• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

saol cnm inş valla bşe hissetmiyorum desem yeridir bana olmiycakmış gibi geliyo hep negatife aliştigim için bana cok zor geliyo pozitifi görmek

Klasik bi söz ama iyi düşün iyi olsun derler... ama aynı durumları yaşadığım için bence kötü şeyler aklına geliyo ise hiç bişey düşünme.. Bol bol dua et vericek olan yaradan nihayetinde.. Ama ben buraya uye bıle olmak istemedim kendimi hiç bu olayların konuların içine dahi sokmak istemedim...Yıllarrdır uğraştım heralde artık herşeyini oluruna bıraktım..Ama içimde oyle bir his varki sanki olucakta bi çok defa bu sayfalara baktığımda güzel sonuçlar verenlerin sevinçlerini okudum sanki kendim almış gibi mutlu oldum oyle zamalar olduki tek bir kişinin yazılarını bi le takip ettim hani sonucu ne olmus diye..o yuzden bende mutluluğumu ilk burda paylaşcam gibi bi his var.. umarım tabi

Anladım canım ya... Bebeğimize giden yolda durmak yok... Hangi merkezde tedavi görüyorsun? Bir şekilde yeniden başlamak gerekecek toparlanıp tedaviye devam.. Problem neydi peki?

erkek faktörü! ama neden tutmadı bılmıyorum. doktorum basta cok umut vermıstı sende sorun yok yasın fazla degıl buyuk ıhtımal tutar dedı ama tutmadı. nıye tutmadı dedım sans, olabılıyor rahım zarı ınce kaldı falan dedı. acıkcası bende cok sorgulamadım. bı kac ay bekle tedavıden sonra spontan gebelıkler olabılıyor falan dedı offff canım sıkılıyor ya .

erkek faktörü! ama neden tutmadı bılmıyorum. doktorum basta cok umut vermıstı sende sorun yok yasın fazla degıl buyuk ıhtımal tutar dedı ama tutmadı. nıye tutmadı dedım sans, olabılıyor rahım zarı ınce kaldı falan dedı. acıkcası bende cok sorgulamadım. bı kac ay bekle tedavıden sonra spontan gebelıkler olabılıyor falan dedı offff canım sıkılıyor ya .

Canım ya sıkma canını diycem ana kolay değiş biliyorum.. Bende seninle aynı durumdayım üstelik ikincisinde de tutmadı... Doktor çok umutluydu beni de umutlandırdı önce yıkıldım... Ama şimdi toparlanıyorum başka çare yok ki... Hangi merkezde tedavi görüyorsun?

kıslar nasip kısmet olursa bende 1-2 ay içerisinde tüp bebek düşünüyorum.sizin sonuçlarınız pozitif olurda inşalah banada umut olursunuz.

Selam kızlar 14 şubatta 150 çıkan test sonucum bugün 881.66 sizce nasıl kızlar .doktoru aradım açmadı müsait değildi sanırım çatlıycam meraktan

Selam kızlar 14 şubatta 150 çıkan test sonucum bugün 881.66 sizce nasıl kızlar .doktoru aradım açmadı müsait değildi sanırım çatlıycam meraktan

valla duygu, Allah kucağına almayı nasip etsin diyelim, gözün aydın. muayene için randevunu almışsındır herhalde. en kısa zamanda keseyi görür ve minik pıtpıtları duyarsın inş. :)

testi 2 gün erken yaptırmak isteyen arkadaşım bence yaptır. benim arkadaşım 3 gün önceden pozitifi gördü. Allah sana da nasip etsin :)

kızlar 12. günü test sonucum 78 di bu gün 14. günüm farklı hastanede test yaptırdım sonuç 70... çok üzgünüm sizce hastaneler arası değer farkı olabilir mi ben bu gün 200 lerde beklerken değerimi 70 olur mu yaaa.:((

kızlar 12. günü test sonucum 78 di bu gün 14. günüm farklı hastanede test yaptırdım sonuç 70... çok üzgünüm sizce hastaneler arası değer farkı olabilir mi ben bu gün 200 lerde beklerken değerimi 70 olur mu yaaa.:((

ezelcim doktorunu arayıp sorsana hemen. ben burada ilk defa senin gibi görüyorum. tamam dış gebelik ve mol gebeliklerde değer düşmesi olur ama onlar genellikle 20nin üstüne de çıkmaz. inş laboratuvar farkıdır. hakkında hayırlısı olsun.

ezelcim doktorunu arayıp sorsana hemen. Ben burada ilk defa senin gibi görüyorum. Tamam dış gebelik ve mol gebeliklerde değer düşmesi olur ama onlar genellikle 20nin üstüne de çıkmaz. Inş laboratuvar farkıdır. Hakkında hayırlısı olsun.

şimdi herzaman yaptırdığım hastaneye tekrar gidip kan verdim bakalım sonuç ne olacak... Dua edin lütfen bana olur mu?

merhabalar
:nazar: benim transferim 2 şubatta olmuştu adet sancısına benzer ağrılar hissediyorsunuz ve sanki içerden iğne batırıyorlarmış gibi bir his oluşuyor allahıma şükür ilk denemem ve sonucum pozitif 1 martta
doktorum ultrasonla bakıcak ve kalp seslerini dinleyeceğiz çok mutluyum . Allahım devamına erdirsin sağlıklı doğumlarımız olsun ve allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :nazar:

meltem hayırlı haberini bizimle paylaştığın için teşekkür allah kucağınada aldırsın inşallah...

kızlar benim test gunum carsamba ama ben yarın yapmak istiyorum fark olmaz heralde ev ustume geliyo dayanamıyorum yaptırımmı

çıkar tatlım kanda eğer bırgun daha beklemek senı strese daha fazla sokucaksa ver testı rahatla...hayırlı haberlerle:)
şimdi herzaman yaptırdığım hastaneye tekrar gidip kan verdim bakalım sonuç ne olacak... Dua edin lütfen bana olur mu?
ezelcım en guzelını yapmışsın sabah test yaptırmaya gittiğin yere giderek...bizide haberdar et olurmu...

kızlarrr şimdi ne yapacagız? tüp bebek tutmadı şimdi ne yapıyorsunuz neye karar verdiniz?

bende aralık ayında tüp bebek yaptırdım.sonuç dış gebelik.birkaç ay dinlenip mayıs ayında dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyorum inşllh.senin dondurulmuşların yoksa birkaç ay doğal yolla gebe kalmaya çalış bakalım.tüp bebekten sonra kendiliğinden gebe kalan arkadaşlar var.ilaçların etkisi devam ediyormuş.bende mayısa kadar deniyecem belki kendiğinden gebelik olur.inşllh tedaviye gerek kalmadan sende hamiş olursun.herşey rabbimin elinde....

ezelcim merkezler farklı olduğu için testlerde farklı çıkabiliyor.inşllhseninkide öyledir.ama aynı sonuç çıkarsa dış gebelik olabilir.bende geçirdiğim için biliyorum.düzensiz seyreden betahcg onu gösteriyor.20 üstü olmaz demiş incirim 6000lere çıkan arkadaşlar var dış gebelik topiğinde.inşllh normal gebeliktir seninkisi.hakkında hayırlısı olsun cnm...

Son düzenleme:
ezelcım en guzelını yapmışsın sabah test yaptırmaya gittiğin yere giderek...bizide haberdar et olurmu...[/QUOTE]

ŞİMDİ SONUCUMU ALDIM. 83 YETERLİ ARTIŞ OLMADIĞI İÇİN DIŞ GEGELİK OLABİLİR DEDİ DOKTORUM, 2 GÜN SONRA KONTROLE GİDECEĞİZ BAKALIM HAYIRLISI

ezelcım en guzelını yapmışsın sabah test yaptırmaya gittiğin yere giderek...bizide haberdar et olurmu...

ŞİMDİ SONUCUMU ALDIM. 83 YETERLİ ARTIŞ OLMADIĞI İÇİN DIŞ GEGELİK OLABİLİR DEDİ DOKTORUM, 2 GÜN SONRA KONTROLE GİDECEĞİZ BAKALIM HAYIRLISI[/QUOTE]

hayırlısı olsun inşllh2 günde bir betaya baktır.moralini yüksek tut.herşerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır...

Biran önce adet olup dondurulmuşlarla transfere devam etmek istiyorum tabi henüz doktorumla konuşmadım... Bakalım o ne diyecek? Sen ne yapacaksın?

merhaba burçin bende 20 gün önce pozitifi gördüm fakat 1 hafta sonra düşük oldu malesef.. 2 tane dondurulmuşum var onları transfer ettirmek istiyorum fakat kendi kendine gebe kalma ihtimali var diyolar beklesemmi bilmiyorumm sen beklicekmisin hemen transfermi yaptırcaksın birde hangi hastanede yaptırdın..şimdiden teşekkürler:)

Back