repu,glncym, selerm geçmiş olsun yazık bebeklere ya. inanın burada biri bebeğim hasta diyor ya inanın içim acıyo çünkü hepimiz anneyiz empati kuruyorum ve üzülüyorum rabbim korusun kuzularımızı selerm ayrıca doğum günü kutlu olsun bebeğinin artık büyüdüler zaman ne çabuk geçiyor ya ben bazen kızıma hayran hayran bakıyorum sonra da içime kötü şeyler doğuyor acaba bir şey mi olacak diye siz de öyle oluyor musunuz
sagolasiniz kizlar ama dun gece dr u aradim soguk kompres yapmayin dedi doktor havaleye sebep olursunuz dedi.
soğuk kompress buz gibi suyla yapılmaz zaten duşta ılık olarak aldırılır.
oğluma hastanede yapılan da ılık suyla pamuğu ıslatıp eklem yerlerine koydular iyi gelmişti
canım bende de oluyor ozaman eşim uayrıyor ve hemen şükrediyorum rabbime yarattığı herşey güzel deyip kendi duygularımı bastıryorum (Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.") rabbimin emaneti rabbim korusun kuzularımızı
repuu geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşş.
ruzamm emanet ulaştı umarım beceririm yapmayı.
magnetlerimiz bugun geldi tam istediğim gibi olmuş çok sevındım.
yarın pasta siparişi vericez.anı defteri aldım keçe ile süsledim.12 ay gelişimini gösteren saatli resim panosu hazırladım. resımleri ekledım..
repuu geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşş.
ruzamm emanet ulaştı umarım beceririm yapmayı.
magnetlerimiz bugun geldi tam istediğim gibi olmuş çok sevındım.
yarın pasta siparişi vericez.anı defteri aldım keçe ile süsledim.12 ay gelişimini gösteren saatli resim panosu hazırladım. resımleri ekledım..
tutku çok güzel hepsi özellikle saati çok beğendim keşke ben de yaptırabilseydim ama sağlık olsun tabak peçete ve bardaklarımız aynı benim ki sadece pembe ben de bir ara kurabiyelerim gelsin yükleyecem aldıklarımı şimdiden nice mutlu yıllara
Canım inşallah yeter çubuklar.. Az gibi göründü gözüme amafotoları göremedim yarın okulda bakarım inşallah. Eminim herşey çok güzeldir, senin gibi... Öptüm yakışıklımı....
sagolasiniz kizlar, oglumu dr a goturdum tonsilit olmus bogazlari fena dedi, antibiyotik yazdi, antibiyotigi verdikten sonra ancak dustu atesi. sanirim ayni sorun bende de var. antibiyotiksiz gecmezse dra gitmem gerekecek. feci oksuruyorum bir de.
tutku hersey cok guZel olmus :) ellerine saglik.