Kizlar Bu gun benim 5.gunum yatmakmi gerekiyo yoksa normal haayata devammi etmek gerekiyo
Merhaba ben e genellikle istirahat etzaten benim bildigim tutunma 5. Ve 6. Gunde oluyor cok fazla is yapma hayirli haberler bekliyoruz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar Bu gun benim 5.gunum yatmakmi gerekiyo yoksa normal haayata devammi etmek gerekiyo
Merhaba ben e genellikle istirahat etzaten benim bildigim tutunma 5. Ve 6. Gunde oluyor cok fazla is yapma hayirli haberler bekliyoruz insallah
topiğimiz güzel kadınları..pozitif alanlarımız bizleri keseden kalpten haberdar ederse,negatif alanlarımız bundan sonrakı tedavı sürecinden haberdar ederse,tedavisi ertelenenler bizi durumundan haberdar ederse....hamıleler için dahada sevınırız.tekrar deneyecekler için desteğimizi esirgemeyiz.transfer bekleyenler için tecrubelerımızı paylaşırız...teşekkür...topikte bu kadar hamıle varken neden burada büyümesinler ve neden kardeşleride eklenmesin?????????
kan dolaşımı için hareket etmek gerekiyormuş. elbette ağır işler yapma ki zaten yapmazsın, ama ara ara çık dışarı dolaş hem kafan dağılsın derim ben.
Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük çok şükür, doktor gayet iyi olduğunu söyledi. İnşallah bundan sonra da bir sorun yaşamadan hayırlısıyla sağlıklı bır şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. AMİN...
slm canım Allah tamamına erdirsin kese ve kalp atışı transferden kaç gün sonra görünüyor inş.bizde hayırlısıyla görürüz.
AMİN. Benim transferim 14 Ocakta yapıldı. 24 Ocakta 1. testi yaptırdık. 28 Ocakta da 2. testi yaptırdık. 2. testten sonra hemşireler bugün için randevu verdiler. En erken kaçıncı gün görünüyor bilmiyorum, ben hemşirelerin doktorların yönlendirmesine göre bugün gittim, çok şükür normal herşey.
arkadaşlar çok üzgünüm 4+6 dayım ve beta 82.38
doktorum büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi
takip edicez dediler,ALLAH ım bu nasıl bi sınavdır,yardım et bize
topiğimiz güzel kadınları..pozitif alanlarımız bizleri keseden kalpten haberdar ederse,negatif alanlarımız bundan sonrakı tedavı sürecinden haberdar ederse,tedavisi ertelenenler bizi durumundan haberdar ederse....hamıleler için dahada sevınırız.tekrar deneyecekler için desteğimizi esirgemeyiz.transfer bekleyenler için tecrubelerımızı paylaşırız...teşekkür...topikte bu kadar hamıle varken neden burada büyümesinler ve neden kardeşleride eklenmesin?????????
Arkadaşlar uzun zamandır bazı arkadaşlarımızın dayanamayıp erken test yaptırdıklarını görüyorum.Niçin 12 gün sonra test istenildiğini merak ettim.Öğrendiğime göre embriyolar 6 günlük olunca 32 hücreli ve daha sonra kromozonlaşmaya başlayınca hücresinden çıkarak rahime yerleşiyor .Bunu günışığının bize gösterdiği video belgeselde de izledik.Bu çıkmadan sonra embriyo yerleşmeye çalışıyor ya başarıyor yada yarıda kalıyor.genelde transferden sonraki 3 gün ise 12 sonra ,5 gün ise 10-12 gün sonra kan testi isteniliyor.Bunu sebebi eğer embriyo yerleşmişse tam olarak 11-12 gün organ gelişimi başlıyor.Bu da tutunan embriyonun artık sağlıklı bir başlangıç yaptığını gösteriyor.Alınan kan değerleri dr buna göre değerlendirme alıyor.Eğer değer düşük çıkıp ,ilerlemeler düzensiz olursa bu embriyonun tutunduğunu fakat organ gelişimde problem olduğunu gösteriyor ve buna kimyasal gebelik olarak adlandırılıyor.Ya 5- 6 haftada adet kanaması ile verilen ilaçlarla gebelik sonlandiriliyo
Ins faydam olmustur Benimde kafama takildi arastirdim bir arkadadimiz bunu paylasmis hosuma gitti bende paylastim
Bence de kesinlikle beklemek gerekiyor... benim sonucum 12 buçuk çıktı. 10. gunum... sizce ne olur fikri olan var mı?
arkadaşlar merhaba... sizleri hep takip ediyorum ama bir türlü yazamadım. negatif alan arkadaşlarımı teselli edebileceğim kelimeler bulamadığımdandır belki de.... demekki zamanı gelmemiş diye düşünüp bir sonraki deneme için psikolojik olarak hazırlanmak lazım sanırım... herkese sabır ve kolayıklar diliyorum... pozitif alan arkadaşlarımı da ayrıca tebrik ediyorum. inanın çok çok sevindim... inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebeklerinizi. benim büyük günüm de yarın. 12.günüm. test yaptıracağım.bakalım beni neler bekliyor.. işin tuhafı daha bugüne kadar çok heyecanlıydım ama şu anda bir duygusuzluk kapladı içimi. bakalım yarın neler olacak??? herkese herşeyin hayırlısını diliyorum ve sizleri öpüyorum..
merhaba yarın keseyi görcez inşallah......kese ultrasyon randevum var....görüşmek dileğiyle
Herkese merhaba tedavide olanlara bol yumisler tranferi olanlara positif sonuclar hamilelere sihhatler en onemlisi de herkese saglikli bebisler diliyorum
Ben de tedavimin 6.gunumdeyim piti listeye dahil edebilirmisin yas 42 :) ile en buyugunuz ilk tedavi ankara baskent rezerv-morfoloji sebep sanirsam
Maalesef yasim dolayisiyla galiba hepsi hepsi 3-4 folikulum gozukuyo su an o yuzden fazla umitli degilim acikcasi.... Hayirlisi bakalim
Herkesebol sans
aaayy ınsaallaaahh :) 4bı tarafını susle ısmımınn sozmuuuu?? . . . Cok heyecanlıyımmm yaaa. . .
Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük çok şükür, doktor gayet iyi olduğunu söyledi. İnşallah bundan sonra da bir sorun yaşamadan hayırlısıyla sağlıklı bır şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. AMİN...
ezelcim burada değerı duşuk çıkıp sonradan yukselenlerıde görduk.sen hiç canını sıkma bebişinde uzulmesın.kızlar günaydın bugun 10. günüm bende malesef dayanamayıp test yaptıranlardanım sonuç 12 Bence erken test yaptırmak daha fena, çünkü sonuç bana çok düşük geldi... doktorum şimdilik sonuç pozitif dedi ama 2 gün sonra tekrarlayacağız. inşallah sonuç yükselir.... bakalım ne olacak... bence dayanıp beklemek gerekiyormuş bunuda yaşayarak öğrendim, size de tavsiyem sabırlı olun...
biliyorum canım kaybolan ikiz sendromu diyolar doktor bızdede şüphelenmiş ama bak ikizimle ben sapasağlamım...Merhaba cnm..
Bizde geçen hafta keseleri gördük çok şükür..
2 tane kese gözüktü ama biri diğerine göre çok minik boyut olarak..Doktor bu kayboladabilir,gelişmede gösterebilir diğerinede yetişebilir takip edicz dedi..
15 gün sonraya kalp atışı için randevu verdiler..Ozaman belli olur sanırım herşey..
Bekliyorum işte sabırsızlıkla..15 günde çok uzun geldi bana
Tedavisi devam edenler her namazda dualarımdasınız..Allah hepinizin gönlüne göre versin inş..Biz hamileleride tamamına erdirmeyi nasip etsin inş..
arkadaşlar merhaba... sizleri hep takip ediyorum ama bir türlü yazamadım. negatif alan arkadaşlarımı teselli edebileceğim kelimeler bulamadığımdandır belki de.... demekki zamanı gelmemiş diye düşünüp bir sonraki deneme için psikolojik olarak hazırlanmak lazım sanırım... herkese sabır ve kolayıklar diliyorum... pozitif alan arkadaşlarımı da ayrıca tebrik ediyorum. inanın çok çok sevindim... inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebeklerinizi. benim büyük günüm de yarın. 12.günüm. test yaptıracağım.bakalım beni neler bekliyor.. işin tuhafı daha bugüne kadar çok heyecanlıydım ama şu anda bir duygusuzluk kapladı içimi. bakalım yarın neler olacak??? herkese herşeyin hayırlısını diliyorum ve sizleri öpüyorum..