2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

ferdacım yaşadıkların herkesin kaldırabileceği şeyler değil ama bosver.. biz bile anladık senin kalbinin güzelliğini.. göremeyenler utansın.. ailen de anlayışla karşılayacaktır durumlarını. siz eşinle iyi olun yeter. aileler için en önemlisi o.. fatihimi öperim güzel gözlerinden...
bu arada geçen doktor oğluma çok hassas teni var egzama riski taşıyor falan dedi, sinir oldum. Allah korusun. en ufak şeyden kızarıyor, morarıyor.
ela hoşgeldin yavrumm.. nirelerdesin sen kız.. çok boşladın bizi. oğluşa geçmiş olsun. ben de ilk defa duydum röntgen olayını.
perşembe götürcem ben de kan alınmadı sarılıktan bu yana, bi bakılsın bakalım.. gerçi hala üst solunum yollarında sıkıntı var. öksürük tıksırık.. kan almaz herhalde öyleyken..

oğluşumun montu geldi.. çift taraflı imiş. içi de yeşil. kirlenirse ters yüz edip giydirebilirim..

Vave ilk karınız hayırlı olsun:))
Ruzammm çok soğukkk napcaz yaa:)) nasıl gidiyo doğum gunu planları?? Görüştün mü birileriyle.ben bi site buldum magnet yapan.buraya link versem bana kızarlarmı??

Vave ilk karınız hayırlı olsun:))
Ruzammm çok soğukkk napcaz yaa:)) nasıl gidiyo doğum gunu planları?? Görüştün mü birileriyle.ben bi site buldum magnet yapan.buraya link versem bana kızarlarmı??

araştırmalara başladım. pasta için 100 lira şeker hamurlu araba konseptli bir teklif aldım.
şimdi diğer pastaneleri arayacağım.
magnet için sitenin adresini özelden mesaj at da bakayım yavrum.
bizim org. arkadaş dönmedi hala ondan haber bekliyorum. 1 yaş çerçevesi yapalım dedi, içinde fotoğraf çekinirsiniz dedi, fotoğrafını su şişelerine basarız dedi. konsepte uygun tabak alırız dedi.bardakları süsleyebilirz dedi. kitap ayracı ya da magnet yapabiliriz hatıra için dedi. 1 yaş kurabiyesi yapabiliriz dedi. haber bekliyorum fiyat için.
Güzelmiş utkumm güle güle giysin inşş. Kaç yaş için aldın:))

12-15 ay yavrum. büyük aldım seneye de giysin deye...

ruzacım montunuz güzelmiş utku güle güle giysin sıcacık tutsun :) doğumgünü için kurabiyeleri sizde yapabilirsnz maliyeti azaltmak anlamında yapımı kolay vaktinz varsa tabiki :) dişimiz çıktığında ben diş kurabiyeleri yapmıştım az çok ordan biliyorum

Dogumgunü fikirlerinizi paylaşin..en son ben yapacagim icin calayim..

Vave beni hatirlamadinmi bi kere konusmustuk eskiden yazardim sonra giremedim falan eskiyimde ben:86:

Ruza cok guzelmis gule gule giysin..

Ferdamm anladim bebegim ince konular eştikçe insanin cani sıkılıyo o yuzden kurcalamayalim..canını sıkan bisey olursa haber ver 5 dk mesafedeyim aatliyim üstlerine:86: kimse sahipsiz sanmasin adinı ferdam koydumu..

çok kötüyüm çook...
kendime gelemedim kaç gündür çok büyük korkunç olaylar atlattık Allahın izniyle,
oğlum çok hasta devamlı kusuyor ve ateşş ateşşş....
sanırım bir dönemden geçiyorum hayırlısı olur inşallah,
geçmişi tabiki okuyamadım ama inşallah geleceği okurum,düzelsin artık bebeğim
toparlanmamız lazım ailecek offf hayat çok zor burçak...
öptüm herkesi

tubamm cok gecmis olsun... cok uzuldum neyi var pasamin? olaylar demissin daha ne oldu.. (

biz barıştık bugun annemlerle babam da çok şükür ii,doktoruyla da konuştum fazla tutmam yakında taburcu ederız dedı..
bu arada bizim ailede ilişkilerın dinamiği bıraz farklı yanı normalın aksıne durumlar yasanıyor,kvlerle annemlerın arası cok ii dünürler olarak saf bı aşk yaşıolar,bıraraya gelınce muhabbet gırla gıdıyor espriler havada uçuşuyor,buna istinaden onları da istanbula gotursem mi diye düşünmüştüm aslında.. annemelr ortamda farklı insanlar olunca hele de bunlar sevdiği insanlar olunca çok daha olumlu oluyorlar çünkü,bıraz da geyıktı tabı,o kdr gerıldım ki tüm köyü de götürebılırdım peşimden yoksa hepiniz çok haklısınız kımseye gereğinden fazla bişe anlatılmamalı ,herkese hakketten sınırlı ve yeterlı değer verılmelı bi de laf aramızda goturmedım onları ben eşimle gittim ,onlar evde asli görevlerini yapıp nehıre baktılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…