kizlar Ying Yang arkadas son mesajinda ne yazdi?reklam die banlanmis merak ettim
ela acele etme valla cok zor oluyor oglumda cok rahattim istedigim zaman yatip istedigim zaman kalkiyordum ama simdi hic oyle rahat degilim sen bilirsin ama arada en az 3 yas olsa iyi olurselammmm :)
naber hatunlar
ben bugun oglumu hastaneye goturdum kan tahlili yaptırdım bileğiyle
elinden röntgen cekildi (dr sızdende ıstedımı el bilek rontgenı)
kemıklerının gelışımıne bakılıcakmış, ıdrar verdık yarın oglenden sonra sonuclarını alıp dr goturcez..
bıngıldagı cok acık hıc kapanmamış dedı kasıklı vıtamınler varmış ılk defa duydum onlardan kullan dedı
yazdı ama eşim daha getırmedı bilmiyorum nasıl bişey :26:
üstten iki diş gelmiş patladı patlıcaak bu demek oluyoki daha cok ısırıcak emerken vay halime
sizden naber sekerler paris hamişlik nasıl gidiyor 2,3 ay icinde bende istiyorum bitane daha ileriyi düsünüyorum
sonra vazgecıyorum hayırlısı bakalım olur inş
bittt ferda add kagan repu ruza selerm ve aklıma gelmeyen digerleriiii optummmmm hepinizi
facebook ta bir sayfa paylaştı. bir markanın ürünlerini satıyormuş. kozmetik ürünler.
şimdi ben de banlanmayım...
ela acele etme valla cok zor oluyor oglumda cok rahattim istedigim zaman yatip istedigim zaman kalkiyordum ama simdi hic oyle rahat degilim sen bilirsin ama arada en az 3 yas olsa iyi olur
selammmm hatun kişiler.....
nabersiniz?
fulya bayıldım çok tatlı oğluşun... yerim onu ben... Allah nazardan saklasın.
tutkucum hani bana pastaa??? ben burda tatlı krizine gireyim sen pasta resimleri paylaş ve bana getirme.çok ayıp hiç yakıştıramadım... aşkımm napıyo... öp yerime gıdışından bi de popuşundan.. sana öpücük yok..
yaseminim maşallah kuzunaa...yürüdüğünü görmek ne güzeldir... küçük mucizeler büyüdü artık.
pariscimmm.... ne güzel heyecanlar ya...doğum hariç tabii.. olsun sonrasını düşününce.. off o da sıkıntı be ya.. emmez, sarılık olur bilmem ne... neyse toparlayamadım, sen bana bakma. hayırlı mutlu doğumlar.. doğunca bebişin fotosunu koy olur mu..
repumm çok geçmiş olsun akifime ya... çok üzüldüm..dudağı mı patlamış..
beni bu spiral bozdu.. kan kaybından gitmezsem iyi. çok fena durumlar..
cumartesi hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik. pazar da evde değildik. gezdik bol bol.
oğlan öksürmeye başladı. cumartesi doktora götürdüm. ciğerleri temiz dedi. peditus la balgam söktürücü asist verdi. asistin de içinde 2 yaş altı sadece hayati durumlarda kullanılabilir gibi birşey yazıyor. veriyorum ama içim hiç rahat değil. peditus için de bir hafta önce gittiğimizde hiçbir işe yaramaz demişti. bir hafta sonra peditus yazdı adam. özellere güvenmemezliğim boş değilmiş..
doğum günü için araştırmalara başladım. şimdi bi organizsayoncu arkadaştan fikir alıcam. bakalım ne kadar diyecek..
bitufulum, vavemm, ferdamm, tutkum, burçağım, baltasarım, fulyam hepinizi öptüm..
canım damağı soyulmuş dişin üstü nasıl yaptı anlamadım
aman iyi vermemişin asist çok kötüymüş canım. benim oglanda da balgam var. peditus tarzı oksuruğe iyi gelen ilaçlar öksürüğü baskılayıp iyi gibi gösteriyomuş sonra da daha beter tıkanıyomuş çocuk. ben kadir tuğcuyu dinliyorum valla ilkin kızıyodum mızıyodum çok bilmiş diye ama çok iyi geldi tavsiyelerini dinlemek. bi forumda yazanlara cevap veriyo hergün, tavsiye ederim yani herkese (ek gıda vs değil de sadece hastalık konularında ):13:
Ben geldim internet sorununu hallettik artık daha aktif girebilirim
oğlum dün emeklemeye başladı :))) çok mutlu oldum yaa
bide hala diş yok bizimki çıkmayacak galiba(
bu aralar çok iştahsız (aslında doğduğundan beri böyle) hiç bişey yemek istemiyor ben de artık zorlamıyorum çünkü yemek yedirmek için zorladığımda öyle bir hayal kırıklığı ile bakıyoki içim acıyo sanki anne bana bunu neden yapıyorsun diyo(( zorlamayınca o daha mutlu ben de daha az geriliyorum.
epey sayfa olmuş bakabilirsem geçmişe bakıcam
Bütün anneleri ve bebekleri kocaman öpüyorum
Sevgili beş ziyaretçi nasılsın,ne var ne yok,çocuklar napıo,bnmkını uyuttum 85. kez uyandı babası sallıyor şuan filn
Hahaha az önce mart topiğindede 5 ziyaretçi vardı aynıları olmasın
Vave rahatladinmi:)
Repu kib lemiştir