim acaba birgün bende hamile olcakmıyım ama malesef yok insan birazda olsa hisseder dimi dua edin olurmu inş buraya guzel sonuçlarla gelirim cok korkuyorum ALLAHIM SEN KİSEYİ EVLAT ACISIYLA İMTİHAN ETME...........AMİN.............
canımsın ya iyiki bu topiği açmışsın ve biz seni bulmuşuz.sen olmasan kim bizleri bir araya getirirdi.vedeiğin destek ve moral için canı gönülden teşekkürler.teyze olman için elimden gelen gayreti ve drenci gösteriyorum.
Selam kızlar 14 şubatta 150 çıkan test sonucum bugün 881.66 sizce nasıl kızlar .doktoru aradım açmadı müsait değildi sanırım çatlıycam meraktan
ne güzel cnm hayırlı olsun yarın bende yaptırcam hem heycanlıyım hemde uzuntuluyum içimden hiç pozitif çıkcakmış gibi gelmiyo valla bugunden belli aglıyım güliyim bilemedim ben hiç bu kadar stres yapmamıştım ama biliyorum yarın burda kocaman bir ne negatif görürseniz sasırmayın diyceksinizki niye böyle ümitsiz konusuyosun cunku içimde zerre kadar umut yok ben hep hayel ederdim acaba birgün bende hamile olcakmıyım ama malesef yok insan birazda olsa hisseder dimi dua edin olurmu inş buraya guzel sonuçlarla gelirim cok korkuyorum ALLAHIM SEN KİSEYİ EVLAT ACISIYLA İMTİHAN ETME...........AMİN.............