Ne kadar da güzel yazmışsın ağzına sağlık... İlk anda isyan ediyor insan ama sonra alışıyor işte... Sen ne zaman 3. Transferi yapıyorsun... Bazen merkezle mi alakalı diye düşünmeden edemiyorum, Yoksa ben mi biyerlerde yanlış yapıyorum Diye... Ama umut etmeye devam...
üzülme cnm...aynen benim durumdasın,bizim de her iki denemede herşey yolundaydı,1.kalite embriyo,bende bi sorun yok...herşeyime dikkat ettim..ama 2sinde de olmadı..nasip 3.ye...durmak yok,yola devam...Mevlam ne eylerse güzel eyler,bizim gibilerin de bu dünyadaki sınavı bu cnm...
Kısmet etmişse MEVLA;
El getirir, yel getirir, sel getirir…
Kısmet etmemişse MEVLA;
El götürür, yel götürür, sel götürür!… (Hz.Mevlana)
canım hiç üzülme moralin hep olumlu olsun... testini öğrenene kadar bebeğini düşün. küçük batmalar ağrılar olsa da takılma herkeste oluyor...
kızlaaaar
sonucumu aldım maalesef sevındırıcı bır haber veremıyorum. uzulmedim ama artik sorun oldugunu dusunup endiselendim. sonucum 28 cikti ve takip edilmesi gereken bir durum dedi hemsire testi tekrarlicam. bana sebepsiz infertelite denilmisti sanirim artik bir sebep arayacaklar. hakkimizda hayirlisi. tek dilegim ciddi bir sorun tespit edilmesin gerisi kolay yilmadan denicez.
yazmistim zaten uzuldugum seyler oldu ve hatirlatti bana hayat tek sorunun bebek olmayacagini. bu yuzden son derece metanetliyim.
allah hepimizin yardimcisi olsun, operim guzel anne adaylarini tek tek
piticim arzucum zaman zaman girer haberdar ederim ve haberlerinizi alirim:)) sakin siz de uzulmeyin benim icin. dua edin ki saglik problemi cikmasin bundan sonraki sureclerde
cnm bizim nisande tayin belli olcak eşimin...ona göre olduğumuz şehirde yada en yakın merkezde..tayin belli olmada başlayamıyoruz maalesef....ama hayırlısıyla bi taşınayım,yerleşeyim kısmetse hemen start vericez...
burçincim ALLAH hayırlı zamanda versin.. bir an evvel kendini toplamaya çalış tatlım her şey oldu bitti. artık geriye bakma. nerde yanlışım var da deme yol alamazsın kendini suçlamaktan.
Bugün işe başladım şimdi herkese açıklamaları yapıyorumama atlattım gibi ... Yolumuz uzun daha yükümü hafifletip bebeğime doğru yola devam durmak yok....teşekkür ederim tavsiyelerin için insan bu forumda kendini hiç yanlız hissetmiyor gerçekten birbirini anlayan kişilerin arasında olmaktan mutluyum... İyikivarsınız ...
kızlaaaar
sonucumu aldım maalesef sevındırıcı bır haber veremıyorum. uzulmedim ama artik sorun oldugunu dusunup endiselendim. sonucum 28 cikti ve takip edilmesi gereken bir durum dedi hemsire testi tekrarlicam. bana sebepsiz infertelite denilmisti sanirim artik bir sebep arayacaklar. hakkimizda hayirlisi. tek dilegim ciddi bir sorun tespit edilmesin gerisi kolay yilmadan denicez.
yazmistim zaten uzuldugum seyler oldu ve hatirlatti bana hayat tek sorunun bebek olmayacagini. bu yuzden son derece metanetliyim.
allah hepimizin yardimcisi olsun, operim guzel anne adaylarini tek tek
piticim arzucum zaman zaman girer haberdar ederim ve haberlerinizi alirim:)) sakin siz de uzulmeyin benim icin. dua edin ki saglik problemi cikmasin bundan sonraki sureclerde
Tedavi sürecinizi anlatır mısınız?? Ne kadar iğne kullandınız kaçıncı gün çatlatma iğnesi kullandınız cevap verir misiniz??merak ediyorum beni bu süreçte neler bekliyo
hayırlısıyla bu süreci tamamlarsın inş ben opu 13.gün oldu 11 gün çatlatma iğnemi oldum ben o hatayı yaptım diolar ya sana 10-15-20 yumurtan var diolar ya orda opuda anlıon onların hepsinin içinde olgun yumurta olmuo yani önemli olan yumurtan toplandığında çok olgun yumurtan olması bence en eğlenceli kısımdasın şimdi sadece transferden sonra beklemek zor 12 gün sankim 1 yıl gibi gelio insana kaliteli yumurtaların olur inş
Tedavi sürecinizi anlatır mısınız?? Ne kadar iğne kullandınız kaçıncı gün çatlatma iğnesi kullandınız cevap verir misiniz??merak ediyorum beni bu süreçte neler bekliyo
merhabalar
benim transferim 2 şubatta olmuştu adet sancısına benzer ağrılar hissediyorsunuz ve sanki içerden iğne batırıyorlarmış gibi bir his oluşuyor allahıma şükür ilk denemem ve sonucum pozitif 1 martta
doktorum ultrasonla bakıcak ve kalp seslerini dinleyeceğiz çok mutluyum . Allahım devamına erdirsin sağlıklı doğumlarımız olsun ve allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlarrr şimdi ne yapacagız? tüp bebek tutmadı şimdi ne yapıyorsunuz neye karar verdiniz?
Biran önce adet olup dondurulmuşlarla transfere devam etmek istiyorum tabi henüz doktorumla konuşmadım... Bakalım o ne diyecek? Sen ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?