2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Kızlaaaaar selam test günüme 3 gün var daha ama ben dayamadım 9.gün test yaptırdım ama sonuç ne anlama geliyor bilmiyorum iyi mi değil mi ? Ne olur birşeyler söyleyin 9. gün beta hcg sonucum 35.34 :18:
tebrikler canım hayırlısıyla size koşuyor bebeğiniz. Allah sağlıkla devam ettirsin...
kızlar bugün güzel haberler alıyoruz devamını diliyorum...

tebrikler canım hayırlısıyla size koşuyor bebeğiniz. Allah sağlıkla devam ettirsin...
kızlar bugün güzel haberler alıyoruz devamını diliyorum...

Çok teşekkür ederim . Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. !4 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah o gün kat kat katlanırda güzel haberleri verebilirim .Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara da Allah önce sabır sonra hayırlısıyla pozitif haberleri nasip etsin

slm kızlar bu gün test günümdü ve sonuç 1231 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ama herşey yeni başlıyor 2gün sonra tekrar HCG sonra kesenin oluşması lazım derken kucağımıza alana kadar rahat yok tüm anne adaylarının ve bu uğurda çaba gösteren herkesin Allah yardımcısı olsun öpüyorum.

duygucum sen niye üzülüosun benim 15. gün değerim 70 ben napim kuzum gayet ii bence değerrin hiç üzme kendini

Son düzenleme:

Gozun aydin cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin masallah degerinde baya yuksekmis

Hayırlısı olsun..Değerin çok güzel muhtemel ikizler sanırım : )

Allah tamamına erdirsin inş..

kan testi sonucu çıktı ama inanamıyorum deeğer 429
hamilemiyim şimdi ben yani allahım ölüyorum

Kızlaaaaar selam test günüme 3 gün var daha ama ben dayamadım 9.gün test yaptırdım ama sonuç ne anlama geliyor bilmiyorum iyi mi değil mi ? Ne olur birşeyler söyleyin 9. gün beta hcg sonucum 35.34 :18:

okuldan geldım tatılden sonrakı ilk iş günüm ve pazartesı sendromu...allah kucağınıza aldırsın guzel anneler ne mutlu sızlere butun yorgunluğumu silip aldınız...bakın isminize artık nasılda suslu.allah bana ve diğer arkadaşlarımada nasıp etsın.

KiZlar oncelikle negatif sonuc alan arkadaslarim elbette RAbbimin bildiği uygun gördügü bir vakit var insallah ALlah im bu yolda yürüyen herkese emeklerinin karşılıgini verecek.
Pozitif sonuc alan tum arkadaslarimi yurekten tebrik ediyorum.
Cok sukur ki bugun benim de test gunumdu ve 319 cikti degerim. İnsan ultrasonda gorene kadar inanamiyor galiba ama sanirim hamileyim.
Bu yolda beraber yurudugumuz sevgili arkadaslarim ALlah hepimize bebeklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin. Duaya devam...
Piti88 sen demistin

Piticim sen burda herkese destek oldun iNsallah ve insallah seninde guzel sonuclarina buradan hep birlikte sevinicez ben buna inaniyorum. Daha bitmedi yuruyoruz devam ediyoruz canim

Son düzenleme:

Piticim sen burda herkese destek oldun iNsallah ve insallah seninde guzel sonuclarina buradan hep birlikte sevinicez ben buna inaniyorum. Daha bitmedi yuruyoruz devam ediyoruz canim

carmen haberler ardarda o kadar guzelkı inan svınçten uçuyorum bu aksam.allah kucağınada aldırsın.maşallah.bırde sorunumuz ortak benımde eşimden kaynaklı.sizin sıkıntınız tam olarak neydı?bu arada ismini bi guzel susledım:)

canlarım ikinizide tebrik ediyorum hayırlı günlerini görün bebeklerinizin inşallah...
darısı hepimize olsun.

Canim arkadasim cok tsk ederim. Esimde aZospermi var. 3,5 yıllık evliyiz 1,5 yildir korunmuyorduk bende hic birsey olmadigini beklememiz gerektigini soylemislerdi. Esim bende gidim dedi tesadufen ve oyle ogrendik. Tese operasyonu gecirdi.cok sukur sperm bulundu. Ben ilk duydugumda imkansiz diyordum inanmiyordum hic bir tedavi yontemi olduguna. Ama sadece Allah tan hayirlisini dilemek gerekiyormus cok sukur ki insallah canim senin ve bekleyen tum arkadaslarimizin guzel haberlerini alicaz ben artik gercekten inaniyorum

canlarım ikinizide tebrik ediyorum hayırlı günlerini görün bebeklerinizin inşallah...
darısı hepimize olsun.

İnsallah canim hep birlikte hepimi z icin dua etmeye devam ediyoruz.insallah zamani gelince bebeklerimizi kucagimiza alicaz hepimiz ve bu kez yaramazliklarindan dert yanicaz

Hayirli olsun canim umut olsun diye soruyorum kacinci deneme de kavustun bebisine..

teş.ederim canım inş.sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun ben 7 yıllık evliyim doğal yollardan hamile kalmak için çok zaman kaybettim bu ilk denememdi 5.gün embiryosu transfer edildi 2tane koydular Rabbim tamamına erdirir inş.

carmencim öncelikle tebrik ederim...benm de eşim azosperm..2 kez denedik olmadı...aslında herkes diyodu kisende sorun olmadığı için daha kolay tutar...elimizden geleni yaptık ama olmadı..sorunumuz aynı olduğu için soruyorum...neler yaptın,transfer sonrası nelere dikkat ettin..kçıncı gün embriyosuydu,hengi merkezde yaptırdınız ve embriyo traşlama işlemi varmış bi de onu yaptılar mı(embriyonun zarını daha kolay delip çıkması için) 3.denemem için ışık tutması adına ve bizim gibi olan herkes için tabii...deneyimlerini paylaşır mısın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…