2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

cnm bizim nisande tayin belli olcak eşimin...ona göre olduğumuz şehirde yada en yakın merkezde..tayin belli olmada başlayamıyoruz maalesef....ama hayırlısıyla bi taşınayım,yerleşeyim kısmetse hemen start vericez...

cnm tabii ki de nasip bu işler ama iyi bir tüp bebek merkezi veya hastane seçmek de önemli..çünkü bu iş ayrıntı,özen ve dikkat istiyo...

canım hiç üzülme moralin hep olumlu olsun... testini öğrenene kadar bebeğini düşün. küçük batmalar ağrılar olsa da takılma herkeste oluyor...

teşekkür ederim

inşallah geçecek bu zamanlarda

sinir sistemi diye birsey kalmadı zaten ateş topuyum resmen

allah gönüllerdekini hayırlı etsin inşallah

kızlaaaar
sonucumu aldım maalesef sevındırıcı bır haber veremıyorum. uzulmedim ama artik sorun oldugunu dusunup endiselendim. sonucum 28 cikti ve takip edilmesi gereken bir durum dedi hemsire testi tekrarlicam. bana sebepsiz infertelite denilmisti sanirim artik bir sebep arayacaklar. hakkimizda hayirlisi. tek dilegim ciddi bir sorun tespit edilmesin gerisi kolay yilmadan denicez.

yazmistim zaten uzuldugum seyler oldu ve hatirlatti bana hayat tek sorunun bebek olmayacagini. bu yuzden son derece metanetliyim.

allah hepimizin yardimcisi olsun, operim guzel anne adaylarini tek tek
piticim arzucum zaman zaman girer haberdar ederim ve haberlerinizi alirim:)) sakin siz de uzulmeyin benim icin. dua edin ki saglik problemi cikmasin bundan sonraki sureclerde

canim simdi aradim buldum pozitif yazan mesajlarini allah tamamina erdirsin cok sevindim senden de guzel haberleri alicaz bundan sonra heyecanla bekliyorum

bende tedavimin 6.günü. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için. Sormak istediğim acaba yumurtalar buyudukten sonra nezaman yumurta koruyucu yani erken çatlamaması için bi iğne veriyolar onu ne zaman kullanıyorum..

ne diyeceğimi bilemiyorum canım benım...sebepsiz diye başlayıp problem bulunup çocuk sahını olan pek çok aile var...sen yinede kötü şeyler getirme aklına.ama yaşınız daha genç araştırsınlar iyice bi...ama sunu bıl embriyolar oluşabılıyo spermve yumurtada kalıtelı...tutunmadamı roblem var?of doktor olduk çıktık!birde kan pıhtılaşmasınıda soyle görüştüğümüz ilk gun demıştım sebepsızler genelde o çıkıyomuş...ben senı çok sevdım guzeller guzelı arkadasım senden doğacaklarıda sevıcem...durmak yok yola dondurulmuşlarla devam...

Benimde üçüncü nisanı bulur sanırım... Allah hakkımızda hayırlı olanı versin... İnşallah gideceğin şehirde herşey istediğin gibi olur...

Dur öyle hemen ümitsizliğe kapılma... Sebepsiz bile olsa ilkinde olacak diye Bişey yok hem sonuç 28 belki daha da yükselicek... Üzülme hemen... Benim arkadaşımda sebepsiz 3. Tüp bebekte başarılı oldu. İkizleri var.. Sonra daha ikizleri 6 aylıkken 3.Ye Normal yollarla hamile kaldı... Bu işler sıkıntı strese gelmiyor... Hadi biran önce toparlan durmak yok yola devam...

Tedavi sürecinizi anlatır mısınız?? Ne kadar iğne kullandınız kaçıncı gün çatlatma iğnesi kullandınız cevap verir misiniz??merak ediyorum beni bu süreçte neler bekliyo

merhabalar
benim transferim 2 şubatta olmuştu adet sancısına benzer ağrılar hissediyorsunuz ve sanki içerden iğne batırıyorlarmış gibi bir his oluşuyor allahıma şükür ilk denemem ve sonucum pozitif 1 martta
doktorum ultrasonla bakıcak ve kalp seslerini dinleyeceğiz çok mutluyum . Allahım devamına erdirsin sağlıklı doğumlarımız olsun ve allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Tedavi sürecinizi anlatır mısınız?? Ne kadar iğne kullandınız kaçıncı gün çatlatma iğnesi kullandınız cevap verir misiniz??merak ediyorum beni bu süreçte neler bekliyo

hayırlısıyla bu süreci tamamlarsın inş ben opu 13.gün oldu 11 gün çatlatma iğnemi oldum ben o hatayı yaptım diolar ya sana 10-15-20 yumurtan var diolar ya orda opuda anlıon onların hepsinin içinde olgun yumurta olmuo yani önemli olan yumurtan toplandığında çok olgun yumurtan olması bence en eğlenceli kısımdasın şimdi sadece transferden sonra beklemek zor 12 gün sankim 1 yıl gibi gelio insana kaliteli yumurtaların olur inş

Saol inşallah bir an önce güzel sonuçlar alırız.. Peki çatlatma iğnesinden sonra ne zaman yumurtalar toplandı.yani nezaman çağırıyolar

Tedavin hayırlı olsun. Benim adetin 12. günü yumurtalarım toplandı. yumurta topladan 36 saat öncesinde çatlatma iğnesi vuruluyor.

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Darısı başımıza inşallah. Sizdeki sorun neydi? bir de kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler. Transferden sonra sürekli dinlendin mi? Çok soru sordum biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…