2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Saol yeldacım. Farklı kolay tariflerın varsa paylaş sende..
Ruza ruzaaaaaa aklımdasın canım fırsat bulunca gelicem pastamıda getircem inşşş.utkuma geçmiş olsun çokk öpüyorumm.. Ne iyi yapmışsınız insanın kendinede zaman ayırması lazım arada kaçamak yapın öyleee..
Bizde gitmek istiyruz sinemaya açlık oyunları2 ye gitcez inş.
Ferdam Allah sana da kolaylık versin.
Allah kararlıyor gerçekten mesela ben senın yerinde olsam sabredemezdim o kadarına..
Uykularınıza düzen gelir inşş
Bu akşam kayıp dizisi varr.çok sevdim bu diziyi. Yeni bölümü için sevmesemde pzt günlerini iple çekmeye başladım:))

selammmm :)

naber hatunlar

ben bugun oglumu hastaneye goturdum kan tahlili yaptırdım bileğiyle
elinden röntgen cekildi (dr sızdende ıstedımı el bilek rontgenı)
kemıklerının gelışımıne bakılıcakmış, ıdrar verdık yarın oglenden sonra sonuclarını alıp dr goturcez..
bıngıldagı cok acık hıc kapanmamış dedı kasıklı vıtamınler varmış ılk defa duydum onlardan kullan dedı
yazdı ama eşim daha getırmedı bilmiyorum nasıl bişey :26:

üstten iki diş gelmiş patladı patlıcaak bu demek oluyoki daha cok ısırıcak emerken vay halime

sizden naber sekerler paris hamişlik nasıl gidiyor 2,3 ay icinde bende istiyorum bitane daha ileriyi düsünüyorum
sonra vazgecıyorum hayırlısı bakalım olur inş
bittt ferda add kagan repu ruza selerm ve aklıma gelmeyen digerleriiii optummmmm hepinizi

ela acele etme valla cok zor oluyor oglumda cok rahattim istedigim zaman yatip istedigim zaman kalkiyordum ama simdi hic oyle rahat degilim sen bilirsin ama arada en az 3 yas olsa iyi olur

tutku cok eglendım yazdıklarını okurken bacım,coşmuşsun maşallah
biri banlanma ddınce tutamadım kendımı sayfada buldum birden,polimik filan var sandım onemsızmış herneyse yıng yang bacı allh kurtarsın mapus damı zordur
ferdam üzülme ya kv ve kp bıgun hatalarını farkederler inş.. gercı bu arada ailene ayıp olmuş ama senın kabahatın yok sonucta.. hayat cok enterasan bırılerıne bı yerlerde hep haksızlıklar oluyor
yasemın o yürüyen oğluşunu muratını op yerıme
vave bizi ihmal edıosun bebeim daha sık yaz,pilizz
daha yazcaklarım vardı da arada buraya yazarken eşime laf yetiştiriodum kafam karıştı unuttum neyse yıne bı göz gezdırem de yazam bişiler

ela acele etme valla cok zor oluyor oglumda cok rahattim istedigim zaman yatip istedigim zaman kalkiyordum ama simdi hic oyle rahat degilim sen bilirsin ama arada en az 3 yas olsa iyi olur

ben de tam bı bucuk yıl sora yanı 2015 hazıran gb bı tane daha yapmayı düşünüorum,dıorum kı bu takımı bozmayalım,ben buralardayım,ıkıncılerı de beraber büyütelim

kuzum ben de reglim spiral için gitcektım doktora cok mu kanama oluyor bak yıne kararsız kaldım,zate bı karar veremıorum
öperim utkumu bu arada

selermcım hoşgeldın cnm bnmm,özletıosun bak kendını

repu cnm sana gecmıs olsun dıcektım ondan alıntı yapmıştım,ama beceremedım
gecmıs olsun tekrardan senın söledıgın şeyı hayal edınce bıle içim fena oldu karşılaşmak daha zordur..

babam hastalanmış,hastaneye yatırmışlar,yarın günübirlik eşimle istanbula gidicez babamı ziyarete.. aylar sora ve okdr gergınlıkten sonra bayramda bile görmediğim ailemi görücem, allah yardım etsin bana yarın nasıl bıgun olucak acaba,kaynanamı götüresım var yanımda,annemlerle aram o kdr gergınki yalnız kalınca neler olabilcegını kestıremıorum,eşimin ailesini de peşime takasım var,o kalabalıkta hengamede kaynarız diye neyse kaçış yok yüzleşme zamanı,dım dım dım dım dımm dımm

Sevgili beş ziyaretçi nasılsın,ne var ne yok,çocuklar napıo,bnmkını uyuttum 85. kez uyandı babası sallıyor şuan filn

gidem greys anatomyı ızleyem bare, bu beş ziyaretcıden de iş çıkmadıgına göre ,kendi iç dünyama gerı döneyım

Hayirli aksamlar herkese=)
Ben grubun eski takipcilerinden.. Dogum sonrasi Kizimdan, gelenden gidenden ugrayamaz oldum. Burayi o zamanki heycanli bekleyisi o kadar cok özledim ki anlatamam. Herkesi cok merak ediyorum. İns herkes cok iyidir.grubu kuran ayse arkadasimiz en son dün girmis girdigide lutfen kizindan kendinden biraz bahset seni de cok özledim. Rabbim herkese huzur mutluluk versin ins. İns daha sık girneye calisacagim. Evimin nuru zeynep hanim da ellerinizden öper bu arada teyzeleri=)

Yelda kızın çok ama çok tatlı maşallah yerim o tontiş yanakları
Yelda naçizane tavsiyem sürekli kızının yanında isen ve her istediğinizde emebiliyorsa ayrıca formül süt vermene gerek yok ayrıca formül süt vermen bebişinin anne sütünden mahrum kalmasına neden olabilir ama ek gıdaları sulandırmakta kullanabilirsin
Erdemin bugün uykusu yalan oldu gündüz uykularını tam uyuyamadı ağlayarak uyandı hep akşamüstüde emerken uyudu yarım saat sonra uyandı şimdi daha yeni uyudu ayağımda bakalım gece nasıl olcak

Burçakcım çok geçmiş olsun iyidir umarım babacığının sağlığımüsadenle kendi görüşümü belirtmek isterim kol kırılır yen içinde derler ya sen al kocanı ikiniz gidin bence olayları bilmiyorum ama şahsenailemle böyle özel bîr duruma eşimin ailesinin şahit olmasını istemezdim yarın öbürgün bişekilde karşıma çıkarılmasını istemezdim

cok tesekkurler canislarim. oglusum oksuruyo burnu akiyo balgami var. doktora goturmuyorum. yarin bi gotursem mi acaba?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…