tebrikler canım hayırlısıyla size koşuyor bebeğiniz. Allah sağlıkla devam ettirsin...Kızlaaaaar selam test günüme 3 gün var daha ama ben dayamadım 9.gün test yaptırdımama sonuç ne anlama geliyor bilmiyorum iyi mi değil mi ? Ne olur birşeyler söyleyin 9. gün beta hcg sonucum 35.34 :18:
tebrikler canım hayırlısıyla size koşuyor bebeğiniz. Allah sağlıkla devam ettirsin...
kızlar bugün güzel haberler alıyoruz devamını diliyorum...
slm kızlar bu gün test günümdü ve sonuç 1231 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ama herşey yeni başlıyor 2gün sonra tekrar HCG sonra kesenin oluşması lazım derken kucağımıza alana kadar rahat yok tüm anne adaylarının ve bu uğurda çaba gösteren herkesin Allah yardımcısı olsun öpüyorum.
slm kızlar bu gün test günümdü ve sonuç 1231 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ama herşey yeni başlıyor 2gün sonra tekrar HCG sonra kesenin oluşması lazım derken kucağımıza alana kadar rahat yok tüm anne adaylarının ve bu uğurda çaba gösteren herkesin Allah yardımcısı olsun öpüyorum.
kan testi sonucu çıktı ama inanamıyorum deeğer 429
hamilemiyim şimdi ben yani allahım ölüyorum
Kızlaaaaar selam test günüme 3 gün var daha ama ben dayamadım 9.gün test yaptırdımama sonuç ne anlama geliyor bilmiyorum iyi mi değil mi ? Ne olur birşeyler söyleyin 9. gün beta hcg sonucum 35.34 :18:
KiZlar oncelikle negatif sonuc alan arkadaslarim elbette RAbbimin bildiği uygun gördügü bir vakit var insallah ALlah im bu yolda yürüyen herkese emeklerinin karşılıgini verecek.
Pozitif sonuc alan tum arkadaslarimi yurekten tebrik ediyorum.
Cok sukur ki bugun benim de test gunumdu ve 319 cikti degerim. İnsan ultrasonda gorene kadar inanamiyor galiba ama sanirim hamileyim.
Bu yolda beraber yurudugumuz sevgili arkadaslarim ALlah hepimize bebeklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin. Duaya devam...
Piti88 sen demistin
Piticim sen burda herkese destek oldun iNsallah ve insallah seninde guzel sonuclarina buradan hep birlikte sevinicez ben buna inaniyorum. Daha bitmedi yuruyoruz devam ediyoruz canim
KiZlar oncelikle negatif sonuc alan arkadaslarim elbette RAbbimin bildiği uygun gördügü bir vakit var insallah ALlah im bu yolda yürüyen herkese emeklerinin karşılıgini verecek.
Pozitif sonuc alan tum arkadaslarimi yurekten tebrik ediyorum.
Cok sukur ki bugun benim de test gunumdu ve 319 cikti degerim. İnsan ultrasonda gorene kadar inanamiyor galiba ama sanirim hamileyim.
Bu yolda beraber yurudugumuz sevgili arkadaslarim ALlah hepimize bebeklerimizi kucağimiza almayi nasip etsin. Duaya devam...
Piti88 sen demistin
herkese çok teşekkür ederim .Allah cümlemize hayırlı evlatlar versin
carmen haberler ardarda o kadar guzelkı inan svınçten uçuyorum bu aksam.allah kucağınada aldırsın.maşallah.bırde sorunumuz ortak benımde eşimden kaynaklı.sizin sıkıntınız tam olarak neydı?bu arada ismini bi guzel susledım:)
canlarım ikinizide tebrik ediyorum hayırlı günlerini görün bebeklerinizin inşallah...
darısı hepimize olsun.
Hayirli olsun canim umut olsun diye soruyorum kacinci deneme de kavustun bebisine..
Canim arkadasim cok tsk ederim. Esimde aZospermi var. 3,5 yıllık evliyiz 1,5 yildir korunmuyorduk bende hic birsey olmadigini beklememiz gerektigini soylemislerdi. Esim bende gidim dedi tesadufen ve oyle ogrendik. Tese operasyonu gecirdi.cok sukur sperm bulundu. Ben ilk duydugumda imkansiz diyordum inanmiyordum hic bir tedavi yontemi olduguna. Ama sadece Allah tan hayirlisini dilemek gerekiyormus cok sukur ki insallah canim senin ve bekleyen tum arkadaslarimizin guzel haberlerini alicaz ben artik gercekten inaniyorum
carmencim öncelikle tebrik ederim...benm de eşim azosperm..2 kez denedik olmadı...aslında herkes diyodu kisende sorun olmadığı için daha kolay tutar...elimizden geleni yaptık ama olmadı..sorunumuz aynı olduğu için soruyorum...neler yaptın,transfer sonrası nelere dikkat ettin..kçıncı gün embriyosuydu,hengi merkezde yaptırdınız ve embriyo traşlama işlemi varmış bi de onu yaptılar mı(embriyonun zarını daha kolay delip çıkması için) 3.denemem için ışık tutması adına ve bizim gibi olan herkes için tabii...deneyimlerini paylaşır mısın cnm?
Canim arkadasim cok tsk ederim. Esimde aZospermi var. 3,5 yıllık evliyiz 1,5 yildir korunmuyorduk bende hic birsey olmadigini beklememiz gerektigini soylemislerdi. Esim bende gidim dedi tesadufen ve oyle ogrendik. Tese operasyonu gecirdi.cok sukur sperm bulundu. Ben ilk duydugumda imkansiz diyordum inanmiyordum hic bir tedavi yontemi olduguna. Ama sadece Allah tan hayirlisini dilemek gerekiyormus cok sukur ki insallah canim senin ve bekleyen tum arkadaslarimizin guzel haberlerini alicaz ben artik gercekten inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?