meraktayız kızlar hadı hayırlı haberlerle gelın...
ewet hayal bugun ıkısınınde test gunuydu beklıyorz bakalım
Ben de dün bebişime giden ilk adımı attım artık bebeğime daha yakınım bugün 2.günüm dün ilk iğnelerimi oldum..Umarım bu topik bana uğur getiriri,sevgilerimle..
aramıza hoşgeldın saftunc tedavın hayırlı olsun tablo için bilgilerını verırmısın?
malesef bende sigara kullaniyorum icmeyince daha cok stres oluyodum bugun trsnsferimin 4. Gunu ama ben birakamadim
saftunc ekledim senıde
Birde ben akapunktura gidiyorum aynı zamanda akapunkturun bebeğin tutunmasında destek olacağını okudum birçok makalede hatta bazı tüp bebek kliniklerinde özellikle akapunktur bile yapılıyormuş.
Arkadaslar mrb ilk oncr allah hepimizin yardimcisi olsun diyorum.bende 9 ocakta transfer oldum ve tahlil gunumu bekliyorum. Doktorum alman hastanesinden halit firat erden simdilik cok memnunum insallah sonuda iyi olur. Progynex igne kullanan ve igne yerlerinden dolayi aci cekenlere tavsiyem var. Arnica diye tamamen bitkisel bi krem kullaniyorum ve cok iyi geldi.masaj yaparak surmek gerekio yalniz kullanmak isteyenler eczanelerde bulabilirler
canım inş.güzel sonuçlar alırsın...ben Halit beyi çok seviyorum çok emeği geçti...saolsun her zaman ulaşabildim kendisine...eğer istanbulda olsam onu tercih ederdim ama ankarada old.için burda denedim çok şükür tuttu bebişlerim...inş.tamamına erdirir Rabbim...
25 ocak a kadar eutrox 75 kullanıyordum 3,58 çıktı değerim 20 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım doz 100 e çıkartılmıştı 1.82 ye düşmüş tüp bebek doktoruma sordum beni ilk endkronoloji bölümüne gönderende oydu tutunma aşamasında 3.58 de bana sıkıntı yaratmaz dedi hamiş olursan düşük riski olabikliyo bunun önüne geçmeye çalışıyoruz dedi.kıskandım arkadaşlar sizi kiminiz sonuç bekliyor kiminiz iğnelere başlamış kiminiztransfer yaptırdı kimi yumoşları toplattı ben daha bekliyorum vitaminlerle
birde tiroid hormonu yüksek çıkan var mı benim değer normal sınırlar içinde imiş ama tedavi için biraz yüksekmiş ilaç verdi doktorum tedaviyi olumsuz etkilermi başlamadan biter mi hayaller
yasmin bende aynı durumdayım yaaa 15-20 arası içiyordum şimdi 3 e çektim ama bu bile çok zorluyo beni... cevremden büyük tepkiler alıyorum bende durumu farkındayım ama ancak bu kadar yapabilşyorumbişey daha tedavı sırasında sigara kullanan varmı ben günde 3 tane içiyorum eskıden 15 tane kadar içerdım günde şimdi azaltım tamamen bırakamıyorum
ayy benimde ilk doktorum cem beydi çok memnundum kendisinden çok ilgili alakalı bi adam motive edici bi ansan mutlu oldum senin adına..Piticim 29 yaşındayım 1.denemem Ataşehir Memorialde doktorum Cem Demirel sperm azlığı ve yumurta rezerv azlığı sebep 14 ocak tedaviye başlama günüm 10 şubat ortalama test tarihi dendi :)
ananas transferden sonraki ilk 2 gün yeniyor artı olarak sonrasında yenmesi asla tavsiye edilmiyor kan sulandırıcı özelliğinden ötürü düşük olma riski yaratıyorArkadaşlar tedavi döneminde transfer öncesi ve sonrasında beslenme şekliyle yani ne bileyim şansı arrtıracak şeyler var mı benim hiç bilgim yok birtek ananas duymustum ama nezaman yeniyor onu bile bilmiyorum
meraktayız kızlar hadı hayırlı haberlerle gelın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?