dondurulmusum yok bilemiyorum ne yapacagımı da o yuzden sizler ne yapıyorsunuz diye sordum akıl alayım dıye
kızlar benim test gunum carsamba ama ben yarın yapmak istiyorum fark olmaz heralde ev ustume geliyo dayanamıyorum yaptırımmı
inşallah güzel sonuç alırsın.. içini ferah tut yine herşey allahtan...Ama insan birazda olsun hisseder sanki?? Ne hissediyosun :26:
saol cnm inş valla bşe hissetmiyorum desem yeridir bana olmiycakmış gibi geliyo hep negatife aliştigim için bana cok zor geliyo pozitifi görmek
Anladım canım ya... Bebeğimize giden yolda durmak yok... Hangi merkezde tedavi görüyorsun? Bir şekilde yeniden başlamak gerekecek toparlanıp tedaviye devam.. Problem neydi peki?
kızlar benim test gunum carsamba ama ben yarın yapmak istiyorum fark olmaz heralde ev ustume geliyo dayanamıyorum yaptırımmı
erkek faktörü! ama neden tutmadı bılmıyorum. doktorum basta cok umut vermıstı sende sorun yok yasın fazla degıl buyuk ıhtımal tutar dedı ama tutmadı. nıye tutmadı dedım sans, olabılıyor rahım zarı ınce kaldı falan dedı. acıkcası bende cok sorgulamadım. bı kac ay bekle tedavıden sonra spontan gebelıkler olabılıyor falan dedı offff canım sıkılıyor ya .
Selam kızlar 14 şubatta 150 çıkan test sonucum bugün 881.66 sizce nasıl kızlar .doktoru aradım açmadı müsait değildi sanırım çatlıycam meraktan
kızlar 12. günü test sonucum 78 di bu gün 14. günüm farklı hastanede test yaptırdım sonuç 70... çok üzgünüm sizce hastaneler arası değer farkı olabilir mi ben bu gün 200 lerde beklerken değerimi 70 olur mu yaaa.(
ezelcim doktorunu arayıp sorsana hemen. Ben burada ilk defa senin gibi görüyorum. Tamam dış gebelik ve mol gebeliklerde değer düşmesi olur ama onlar genellikle 20nin üstüne de çıkmaz. Inş laboratuvar farkıdır. Hakkında hayırlısı olsun.
merhabalar
benim transferim 2 şubatta olmuştu adet sancısına benzer ağrılar hissediyorsunuz ve sanki içerden iğne batırıyorlarmış gibi bir his oluşuyor allahıma şükür ilk denemem ve sonucum pozitif 1 martta
doktorum ultrasonla bakıcak ve kalp seslerini dinleyeceğiz çok mutluyum . Allahım devamına erdirsin sağlıklı doğumlarımız olsun ve allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ezelcım en guzelını yapmışsın sabah test yaptırmaya gittiğin yere giderek...bizide haberdar et olurmu...şimdi herzaman yaptırdığım hastaneye tekrar gidip kan verdim bakalım sonuç ne olacak... Dua edin lütfen bana olur mu?
kızlarrr şimdi ne yapacagız? tüp bebek tutmadı şimdi ne yapıyorsunuz neye karar verdiniz?
kızlar 12. günü test sonucum 78 di bu gün 14. günüm farklı hastanede test yaptırdım sonuç 70... çok üzgünüm sizce hastaneler arası değer farkı olabilir mi ben bu gün 200 lerde beklerken değerimi 70 olur mu yaaa.(
ezelcım en guzelını yapmışsın sabah test yaptırmaya gittiğin yere giderek...bizide haberdar et olurmu...
Biran önce adet olup dondurulmuşlarla transfere devam etmek istiyorum tabi henüz doktorumla konuşmadım... Bakalım o ne diyecek? Sen ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?