6.günü yani cuma günü yaptırmıştım 9.93 tü , 9.gün 35.34 arkadaşım bu gidiş yavaş dedi beni strese soktu anlamadım ki offff vallahi tedavi süreci daha kolaymış iğneler,opu falan bu beklemek daha stresliymiş Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
bebekleriniz kaçıncı gün embriyosuydular yazabilir misiniz?
benimkiler 5.gün embriyosuydu iki tane transfer edildi.
Canim arkadasim cok tsk ederim. Esimde aZospermi var. 3,5 yıllık evliyiz 1,5 yildir korunmuyorduk bende hic birsey olmadigini beklememiz gerektigini soylemislerdi. Esim bende gidim dedi tesadufen ve oyle ogrendik. Tese operasyonu gecirdi.cok sukur sperm bulundu. Ben ilk duydugumda imkansiz diyordum inanmiyordum hic bir tedavi yontemi olduguna. Ama sadece Allah tan hayirlisini dilemek gerekiyormus cok sukur ki insallah canim senin ve bekleyen tum arkadaslarimizin guzel haberlerini alicaz ben artik gercekten inaniyorum
arkadaşlar uzun zamandır sızden haber alamadık.nerelerdesiniz?
ıyıyım cok sukurr. . .cumrtseı opum oldu persembe de 5.gun transferım olucak ıns. . . .
17 yumoş toplantı,12sı ısleme gırdı, 6sı dollendı ve yıne ıyı kalıtede devam edıyolar cok sukurrr :) gunler gecmek bılmıyoooo. . . .dua edınn. . . .sızı de takıp edıyorumm. . . Hamısler cogaldıkta ıcım ıcıme sıgmıyo. . . .hepınızı ayrı ayrı tebrık ederım guzeller :)
topiğimiz güzel kadınları..pozitif alanlarımız bizleri keseden kalpten haberdar ederse,negatif alanlarımız bundan sonrakı tedavı sürecinden haberdar ederse,tedavisi ertelenenler bizi durumundan haberdar ederse....hamıleler için dahada sevınırız.tekrar deneyecekler için desteğimizi esirgemeyiz.transfer bekleyenler için tecrubelerımızı paylaşırız...teşekkür...topikte bu kadar hamıle varken neden burada büyümesinler ve neden kardeşleride eklenmesin?????????
Kizlar Bu gun benim 5.gunum yatmakmi gerekiyo yoksa normal haayata devammi etmek gerekiyo
Ben üç gün yattım o da transferden bir önceki gece grip oldum o yüzden kafamı bile kaldıramıyordum. üç günden sonra da işe başladım zaten normal hayatıma geri döndüm sadece fazla eğilip kalkmadım birde ağır kaldırmadım o kadar 9.günümde testim 35.34 tü buna rağmen tutunmuşlar çok şükür hiç dert etme kafana takma günlük hayatına devam et ama dikkat ederek olur mu Bebişlerin inşallh sana sımsıkı tutunur göbişini doldurur
Ins cnm benim cok Saol benim 5.gun ve bugune kadar ful yattim korkuyorum bise olcak diye ins beklemenin sonunda pozitifi gorurum
allah senın isminide suslememi nasip etsin.git al bakalım dünyalar guzelı bebişini...test tarıhın bellı olduğunda bızıde haberdar et olurmu?
çok yatmak da iyi değil diyorlar zaten kan dolaşımı yavaşladığı için , sen hafif hafif yürüyüşünü yap evde ama işleri eşine bırak bu sayede biraz sende rahat et dimi canımGerçi ben tutacaksa her şekilde tutar Rabbim bir şekilde onu nasip eder diye düşündüm hep. İnşallah tutunur sanada pozitifi görürsün arkadaşım sadece pozitifi görmek değil kucağınada almayı nasip etsin Allah'ım. Bu arada ne kadar faydası var bilmiyorum ama kulaktan dolma da olsa meyvedir dedim ananas yedim :44: tutunmaya yardımcı diyorlar
carmencim öncelikle tebrik ederim...benm de eşim azosperm..2 kez denedik olmadı...aslında herkes diyodu kisende sorun olmadığı için daha kolay tutar...elimizden geleni yaptık ama olmadı..sorunumuz aynı olduğu için soruyorum...neler yaptın,transfer sonrası nelere dikkat ettin..kçıncı gün embriyosuydu,hengi merkezde yaptırdınız ve embriyo traşlama işlemi varmış bi de onu yaptılar mı(embriyonun zarını daha kolay delip çıkması için) 3.denemem için ışık tutması adına ve bizim gibi olan herkes için tabii...deneyimlerini paylaşır mısın cnm?
carmencim hayırlı olsun.Rabbim sonuna kadar güzel eylesin.canı gönülden tebrik ediyorum.benim eşimdede azospermi vardı.mikro teseyle sperm bulundu.Rabbim nasip ettikten sonra kim engel olabilir ki??sadece biz Allah tan hayırlısını dileyelim canı gönülden dualar edelim.Rabbim ona açılan elleri asla boş çevirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?