Merhaba tulra bu bahsettiğin 19 mayıs acaba samsundakimi
Evet canım Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi sendemi Samsundasın.
tatlım eşin çok haklı...hep pozitif düşün...bak bu aşamaya gelmek bile bizim gibiler için mucize diyorum ben...Allah biz olmayanlara da nasip etsin...zaten olcağı varsa da olur düşsen de hoplasan da zıplasan da...rabbim ol der ve olur...sağlıla kucağına da alıcaksın inşallah...kırmızı kurdele başında, şıkır şıkır güpürlü dantelli geceliğnle sabahlığınla,hafif bi amkyaj,sevdiklerin hep yanında,kucağında bebişin...ayyy ne güzel,ben biraz kokoşumdur da işi nereler götdüm.ama hayali bile çook güzell....hep böyle güzel şeyler düşün tatlım...bak paylaşımların hep ışık oluyo bize,sen de burdan öğrenmişsin bazı şeyleri,biz de senden,ne güzel...
Canım çok çok sağol, bazen öylede diyorum 12 yıl üstene hamilemisin evet keyfini çıkar işte bazen senin yazdığın gibi düşlüyorum kendimi ama bir aksilik olursa diye kendimi frenliyorum galiba, napalım bizimkiler nazlı bebek olunca iyiyide kötüyüde düşündürüyorlar böyle.
Kullandığım ilaçlar yumurta kalitesini artırmak için burda okuduğuma göre fayda gören çok arkadaş var. Beyler için de böyle vitaminler var.Erkek infilitesi bölümünü araştırabilirsin bunun için de biliyorsun kalite çok önemli sperm ve yumurta ne kadar kaliteli olursa embiriyonun kalitesi ve tutunmasıda o kadar iyi oluyor.Kullandığım ilaçları dhea hariç (çünkü bu ilacın yan etkileri çok fazla) kendinde alıp kullanabilirsin tedaviden 2-3 ay kadar önce kullammak gerekiyor ama sen yinede doktoruna danış.