2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Bıtuful ne yemek yapıyon bide yarınki yemeğinizi yapıyosan seni tebrik ediyorum
Burda bi bayan var 200 tl bütün ay yemeğini yapıyo komsumun çok uygun eğer bulursam işe başlayınca bende böle bişey düşüncem veyada bakıcı yemeğide yapıcak buna karar verdim yoksa açlıktan ölcez

Hayırlısı yasemincim bizde kısa süreli olsada istanbula gelelim diye istiyoruz yoksa olmuş olmamış çok önemli değil eşim için görev adamıyım nerde olsa çalışırım der :) yada bana öyle diyor bilemiyorum .
Çalışan analara saygım sonsuz yemeği işi zor yardım destek lazım bi yerde

Evet yasemincim aynen oyle yarinin yemegi baska turlu yetisemiyorum cunku..pazi kavuruyodum

Calisan annenin imkani varsa yardimci tutmasi gerekli zaten..köle gibi calisip durumu oldugu halde kendini paralayanlar var..anlayamayacam bu tip insanlari..dedigin yemek olayi guzelmis..butun gun durmuyorum gecenin bu vakti esim icerde uyurken ben hala calisiyorum..2 de yaticam eger sansliysam oglan uyanmicak ve ben 4 saat yaticim..6 da kalkicim..off kadinlik zor zanaat..

Fulyacim leventte oturuyorum..

Baharda soyle guzel bi istanbul bulusmasi yapariz umarim.

Son düzenleme:
Araştırmalara göre annenin çocuğuyla birlikte uyuması hem bebek hem anne için en iyisidir. Ayrı uyuma annenin uykusunun kalitesini ve uzunluğunu olumsuz etkiler. Ek besinlere başlanması uyku uzunluğuna ve derinliğine yansımaz. Araştırmalara göre ek gıdayla beslenmeye başlamış çocukla sırf anne sütüyle beslenen çocuk arasında uyku uzunlukları açısından hiç fark yoktur.
Çocukları uzun ve her istediklerinde emzirme alışkanlığı (geleneği) olan ülkelerde anne çocuğuyla birlikte uyur. Birlikte uyuma sorunsuz ve kolay emzirmenin yardımcısıdır. Anne sütüyle beslendiği için gece sık sık ve uzun süre emen çocuklarını sorunsuz bir şekilde emzirebilmek için ebeveynlerin hayatlarını, özellikle de uyku düzenini değiştirmek gerekebilir.
Anne sütüyle beslenen çocukların uyku ve hareketleriyle ilgili ebeveynlerin beklentileri ne kadar gerçekçiyse hayatları a o kadar rahat ve sınırsız olur. Bebeğin uyanmasına hazır olan anne baba hiç rahatsiz olmaz.

Batı kültüründe bebek uykusuyla ilgili çok fazla kitap olduğu düşünüldüğünde çocuklarda uyku önemli problemlerden biridir. Batı ülkelerinde mamayla beslenme çok yaygın ve standart bir davranış olarak görülmektedir. Bebeğin uykusuyla ilgili yaygın olan beklenti ve normlar sadece ebeveynlerin isteklerinin yansımasıdır, ebeveynler böyle olmasını isterler, bu yüzden de belirli kalıplar oluştururlar. Ebeveynler çocukların gece boyunca aralıksız bir şekilde ve ayrı odada uyumalarını isterler. Bugünkü doktorlar bu kalıplardan vazgeçmektedirler, çünkü araştırmalara göre ayrı odada uyuma ve mamayla beslenme ani beşik ölümü sebeplerinden biridir. Bebek ebeveynlerin istediği gibi uyumuyorsa ebeveynlerin sinirlenmesi ve gerginlik hissetmesi doğaldır. Böylesine yanlış bir mantığı değiştirmek için ebeveynlerin çok çaba göstermesi gerekir. Bebeğe bakış ve beklenti konusunda rahatlık sağlayacak davranışları başka ebeveynlerden öğrenmek ve bunları uygulamaya çalışmak gerekir.

Aklıma ne geldi sabah sabah..cilt bakım kremleri falan kullanıyomusunuz emzirirken?? Benim anormal derecede kuru bi cildim var bu yüzdende kolay kırışıyorum maalesef balçık gibi krem sürüyorum sonra üzülüyorum zararlıdır diye ama napiyim..Gerçi bunu sormak için geç kaldım sütten kesecem nerdeyse çünkü

haricen sürüldüğü için dahili bır prosese zarar verecegını düşünmüorum. ama biri çıkar zarar verir der o da olabilir bu da olabilir

repucum kızım bugün biraz daha iyi ancak hala burun kıntımız ve öksürüğümüz devam ediyor. öğlen eve gittim emzireyim dedim ne emdi ne de bir şey yedi. kaç gündür uykusuzum gece bir şey olurda diye uyumuyorum vallahi o gün sen dedikten sonra buhar makinesinin içine vicks kattım bir de çok ama çok az sırtına sürdüm şurup da alores verdim bakalım bir kaç güne geçer inşallah çok soğuk buralar ya -20nin altında ve muhteşem don var dışarıda ben de işteyim şimdi çok yorgunum
bituful ben hamilelikte dahil her bir b....ku kullandım vücuduma hiçbir şey de olmadı inan ki saçımı bile 3. aydan sonra her ay boyadım takılma bu kadar ne kadar hassas davranırsan o kadar seni bulur o nedenle sürün bacım

ben e45 kullaniyorum. kokusu falan yok. ama bi iki kere deodorant surdum pisman oldum. kokusu cigerlerini rahatsiz etti diye.

cigdem gecer canim insallah 1 haftayi bulmaz. ateslenme yok degil mi

ben e45 kullaniyorum. kokusu falan yok. ama bi iki kere deodorant surdum pisman oldum. kokusu cigerlerini rahatsiz etti diye.

cigdem gecer canim insallah 1 haftayi bulmaz. ateslenme yok degil mi

yok canım ateş düştü artık evet muhtemelen haftasonuna geçer ama benim hatam kzımı haftasonu dışarı çıkardım eşim de hep senin yüzünden kaç defa diyorum sana şu kızın ağzını burnunu da kapat diye ama oldu bir kere ne yapalım bundan sonra hasta etmemeye çalışacam

Sayfayi birikmis halde okuyorum gereksiz yazip kirletenler war ama neyse ahanda lafi soktum
Yasemin gece yaz sen okuyunca gulumsuyorum agzim genisliyo spor oluyo :86: bir de lcw nin her urunu guzel degil.mesela iki tane sey aldisam biurinin rengi soluyir digeri canli kaliyor.
Yazcak bisey bulamadim.ozleyemiyorum kimseyi azcik yeni kararlar alip sayfaya karsi atraksiyon yapmaliyim

kızım bir şarkı öğrenmiş tekrarlayıp duruyör garip bir şiveyle tanıyamıyorum onu okula başladığından beri garipsiyorum

zalim kader yine ağlarını ördü yalnızım 1 tane ziyaretçi için olmasını istediğim insanların hayalini kuruyorum nedense

birilerini özleyip çağırıp duruyonuz ben de bademşekerine sesleniyorum tüuuuleeeaaaayy

sahi 12m bacım okuyup çıkıyor yaa ne oldu da uğramaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…