2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben evde artık iş yapamaz hale geldim erdem yürümüyor ama çok hareketlendi sürekli peşindeyim mama sandalyesinde falanda durmuyor oyuncaklarıylada çok az oyalanıyor tehlikeli sularda yüzüyor olmayacak yerlere tırmanıyor bir an ayrılamıyorum yanından afedersiniz lavaboya giderken bile karyolasına koyuyorum yanınada ilgi çekici bikaç şey o iki dk içinde bas bas bağırıp ağlıyor. Uykularıda azaldı günde iki kere 1 er saat uyuyor ve çıt çıksın uyanıyor yemeği akşam eşim gelince hazırlayabiliyorum o da geç ve yorgun geliyor . Sizler ne durumdasınız

Repucan geçmiş olsun tatlım sanada..

Fly bence %20 değil %50 falandır herkes hasta..ben doktorumu bu kadar kalabalık görmedim hiç 10 kişi vardı ve hepsi gripti.

Bituful geçmiş olsun canım allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum canım geçecek ama bugünler atlattığı hastalık kolay değilki yavaş yavaş düzelecek üzülme

Glmcym çok şekersin ya ateş kelimesi duyar duymaz yazıyosun

ne yapayım ben yandım kimse yanmasın istiyorum anne olunca insan daha da duyarlı oluyo bu arada bende gribim( neye bağlı kustuğu bulunmadı mı mesela fatih de kusardı ama reflüye bağlı bizimki . çok sıvı kaydettiyse serum takviyesi şart aman ihmal etme

Fly çok sağol..Bizdede aynı sorun hasta ama öyle bi enerji varki durmuyo..eskiden oturur oyuncaklarıyla en az yarım saat oynardı bende işimi yapabilirdim mesela şimdi imkansız..2 dk bile oynamıyor yeni bi oyuncak bile olsa..hemen keşif peşinde..akşam yemeğini 10 da yiyorum o uyuyunca bırakmıyor çünkü..100 kilo olcam bu gidişle..Sende ne güzel buraya geliyosun bi nefes alırsın 1 hafta güzel olur.

Gln geçen dizanteriydi o yüzden kusuyodu ama şimdi niye kusuyo bulunamıyor..reflü tedavisi görüyo ama bana hiç reflü gibi gelmiyor çok şiddetli

Son düzenleme:

bituful seni okudukça kendimi görüyorum biz 2 gündür iyiyiz bak azar azar ver bekle iyice acıksın açlıktan ölecek değil ya o zaman nasıl yiyor bir de ben de şu da oldu ben devam sütü hiç vermedim belki midesi bulanıyordur kızıma hero babynin mamasını veriyordum sürekli kusuyordu iş yerinden arkadaş dediki mamayı değiştir aptamil kaşık maması kullandım sabah ayrı öğle ayrı gece ayrı kızım onları yedikten sonra biraz da olsa kusmadı ama hala ara ara kusuyor sabır sadece bekle geçecek ben günde 4-5 defa makine çalıştırdığımı bi,lirim artık koltukların üstüne örtü yere kilim her gün yıka bu haldeydim ama geçecek sen iyi ol ki çocuğun da iyi olsun

Çiğdemcim aynen evin içi çamaşırhane gibi hergün iki makine yıkıyorum Allahtan havalar güzelde çok sıkıntı olmuyo yağmurlu falan olsa yanmıştım..Şimdi 2 gündür öyle yapıyorum aynen dediğin gibi çok az veriyorum daha iyi gibi ama mide boş o yüzden azaldı kusması ama dolu olsa kusucak boş boş öğürüyo..aynı büyük insanlar gibi sesli sesli öğürüyo Aptamıl devam sütü kullanıyodum gerçi kaç aydır sorun olmamıştı ama ne olur ne olmaz dedim SMA aldım..peyniri yumurtayı yoğurdu falan kestim..deniyorum herşeyi.

Gln geçen dizanteriydi o yüzden kusuyodu ama şimdi niye kusuyo bulunamıyor..reflü tedavisi görüyo ama bana hiç reflü gibi gelmiyor çok şiddetli

hastalıklar tetikliyor bizimkinin de reflüsü var az hasta olsun senin dediğin gibi çok siddetli kusmaya başlıyor. ateşli dönemlerinde de epey kusuyordu hatta gidip serum takviyesi filan yaptırmıştım

Selermcim Erdem beyin doğum günü kutlu olsun, birlikte nice mutlu yıllara inşallah...

Tutkumm her şey çok güzel, inşallah doğumgünü de çok güzel geçer. Bizim de bardak tabak aynı

Fulya aynı ya, bebekken hiç bırakamazdım sürekli kucaktaydı, iki üç aydır düzelmişti, en azından mutfakta 10-15 dk iş yapabiliyordum o salonda oyuncaklarıyla oynarken. Şİmdi dediğin gibi tuvalete bile göndermiyor. Uyanıkken hiçbir iş yapamıyorum, bazen ööyle oturuyorum yanında oyun oynuyorum sanki bütün işler bitmiş gibi BU sıralar anneden ayrılmaya korkuyorlarmış, kendisinin tek başına bir varlığı olduğunu idrak ettikleri için yalnız kalmak istemiyorlarmış... diye okudum. Umarım geçer.

Bitufulum ne çektin bee Bir gün sabah kalkınca bir şey olsa, Deran mamaaa diye ağlasa hapır hupur yese... Ben inanıyorum olacak inşallah. Mama değişikliği işe yarar bakarsın. Şurubun da etkisi olur belki. Kilidi bir kırsan arkası da gelecek.

Bugün Fatihim bir yaşına bastı. Çok şükür Rabbime, anne olmanın muhteşemliğini bana yaşattığı için... Tüm zorluklara, tüm mücadelelere rağmen bana bakıp bir gülümsemesiyle her şeyi unutturan mucizemi lütfettiği için... Vicdanımı, merhametimi annelikle genişlettiği için... Büyüğe, küçüğe, hatta hayvanlara, çiçeklere, kısacası tüm dünyaya farklı gözlerle bakabilmemi sağladığı için... İlk defa çok istediğim bir şeyi elde ettiğimde o arzunun kaybolmadığını, büyünün bozulmadığını, aksine her geçen gün daha da arttığını gösterdiği için... Kendimi de daha değerli hissettirdiği için, bana bir şey olursa... düşüncesiyle daha temkinli hareket etmemi sağladığı için... Geleceğe daha umutla bakmamı, bir insan yetiştirecek olmanın mesuliyetini ve heyecanını, sevincini yüreğime koyduğu için... Sevgiler üstü sevgiyi tattırdığı için... Şükürler olsun Allah'ım Sana... Şükrünü eda etmekten acizim... Verdiğin hediyenin büyüklüğünü idrakten acizim... Rabbim hepimizin evlatlarına güzel kaderler yazsın; sağlık, sıhhat, mutluluk nasip etsin. İyi, hayırlı birer insan yetiştirmiş olmanın gururunu bizlere yaşatsın...

düzelir inş. ben de senin gibi yapmıştım ek gıda ne varsa kesmiştim bir de bazı bebekler kusmayı alışkanlık yapıyor şimdi dahi mama kasesini görsün koşullanmış öğğğ yapıyor hemen kızıyorum gözlerimi aayırıyorum hayırrrrrrrrr diye bağırıyorum inanki bir kaç kaşık verip biraz ayağa kaldırıyorum ilgisini dağıtıp tekrar veriyorum tv izlerken yediriyorum tek çözüm o ancak ilgisi dağılıyor seninki de muhtemelen alışkanlık haline getirdi emin ol zaman geçtikçe daha iyi olacak üzme kendini yıranırsan o kadar stres olup bebeğe yansıtıyorsun güzel annecim

ferda ağlattın beni yazarken klavyeye gözyaşlarım damlıyor amin diyorum dileklerine ve yavrunla senin parçan olan oğlunla eşinle sağlıklı huzurlu dertsiz bir yaşam diliyorum annelik kadına yakışan en özel ve güzel duygu bak çok duygusal oldum hergeçen gün sevgisi artan tek şey evlat koca anne bana kardeş hepsi bir yere evlat bir yere allahım olmayanlara da versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım benim duygularını ne güsel ifede etmişsin annlik işte bu olsa rabbim kuzunla eşinle nice senelri birlikte yaşamınızı nasip etsin bende çok duygulandm rabbim kuzularımızla bizi imtihan etmesin çok öpüyorum seni ve kuzunu

Gecmis olsun :26: allah sifa versin insallah. Caresizlik cok kotu

Fly hemen hemen ayni durumlardayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…