enemmmmmm topikte sefa sürem dedim sen nirden çıktın yavvvvçok öperim ruzam
Bitufulum, bayağı uzun bizim işler, yılan hikayesine döndü ama ortada bir durum var, ben ve ailem haksız yere suçlandık. Eşim de bu olayların başlıca sorumlusu ve bizzat içinde olduğu için beni fazlasıyla savunmuş, o yüzden ben onlarla bu muhabbete bir daha hiç girmemiştim. Ama gördüm onun konuşması bir şey değiştirmemiş. Altlı üstlü olmasak yine idare ederdim de böyle olunca durum çok sıkıyor beni. Neyse gelişme olursa yazarım :)
Burçakım, öncelikle çok geçmiş olsun. Fulya'nın dediği gibi, boşver onlar kavga da etsen senin ailen, bence k.valideleri getirme. Ne kadar aran bozuk da olsa kimse kendi ailen gibi olmaz. Bir bakışa, iki saniyeye bakar her şey, bir bakmışsın sarmaş dolaş olmuşsunAllah göstermesin ama bugünün yarını da var; hiç beklemediğin anda pat diye çıkıverir karşına. Ne kadar az bilirlerse o kadar iyi.
oğluşumun montu geldi..çift taraflı imiş. içi de yeşil. kirlenirse ters yüz edip giydirebilirim..
Eki Görüntüle 881922 Eki Görüntüle 881924 Eki Görüntüle 881926
Vave ilk karınız hayırlı olsun:))
Ruzammm çok soğukkk napcaz yaa:)) nasıl gidiyo doğum gunu planları?? Görüştün mü birileriyle.ben bi site buldum magnet yapan.buraya link versem bana kızarlarmı??
Güzelmiş utkumm güle güle giysin inşş. Kaç yaş için aldın:))
eneeee okudu gitti beeben yazincaya kadar herkes kayboluyor
Aleynaa sen soyle askim naber :86:
Oooo vavecan hayirli olsun karıniz..annangiller babangiller nassıı???
İyilik saglik kusum. Seren serengil acaba muzigi biraktimi diye dusunuyodum napiym... Benimde annemler geldi cok mutluyum. Siritan smiley.
Dogumgunü fikirlerinizi paylaşin..en son ben yapacagim icin calayim..
Vave beni hatirlamadinmi bi kere konusmustuk eskiden yazardim sonra giremedim falan eskiyimde ben:86:
İhhh tanimadim yenileri bilirim ben seni cikartamadim
çok kötüyüm çook...
kendime gelemedim kaç gündür çok büyük korkunç olaylar atlattık Allahın izniyle,
oğlum çok hasta devamlı kusuyor ve ateşş ateşşş....
sanırım bir dönemden geçiyorum hayırlısı olur inşallah,
geçmişi tabiki okuyamadım ama inşallah geleceği okurum,düzelsin artık bebeğim
toparlanmamız lazım ailecek offf hayat çok zor burçak...
öptüm herkesi