2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
bituful canım çok geçmiş olsun bu günler de geçecek sen yıpranıyorsun tabiki çok zor ama rabbim kuzularımıza dermansız hastalık vermesin senin kuzu senin biraz uğraştırarak büyüyecek inşallah tez zamanda geçer

Kızlar doğum günü fotoğraflarımizi sonunda yükledim.

Asyacim sütün ne durumda bi ara seninle konuşmuştuk motilium noldu

Çiğdem maşallah sevimli olmuş kızın
Nice yaşlara şimdiden

Evet tekrar tekrar tekrar bla bla :)
Amanin ya benim cnm evde olmak istiyo kızımın burnu akiyomus off

esrabeyaz teşekkür ederim iyi dileklerin için senin bebeğine de nice yıllara..
eve geldim kızım uyuyor kalksa da bir öpsem özlüyorum ya işteyken. teyzesi kızıma doğum günü hediyesi pançodan bir elbise almış üstü kürklü bolero çok güzel bugün akşam fırsat olursa giydirip yüklerim fotoları belki doğumgününde bu elbiseyi de giydiririm bana fikir verin olur mu?

canım sewn cezamı ağır ceza kaleminde mi çalışıyorsun

Atanamayan bi öğretmen
Özel sektördeyim şuan

ay aynı kaderi yaşıyoruz ben de atanamayan bir öğretmenim yaş 31 oldu. 5 yıl dershane süreci sonrasında tek çare katip buna da şükür evimin rızkı bundan geliyor ama insan okuyupta mesleğini icra edemiyor ya bu koyuyor sağlık olsun inş. atanırsın ya da devlet dairesinde çalışmayı nasip eder allah

ya ben işten geliyorum hiç yemek yapasım gelmiyor istiyorumki her şey önüme gelsin yemek derdi olasın bulaşık çamaşır bunlara bile tahammül edemez oldum şimdi yemeğim de yok. kocam tıraş olmaya gitti acaba arasam dışardan söylesek iyi olur mu. kızlar bir de ben aşırı derece de alışveriş yapıyorum hastalık derecesinde her hafta 3-4-5 kargom geliyor engelleyemiyorum kendimi üzülüyorum bu duruma ama kendimi durduramıyorum. eşim de kızıyor insan doğuya gelir birikim yapar sen aman alışveriş yapayım onu alayım bunu alayım .artık elalemin diline düştüm ve ne yapıyorum biliyor musunuz kargo geliyor ben evden gelirken yanımda poşet getiriyorum kutunun kalabalığı gitsin kocam farkına varmasın diye soruyor bu ne ya hırkam var şalım var diye geçiştiriyorum ama yakın zamanda evde kıyamet kopacak bişey yapmam lazım kendimi durdurmalıyım ama nasıl nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…